Odstoupí komunistický zločinec Václav Sloup?

Václav Sloup působil v době komunistické totality v Československu jako politický pracovník (politruk) u útvaru pohraniční stráže a náčelník týlové služby brigády. Sloup byl pochopitelně člen zločinné Komunistické strany Československa (KSČ), která je zákonem č. 198/1993 Sb. označena za zločinnou a zavrženíhodnou organizaci. Aktivně též spolupracoval s StB. Sloup je tedy komunistický zločinec.

komunistický zločinec Václav Sloup

Sloup člen KSČM

V současnosti je Sloup člen Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM), jejíž předseda Vojtěch Filip vyvyšuje zločince a otce komunisté genocidy Lenina. Filip doslova řekl Lenin byl… veskrze prodchnut humanismem. Je vidět, že KSČM se nijak netranformovala a tíhne ke zločinnosti. Jak vždy koneckonců skončil v minulosti komunismus? Jen zločinně! Je potřeba, aby už konečně komunismus byl prohlášen za rovný nacismu.
Sloup též v současnosti vede krajské školství, je radní pro školství v Karlovarském kraji.  Pan Sloup popírá fakta, popírá existenci obětí nezákonného a zločinného komunistického zločinu, který krvavě řádil v Československu. Minimálně stovky lidí bylo umrceno při pokusu překročit státní hranice Československa. Sloup vydává svou účast u pohraniční stráže za vlasteneckou povinnost. Je skutečně vlastnectví zabíjet nevinné občany svého státu?

Můj názor

Vzhledem ke skutečnostem zastávám názor, že tento komunistický zločinec nemá co pohledávat v této funkci. Považuji to za skandální. Sloup nemá morální právo být v politice, vedení kraje, ve vedení samospráv. Uvědomí si Sloup, že by měl odstoupit?

Fakt je, že Sloup byl demokraticky zvolen (komunističtí zločinci volí své nohsledy). A to díky našvanosti voličů na ODS, TOP 09 a další pravicové strany. Je potřeba si říct, že současné vůdčí pravicové strany nahrávají KSČM a KSČ. Pokud sám neostoupí, nechme Sloupa, ať ukáže voličům jaká současná KSČM opravdu je.

Video: Komunistický zločinec Václav Sloup

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *