Lunetic

Lunetic je česká kapela, kterou v roce 1995 založil Martin Kocián a Aleš Lehký. Další členové jsou: Václav Jelínek, David Škach. Kapela se proslavila v roce 1998  jejich velkým hitem Máma. Rozpad kapely přišel v roce 2003, ale už v roce 2008 se dala dohromady a zpívá dodnes.

Diskografie:
Na vlnách (2011)
Best of (2008)
Kapky příběhů (2007)
Na přání (2002)
Časoprostor (2000)
Nohama na zemi (1999)
Cik-cak (1998)

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *