Nosíte tanga nebo klasické kalhotky?

Většina žen a dívek nosí spodní prádlo – kalhotky, každá žena nosí jiný střih kalhotek, dle svých potřeb nebo názoru. Dámské kalhotky lze v podstatě řadit do dvou skupin, klasické kalhotky a tanga, současná móda nám, ale také vnucuje kalhotky nohavičkového nebo šortkového střihu. Tanga se nevyrábějí pouze, jako spodní prádlo, ale také i jako plavky. Existuje skupina žen (především mladé dívky), které nosí pouze tanga, nedají na ně dopoustit a klasické kalhotky zcela odmítají. Tanga jim nabízejí maximální pohodlí. Jiná skupina žen zcela zásadně odmítají nosit tanga. Pro tuto skupinu žen jsou tanga nepohodlná, pro část žen dokonce odporná. Tito ženy nosí kalhotky klasického střihu. Tanga nenosí pouze ženy a dívky, ale i děti – holčičky.

Pro muže je pohled na ženu, která nosí tanga velice sexy, každý muž se rád podívá na krásný zadeček. Když má žena pěknou postavu, je štíhlá a má pěkný zadeček, tak jí tanga rozhodně sluší. Je také pravda, že spousta plnoštíhlích žen nosí tanga. A proč ne?! Nutno podotknout, že tanga nejsou žádnou novinkou, tanga nosí africké kmeny již po staletí (narozdíl od pánských slipů, které se vyrábějí teprve od roku 1930). Při menstruaci jsou pro ženu tanga nepraktická a část gynekologů je nedoporučuje.

Jaké kalhotky nosit?

Jaký střih kalhotek mají tedy ženy a dívky nosit? Rozhodně to plně záleží na nich samotných, není dobré někomu něco vnucovat či dokonce přikazovat. Noste kalhotky, které vám nejlépe vyhovují, především preferujte pohodlí!

A co vy? Jaký střih kalhotek preferujete? Klasické kalhotky, tanga nebo kaholtky nohavičkového střihu?

 

BlueBoard.cz

14 komentářů u “Nosíte tanga nebo klasické kalhotky?

  1. já nosím jedině tanga a to nejsem zrovna už mladá dívčina. Cítím se v nich bezvadně a pohodlně, ono je totiž taky důležitý si vybrat tu zprávnou velikost. Jinak díky za pěknej blog – fakt je tady co číst

  2. Docela jsem překvapená tou anketou, kolik žen nosí tanga. Musím se přiznat, že já teda taky 🙂

  3. Tanga,kalhotky, boyshorts – je mi to jedno, pokazde se prece hodi neco jinyho. Ja si vzdycky vyberu na tyhle adrese „www.toppradlo.com“ Maji tam neokoukany znacky a hlavne moderni strih.

  4. Katalog všech firem prodávající kalhotky přes internet a články na toto téma najdete také na kalhotky.org

  5. Nosím jenom tanga. Normální kalhotky nebo kraťasy mi vadí a jsou vidět i pod džínama. Zvykla jsem si jen na ty provázkové (g-string), nikde netlačí a ani nevnímám, že je mám. A nejsou vidět pod oblečením!

  6. bud naostro nebo tanga jsem sice chlap ae jsou mi pohodlnější než trenky či slipy.Vadí mi jak si musíte upravovat nohavice při oblékání atd.

  7. Jsem posedlá prádlem 🙂 Mám doma cca 300 kalhotek, jen a pouze tanga!!! Snad neni týden, abych si nějaké nepořídila. Za den jsem schopna převléknout i 4 ;-). Když pak peru a věším na zahradě prádlo, tak manžel nechápe, když vidí 2 šňůry jen s mým prádlem. Na tanga prostě nedám dopustit. 💡

  8. XYZ, moje zena (42 let) tanga a g-string jako spodni pradlo i jako plavky a nemyslim si ze je kurva, ani obicejna ani jina.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *