Na sjezdu ČSSD se opěvoval extremista a masový vrah!

37. sjezd České strany sociálně demokratické (ČSSD) ukázal, že tato levicová politická strana tíhne ke komunisté zločinnosti!

Richard Falbr je odborář a člen České strany sociálně demokratické (ČSSD). V roce 1968 se stal Falbr členem zločinné Komunistické strany Československa (KSČ). KSČ je dle zákona č. 198/1993 Sb. zavrženíhodná a zločinecká organizace, ze které byl v roce 1969 Falbr vyloučen. Falbr i v současnosti obdivuje komunistickou nauku… Na 37. sjezdu ČSSD Fablr opěvoval komunistického zločinného revolucionáře Che Guevaru:

„Velkým obdivovatelem v mládí jsem byl Ernesta Che Guevary, o kterým, jak říká Miloš Zeman, někteří novinářští blbečkové říkají, že to byl masovej vrah. Nebyl! Byl to čestnej člověk a jeho heslo bylo Vždy k vítězství! Hasta la victoria siempre!“

Video: Falbr na sjezdu ČSSD opěvoval zločince Che Guevaru!

Nahlásit nefunkční video

Che Guevara byl masový vrah!

Z výroku Falbra jsem doslova šokován! Je všeobecně známo, že Che Guevara byl extremista a nelítostný  masový vraha. I sám  Che Guevara svou zločinnost přiznával. Například při projevu v OSN v Americe (New Yorku) doslova řekl: „Sí, hemos fusilado, fusilamos y seguiremos fusilando…“. To v překladu znamená: „Ano, popravovali jsme, popravujeme a budeme popravovat“. V době, kdy Sovětský svaz uzavřel dohodu s Amerikou zase prohlásil, že kdyby měla Kuba na svém území jaderné zdraně, tak by je neváhal odpálit. K tomu ještě dodal: „Osvobození světa od imperialistické agrese by za ty miliony mrtvých stálo“. Che Guevara byl zkrátka extremistický šílenec! A takové lidi má za vzor ČSSD. Někdo možná může říct, že to je pouze názor pana Falbra, ale pokud se podíváte na video až do úplného konce, tak vám nemůže ujíst ten silný souhlasný potlesk delegátů sjezdu ČSSD.

Che Guevara je vzor i pro komunisty

Zločinného Che Guevaru neopěvují jen v ČSSD, ale i současní komunisté. Stačí se podívat na web Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM)…

Che Guevara KSČM
Zdroj: kscm.cz

Che Guevara je též příkladný hrdina pro komunisty ze Svazu mladých komunistů Československa (SMKČ)…

Che Guevara SMKČ

Takže z výše uvedeného plyne, že ČSSD a KSČM je stejná pakáž, která tíhne ke komunistické zločinnosti!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *