Má zadlužená Evropská Unie budoucnost?

Evropská Unie (EU) má obrovské dluhy, funguje jen díky věřitelům, vše díky nastavenému sociálnímu systému! Systémově není totiž možné, aby EU bez problémů takto fungovala. Totožné je to i u sociálního státu, jak si to představuje ČSSD a další sociální bolševici. Pokud se sečte celkový veřejný dluh (ke konci roku 2009) všech členský států EU (EU má 27 členských států), tak dluží více než sedm tisíc miliard euro, tento dluh má vzrůstající tendenci. Výše tohoto dluhu je opravdu alarmující a svědčí o tom, že je zde něco v nepořádku. V nepořádku je především již zmíněný sociální systém EU. Myslím, že je dnes každému jasné, že předlužená Evropská Unie budoucnost nemá.

Česko je v současnosti plně v „zajetí“ Evropská Unie, o tom nemůže být pochyb. Česko nelze v současnosti považovat za plně demokratický a suverénní stát. Z předchozích článků lze vycítit můj postoj k EU, tento postoj je jednoznačně negativní. Již v referendu pro vstup do EU jsem hlasoval proti vstupu Česka do EU, rozhodně ani po letech tohoto mého rozhodnutí nelituji. Tehdy jsem byl proti vstupu Česka do EU, dnes jsem s EU velice znepokojen a říkám si,  že vystoupení Česka z EU by bylo pouze vysvobozením pro všechny občany tohoto státu. Dnes vidím, že EU opravdu nemá budoucnost, protože sociální kapitalismus prostě fungovat nemůže. Ti, občané tohoto státu, kteří před lety hlasovali v referendu pro vstup do EU, ti si dnes nemohou stežovat na výši veřejného dluhu ČR a další bordel v tomto státě, těmto lidem ani v nejmenším nepřísluší jakákoliv kritika v tomto směru.

Jaké státy jsou součástí Evropské Unie?

Součástí Evropské Unie je 27 členských států: Belgie, Bulharsko, Česko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Irsko, Itálie, Kypr, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Malta, Německo, Nizozemsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Řecko, Slovensko, Slovinsko, Spojené království, Španělsko, Švédsko. V současné době mají zájem o členství v EU i další země: Chorvatsko, Turecko, Makedonie.

Norsko a Švýcarsko odmítlo Evropské společenství a jsou v pohodě!

V Norsku proběhlo 2x referendum pro vstup do EU, občané Norska řekli dvakrát jednoznačné NE. Obdobně nechtějí EU i občané Švýcarska. Každému rozumnému člověku je přeci jasné, že EU vezme danému členskému státu suverenitu – možnost svobodného rozhodování a politická práva. Jenom největší idiot a egoista toto nevidí! V Norsku a Švýcarsku sice razantně došlo k odmítnutí Evropské Unie, ale přesto tyto země s EU plnohodnotně spolupracují, např. Švýcarsko je dokonce součástí Schengenského prostoru (překračování hranic států na jakémkoliv místě).  Z příkladů Norska a Švýcarska vidíme, že bezproblémů lze žít bez EU a přesto s ní bezproblémů spolupracovat, a to plně se zachováním suverenity 🙂

Evropská Unie? Děkuji, ale nechci!

Evropská Unie

Jeden komentář u “Má zadlužená Evropská Unie budoucnost?

  1. ono kdyby ta EU spis pojala trochu min fanaticky. pak by to bylo dobry.

    prijdou mi dobry vymeny studentu, nizsi clo, zadna viza, vyrovnani ekonomik..

    ale videli jste to v tom parlamentu? to je komedie. to mu se jde jedine smat. kdyz tam byl v na zacatku 2009 vaclav klaus, rekl jim, ze EU se prohlasuje za demokratickou. a ze demokracie by mela mit i opozicni vladu. – na to se asi polovina lidi zvedla a odesla. tim jejich chovanim akorat potvrdili, ze jiny nazor nez ten jejich neberou. to neni demokracie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *