Morčata na útěku

Morčata na útěku je česká hudební skupina, která byla založena v roce 2004. Kluci ze skupiny parodují písničky ostatních interpretů. V písních se však vyskytuje mnoho sprostých slov a vulgarit. Ve vulgáritách si libuje též televizní sprosťák Zdeněk Pohlreich. Hospodským šlágrem je písnička Rozumně uložená měna (Božkov), která je parodií na Rammsteina – Moskau. Další neméně oblíbené písničky: Tajemství rituální obřízky, Nehoda, Swingersparty, Dušan je gay, Ožralá jsi jak ta kráva, Planeta prasat, Romídci, Tata zvrací (Morčata na útěku – & Ruda z Ostravy)…

Morčata na útěku diskografie

Hlavně se s tím nesrat (2004)
Kouření může zabíjet (2005)
Konec řezníků v Čechách (2006)
Při požáru otevřit!!! (2007)
Jsme trochu jiný (2008)
Tenkrát na záchodě (2010)

Morčata na útěku – Rozumně uložená měna (Božkov)

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *