Pečený pstruh v alobalu – recepty online

Pečený pstruh v alobalu. Lze konzumovat i při dietě.

Suroviny pro 4 osoby:

  • 4 pstruzi
  • 20 g másla
  • 2 citrony
  • větvičky rozmarýnu
  • máslo
  • sůl a kmín

Pstruhy vykucháme, omyjeme, osušíme a mírně posolíme. Na kousky alobalu položíme každého pstruha, poklademe plátky citrónu a másla. Ryby pokmínujeme, položíme na ně větvičku rozmarýnu a alobal zabalíme (spoj nahoře). Všechny pstruhy dáme na plech a do vyhřáté trouby. Pečeme 15-20 minut. Po tomto čase alobal mírně rozbalíme a pečeme dalších 15-20 minut. Takto připravené pstruhy lze péct i venku na grilu. Takto upečený pstruh je dietní jídlo (1 porce = 620 kJ), takže tento recept může být součástí dietního programu.

Pečený pstruh

Související recepty:

Tukožroutská polévka na hubnutí

Čočková polévka se zeleninou

Salát z jablek a ananasu (i na hubnutí)

Další recepty zde

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *