Krach EU bude mít za následek nezaměstnanost, bídu, násilí a nepokoje?

Politik Lubomír Zaorálek (ČSSD) tvrdí, že krach eurozóny by měl za následek kolaps finančního systému, hluboké deprese, nezaměstnanost, bíbu, sociální nepokoje, extremistická hnutí… Toto prohlásil v Poslanecké sněmovně 13.12.2011. Já si myslím, že pan Zaorálek jen nesmylsně straší a manipuluje lidi. Ale i kdyby tomu tak bylo, tak se nedá nic dělat, protože celá Evropská unie (EU) je od samého počátku odsouzena k záhubě. Socialistický systém totiž nikdy nefungoval, nefunguje, a taky nikdy fungovat nebude, to jasně ukázala minulost. Jde totiž o velkou utopii.
Žádost o vstup do EU podala vláda ČR již 17.1. 1996. Česká republika vstoupila do Evropské unie 1.5. 2004. Ten občan, který v referendu v roce 2003 hlasoval pro vstup do EU, tak je zodpovědný za současný stav České republiky, kde panuje diktát Evropské unie. Z minulosti… Podobně je na tom německý národ, který je plně zodpovědný za 2. světovou válku a holocaust, ne pouze Adolf Hitler. Bez německých voličů by se totiž Hitler k moci nikdy nedostal. Já (i manželka) jsem hlasoval proti vstupu ČR do EU. Když jdu totiž k volbám nebo referendu, tak myslím především na zájem své rodné vlasti a celého světa. Plno lidí ale myslí jen na své výhody (co jim politici slíbí), a to je ten kámen úrazu…

Konec diktátorské a socialistické Evropské unie a evropské měny se blíží, a já jsem tomu velice rád 🙂

Až půjdete k volbám (nebo až bude referendum), tak laskavě používejte vlastní rozum. Nedejte na to, co kdo řekl a slíbil v médiích, a už vůbec nevěřte samozvaným odborníkům.

Video: Krach eurozóny bude mít za následek nezaměstnanost, bída, násilí a nepokoje

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *