Noc žraloka 3D/Shark Night 3D (2011)

Horor Noc žraloka 3D režíroval David R. Ellis, který v minulosti režíroval Nezvratný osud 2, Nezvratný osud 4, Hadi v letadle, Asylum. Noc žraloka 3D je tzv. zvířečí horor, kde řádí žralok zabiják
Mladá žena je sežrána žralokem ve velkému jezeře, které je plné slané vody. Ke stejnému jezeru, se vydává na chatu rodičů jedné z dívek, skupina mladých lidí, kde na ně číhá stejné nebezpečí. Chata se nalézá na místním ostrůvku.
Když se mladí baví tak, že jezdí na vodních lyžích, tak ukosne jednomu z chlapců, obrovský masožravý žralok, ruku. Raněného chlapce vezou člunem k lékaři, ale chlapec silně krvácí a krev kape z člunu do vody. To ucítí žralok, který okamžitě útočí na loď. Jednu dívku sežere. Kormidlo u lodi je poškozené, takže se ostatní vracejí zpět na ostrov. Loď u břehu ostrova naráží a vybuchne.
Není to ale pouze žralok, kdo jde po partičce mladých lidí. Na ostrov přijíždějí místní šílenci, co natáčejí filmy se žraloky, kteří požírají lidi. Na žraloky umisťují kamery, které natáčejí celý krvavý útok. Ti úchylové si natočí i dívku, kterou sežerou masožravý ryby. Jeden z úchylů je i kluk, kterému jedna z dívek v minulosti ublížila.
Jak to dopadne? Jeden chlapec a jedna dívka přežijí. Žraloci zabijáci jsou zneškodněni, úchyláci též.

Myslíte si, že Noc žraloka jsou vylepšené Čelisti (1975)? Tak to vás bohužel musím zklamat, kvalit Česlistí to rozhodně nedosahuje.

Ve filmu hrají: Sara Paxton, Dustin Milligan, Chris Carmack, Katharine McPhee, Chris Zylka, Alyssa Diaz, Joel Moore, Donal Logue, Christine Quinn, Kyla Pratt, Sinqua Walls, Joshua Leonard, Jimmy Lee, Gill Montie a další.

Noc žraloka 3D / Shark Night 3D

Noc žraloka 3D / Shark Night 3D

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *