KSČM se opírá o Bibli (cíkevní restituce)

Připadá mi to jako pohádka pro nenarozené děti…. Komunistická strana Čech a Moravy (KSČM) se na svém webu opírá o Bibli…

Bible - web KSČM
Bible – web KSČM

Ano, ta KSČM, která má za Vůdce Vojtěcha Filipa – bývalého člena zločinné organizace (KSČ) a bývalého agenta Státní bezpečnosti (StB). Ta KSČM, která má ve svých řadách nejvíc členů zločinné KSČ (o zločinnou organizaci jde dle zákona 198/1993 Sb.). Ta KSČM, která vychází z marxistické teorie (viz. Stanovy KSČM), kterou propagoval i jeden z nějvětších masových vrahů v dějinách lidstva – Vladimir Iljič Lenin.
Kde vůbec bere odvahu fírer Filip, dát na web verše z Bible, když on byl dlouhodobě součástí zločinné organizace, která perzekuovala a zabíjela křesťany?! Kde bere tu drzost ten propagátor homosexuálů? Pravděpodobně v zapšklých análech svého rudého těla.

Pokud jde o cíkevní restituce, na které KSČM naráží, tak  Římskokatolická církev je démonická církev, která je léta prosáklá zlem (to je ale i Vláda ČR, ČEZ…). Viz. Viditelné hříchy katolické církve. Ale rozhodně ne všechni zúčastnění v této církvy! Ať je Římskokatolické církvy vrácen majetek, který jí byl prokazatelně ukraden. Stejně jako všem šlechticům a dalším lidem.

Myslete na to, že komunistické genocidium je zaneseno v zákoně – Trestné činy proti lidskosti, § 261a. Nepropagujte a nevolte ty zločince!!!

Související články:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *