Komunisté: havlovské heslo „nebát se krást“

Komunistickým svazem mládeže (KSM), ve svém článku Soud s Tymošenkovou znepokojil euroamerickou buržoazii, hájí odsouzení Tymošenkové. Mladí komunisté zároveň napadají exprezidenta Václava Havla:

„Je jasné, že havlovské heslo „nebát se krást“ dostalo na Ukrajině na frak. To vzbuzuje u politiků s havlovsky mafiánským přístupem k morálce vyslovenou hysterii.“

Zde nutno připomenout, že smrt Václava Havla, oslavoval Svaz mladých komunistů Československa (SMKČ), a to dosti nechutným způsobem:

  • „Nebudeme brečet za jednoho z největších zrádců českého národa, syna z kolaborantské rodiny a sluhy USA, NATO, EU, sudetských Němců a sionistické diktatury. Havel není hrdina, Havel je zrádce!“
  • „Emanuel Moravec je mrtev, Havel odešel… Národe oslavuj!“
  • „Zemřel Václav Havel, sluha USA, NATO, sudetských Němců a Izraele. Zemřel největší zrádce českého lidu!“
  • „Zemřel Václav Havel, spoluviník bombardování Jugoslávie, spoluviník vraždy 2500 civilistů. Pryč se zrádci!“

KSM též ve článku napadá české politiky:

„Politici ČR denně rozkrádají výsledky práce občanů ČR a už se ani nesnaží nic maskovat.“

Považuji za velice pobuřující, jak mladí komunisté obhajují odsouzení Timošenkové, urážejí Václava Havla, české politiky… Nikdo není dokonalý, ani čeští politici, ale obecně přeci nelze říct, že jsou všichni špatní, nebo že dokonce kradou. Toto dokáže prohlásit, jenom skutečný fanatik.

O KSM

KSM jsou mladí komunisté, kteří stojí na straně boje za revoluční překonání kapitalistického řádu masami pracujících. Uctívají marxistickou teorii… Lenina, Stalina, Gottwalda a další rudé zrůdy.

Rudé zrůdy
Rudé zrůdy

KSM aktivně spolupracuje s Komunistickou stranou Čech a Moravy (KSČM), jejíž šéf KSČM velebil zesnulého krvavévo vládce Kim Čong-ila z KLDR. Zvrácené je i to, že KSČM oslavuje založení zločinné Komunistické strany Československa (KSČ) a hlásí se k jejímu odkazu.

Rudé zrůdy, táhněte do KLDR nebo na Kubu!

Článek: Soud s Tymošenkovou znepokojil euroamerickou buržoazii

ksm
Zdroj: Ksm.cz

Související články:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *