Mobilky.cz pořád prodávají mobily ve zvláštním režimu!

V současnosti provozují internetový obchod Mobilky.cz (prodávají mobilní telefony) dvě firmy (provozovatelé se soustavně mění):

RS MOBILKY s.r.o., majitel: Martin Mrzílek, Neuměřice.
DYKENA s.r.o., majitel: Petr Pokorný, Praha 8, Bohnice.

Ve firmách už dávno nejsou ukrajinec Ivan Khuda ani Zdeňka Soběhrdová-Tejbalová.

Mobil

Nic se rozhodně nemění na podmínkách prodeje:

  • Mobilky.cz pořád prodávají mobily ve zvláštním režimu! Tzn. použité telefony. A samozřejmě o nějakém odečtení DPH nemůže být ani řeč.
  • Prodávané zboží je určeno pro prodej v EU. Takže můžete počítat, že mobil může komunikovat pouze německy apod.

Mobilky nákupní řád

Podívejme se na konkrétní zkušeností s tímto internetovým obchodem:

Komentuje ZEDNAR, 4.2.2011 @ 7.53
mobilky.cz jsou podvodníci. Mám s tím vlastní zkušenost. Při poruše u nich zakoupené Nokie N82 jsem se obrátil na autorizovaný servis Nokia. Po ověření IMEI (výr.č.) mobilu se mi vysmáli, nebo´t telefon nebyl vůbec určen k prodeji v ČR, ale na Taiwanu. Samozřejmě jej odmítli přijmout k opravě. Neustále na něm kolabovala čeština, která na telefon byla nějakou horkou jehlou nabastlena. Mobilu jsem se co nejdříve zbavil a koupil si ten sám u autorizovaného prodejce a zatím maximální spokojenost. MOBILKY NIKDY VÍCE !!!!!!!!!!!!!!!!!
Viz. https://czblog.cz/pozor-na-internetovy-obchod-mobilky-cz-mobilky-s-r-o/#comment-8353

Komentuje Bivoj, 11.7.2011 @ 8.47
Tak jsem dopadnul stejně. Mobil se mi pokazil, reklamoval jsem ho a tím to také skončilo. Po 31 dnech jsem chtěl mobil zpátky a prý je ješte v opravě, mám prý volal technikovi na číslo 775612381 které (světe div se-neexistuje) Pokud volám na prodejnu, tak tam sedí slečna „papoušek“, která jen opakuje, že mi zavolají. Rozhodně nic nekupovat.
Viz. https://czblog.cz/pozor-na-internetovy-obchod-mobilky-cz-mobilky-s-r-o/#comment-11729

Komentuje Radek, 21.12.2010 @ 12.00
Problémy ze 3 mobilama Nokia 6300 to samé všechny 3 do měsíce nešli jel jsem tam přímo do obchodu.Chtěl jsem zpatky peníze a nešlo to.U všech mobilu nahráli noví program a bylo to v pohodě tak cirka 3 týdny.Opět ani jeden nešel zapnout.Tvrdili,že se na to záruka nevstahuje.Pak jsem jel ověřit mobily do Plzně přímo do Nokia prodejny.Čísla byli v pořádku,ale zdělili mě jak to tam kamarádi dělají.Mobily jsou přivezený za kačku z nějakýho státu a oni tam sami nahrají svuj sovtware.Ten mobil se tváří pro laiky prý jako by tu v ČR vubec neměl být,tak pořád padá.Nezbývalo mě nic jiného než si každý mobil nechat přehrat za 700 kč tak, aby byl jako v ČR a šlape jak hodinky ale za cenu 2100KČ.Zrušil bych jim obchod nedovoláte se reklamace.Svedou to na vás a sovtware se reklamace také týká!!!!!OVĚŘENO
Viz. https://czblog.cz/poskozeni-zakaznici-mobilky-cz-nedejte-se/#comment-7013

Další zkušenosti zákazníků Související články – kometáře.

Související články:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *