Kristína Peláková

Kristína PelákováVážený čtenáři, máme tady novou slovenskou hvězdu, která pomalu ale jistě stoupá k hvězdám. No, pro mě už tam je, protože hned jak jsem slyšel její song V sieti ťa mám.

Tato nová zpěvačka, která si pomalu vytváří popularitu se narodila 20.Srpna 1987 ve Svidníku.Ano jak už každý tuší je to slovenská zpěvačka 🙂

Tato dokonalá ale krásná zpěvačka obdivuje a poslouchá Christinu Aquileru, Destiny’s Child a Corinne Bailey Rae.

Kristína studovala konzervatoř v Košicích. Obliba tance, hry na klavír a zpěvu ji předurčila její hvězdnou budoucnost. Její první setkání s producentem Martinem Kavuličem pro ni znamenalo počátek její krásné kariéry a hudební dráhy. Prní její singl byl ,,Som Tvoja„. Roku 2008 přespívala píseň od Beáty Dubasové ,,Vrať mi tie hviezdy“ díky čemuž se na Slovensku dostala do povědomí lidí a pomalu získávala fanoušky.

Kristína PelákováV roce 2008 vydala svoje první album s názvem …ešte váham, které obsahuje 11 písniček a dva remixy. Mimo jiné lidi také píseň ,,Som Tvoja,, z roku 2006.

EuroVision Song Contest 2010

Do soutěže vstoupila se songem HoreHronie, jejíž text napsal Kamil Peteraj. V pátém čtvrtfinále zvítězila s počtem 36,7 % hlasů a vítězství následovalo i v prvním semifinále se 31,2 % a též s nejvyšším možným ziskem bodů od poroty- 12 bodu.

Ovšem 28. úrona 2010 se zúčastnila národního finále EuroVision, kde nakonec získala stejný počet bodů jako jiná učastnice se songem ,,Emotions,, . Rozhodly tak hlasy diváků, určující, že bude Slovensko ve finále Eurovize v Norsku reprezentovat Kristina.

Tady máte odkaz a její stránkyKristina-music.sk a doufám že se vám bude líbil jako mě.

Jinak všechny její videoklipy a hudbu najdete na youtube 🙂

Kristína Peláková

Kristína Peláková

Nahlásit nefunkční video

Video: Kristína Peláková – Pri oltári

Ještě vám ukážu song (Horehronie), s kterým zazářila na EuroVision, a musím přiznat moc pěkná písnička. Myslím, že tato talentovaná zpěvačka bude brzy mít více fanoušku a věřím že brzy snad navštíví Českou Republiku 🙂

Nahlásit nefunkční video

2 komentáře u “Kristína Peláková

  1. jE TO VÁŽNĚ DOBRÁ SPĚVAČKA MOC RÁDA BICH CHTĚLA ASPON SI SNÍ PSÁT DÁM JÍ SVUJ IMEJL JO TAK TADY HO MÁŠ elinkapetrova@seznam.cz TAK ČAAAAAAAAAAAAAU A PIŠ kRISTÍNKO JO 😉 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..TAK ČÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *