Komunisté opěvují KLDR a Kim Čong-ila

Svaz mladých komunistů Československa (SMKČ), odnož Komunistického svazu mládeže (KSM), na svých stránkách (nyní na freehostingu) opěvuje zesnulého Kim Čong-ila (zemřel 17.12.2011) a jeho zrůdný režim, za kterým stojí koncentrační tábory a vyvražďování obyvatelstva:

„17. 12. 2011 zemřel při cestě vlakem na infarkt myokardu soudruh Kim Čong-il, generální tajemník Korejské strany práce, vrchní velitel Korejské lidové armády a předseda Rady obrany KLDR. Mezi lid Koreje i do zahraničí se tato zpráva dostala až 19. 12. 2011.“

„Kim Čong-il zemřel v době, kdy se přibližuje nový imperialistický konflikt, který možná postihne i samotnou KLDR. Lidé u nás i jinde by měli poznat východoasijskou mentalitu a korejské dějiny dříve, než se budou primitivně a trapně Korejcům vysmívat.“

„Přejme KLDR a jejímu lidu, aby toto těžké období, v kterém buržoazie se chystá z krize kapitalismu vyplout novou světovou válkou, přečkala.
Ať žije Korejská lidově demokratická republika!
Ať žije revoluční odkaz Kim Ir-Sena i Kim Čong-ila!“

Mladí komunisté opěvují KLDR a Kim Čong-ila

Nechápu, jak někdo může opěvovat člověka a stát, za kterým stojí totalitní režim. Co ale čekat od lidí – rudých zrůd, kteří mají radost ze smrti exprezidenta Václava Havla (označují ho zrádce českého lidu, sluhu kapitalistů, kolaboranta…). Zde ještě dobré říct, že mladí komunisté usilují o revoluční překonání kapitalismu, nastolení socialismu a odstranění soukromého vlastnictví výrobních prostředků.

SMKČ útočí na Havla

Už to na Czblogu píšu po několikáté: Rudý zrůdy, táhněte do KLDR!

Související články:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *