Komunista Grebeníček: Palach se nezapálil na protest proti KSČ.

Ve Sněmovně se diskutovalo, zda má být 16. leden, kdy se upálil na protest komunistického režimu Jan Palach, zapsán v  kalendáři jako památný den. Poslanec KSČM, bývalý předseda KSČM a komunistický zločinec a fanatik Miroslav Grebeníček na toto dnes ve Sněmovně řekl: „Tvrzení, že se Jan Palach stal symbolem boje proti totalitní komunistické moci, je naprosto zavádějící. Jan Palach se nezapálil na protest proti Komunistické straně Československa, jeho sympatie patřily především reformním komunistům“. Do koalice se obula komunistická poslankyně a fanatička Marta Semelová: „Jste to vy, kteří převracíte za 20 let historii. Jste to vy, kdo předkládáte hrdiny za vrahy a vrahy za hrdiny“. To Vůdce  komunistů Vojtěch Filip jen řekl: „“Nemůžeme souhlasit s tím, aby důvodová zpráva byla jednostranná. Nemá suplovat historický výzkum. Nebojme se o tom diskutovat a mít různé názory,“ „.

Miroslav Grebeníček, Matra Semelová
Miroslav Grebeníček, Marta Semelová

Grebeníček v minulosti řekl:

„Tančit na hrobech obětí nacistické okupace a války, kádrovat odbojáře a domáhat se rehabilitace a odškodnění pro nacisty, zrádce republiky a pronacistické kolaboranty není dnes neobvyklé. V dnešních prodejných elitách se to nosí.“ (komunistické Haló noviny, 9. únor 2011)

„Těm, kteří KSČ dali v únoru 1948 svoji důvěru, šlo především o upřímnou snahu vybudovat u nás sociálně spravedlivější a svobodnější společnost. Únor 1948 nebyl žádným komunistickým podvodem spáchaným na lidových masách.“ (Lidové noviny, 25. únor 2005)

Co k tomu dodat?

Jsem rád, že toto Grebeníček řekl. Jsem rád, že Semelová tomu dodala korunu. Alepsoň lidí vidí, co jsou současní komunisté zač. Grebeníček je zločinec, který měl být po listopadu 1989 odsouzen a měl být ve vězení dodnes. Jako statisíce sympatizantů zločinné Komunistické strany Československa (KSČ).

Videa: Grebeníček zpochybnil Palachovu oběť ve Sněmovně

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *