Konečná (KSČM): EU nese odpovědnost za to, co se na Ukrajině stalo

Soudružka Kateřina Konečná, poslankyně Poslanecké sněmovny PČR a poslankyně Evropského parlamentu za Komunistickou stranu Čech a Moravy (KSČM), nevidí Severoatlantickou alianci (NATO) jako garant evropské bezpečnosti. Konečná tvrdí, že Evropská unie (EU) nese velkou odpovědnost za to, co se na Ukrajině stalo. Soudružka Konečná je opět mimo realitu.

Skutečně může za genocidu na Ukrajině EU? Prezident Ruské federace soudruh Vladimir Putin také viní EU z toho, že je odpovědna za současný stav na Ukrajině. Osobně považuji za ubohé a nesmyslné vše hodit na EU, tedy i Českou republiku. Je to právě Rusko, kdo destabilizovalo situaci na Ukrajině (+ samozřejmě tamní teroristé). Mnoho let operují ruští agenti na Ukrajině, kde  systematický škodí demokracii. Dnes dokonce ruští agenti bojují po boku separatistů. A je to také jedině Rusko, kdo může pomoci s mírovým řešením vyhrocené situace na Ukrajině. Soudruh Putin ale bude spíše Ukrajině škodit, než aby se snažil narovnat rusko-ukrajinské vztahy.

Je mi jasné, že soudružka Konečná a další komunističtí demagogové z KSČM vše vidí jinak… např, že ukrajinská vláda je vedena fašisty. To je velký nesmysl a neskutečná lež! Ukrajinský parlament je pořád stejný. Ukrajinský parlament vzešel z demokratických voleb – byl zvolen všemi Ukrajinci. V tamním parlamentu je mnoho politických stran, včetně Strany regionů bývalého prezidenta Janukovyče. A fašismus? Fašismus (italsky fascismo) – politické hnutí vedené Benitem Mussolinim je přeci už dávno mrtvé. Řekněte mi, kolik má dnes Mussolini přívrženců? Sto v Itálii?

Video: Soudružka Kateřina Konečná a její cinty o Ukrajině

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *