Novosád (vzduchovky.com) konečně zaplatil!

Dne 13.6.2011 jsem objednal na portále www.vzduchovky.com (provozovatel: Zbyněk Novosád, Na Bradle 965, Světlá nad Sázavou) zboží v hodnotě několika tisíc korun, ten den jsem zboží bankovním převodem zaplatil, což byla velká chyba, protože po nedodání zboží, jsem z pana Novosáda lámal dlouho peníze zpět. Dne 6.10.2011 pan Novosád vložil peníze na můj účet, konečně 🙂 Nebylo to ale jednoduché:

  • Podal jsem na něj trestní oznámení, které dodnes Policie ČR šetří. Budu trvat na tom, aby byl pan Novosád potrestán min. za podvod, a to i v případě, že dlužnou částku zaplatil. Pokud neuspěju u Policie ČR, tak se samozřejmě odvolám na Státní zastupitelství.
  • Hlavně jsem ovládl internet s volně prodejnými zbraněmi. Kdo hledá volně prodejnou zbraň, ten nalezne CzBlog  – články ze sekcí Internetové obchody, Zbyněk Novosád – vzduchovky.com. Tyto články zde budou NAVŽDY, i když Novosád požaduje jejich smazání a vyhrožuje žalobou. Samozřejmě se nezaleknu případné žaloby z jeho strany. Chápu ho, má znemožněné virtuální podnikání, ale otázka je zde je spíš otázka proč? Stačilo jen v termínu zaplatit co mi patří.

Dejte si pozor na pana Novosáda, dluží peníze dost lidem (jsem s nimi ve spojení). Mám informace, že „obchoduje“ i na Aukru.

Pokud máte otázky, tak mne neváhejte kontaktovat zde.

Související články:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *