MC Erik & Barbara

MC Erik & Barbara je slovenské duo – Erik Aresta, Barbara Haščáková, které bylo založeno v roce 1995. Erik i Barbara jsou původně členové skupiny Maduar. Velkými hity toho dua jsou např. Ked pride laska, Sen, Dancing Queen, Anjel II, Never Gonna…

Diskografie:

U Can’t Stop (1995)
U Can’t Stop 96′ version (1996)
Second (1996)
Second and More (1997)
Gold – zlaté hity (1999)
2010 (2010)

MC Erik & Barbara – Ked pride laska

MC Erik & Barbara – Sen

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *