Komunismus je nesrovnatelný s fašismem, zní z KSČM

Pojďme si nejprve popsat, co je to fašismus. Fašismus je totalitní idelogie která pochází z Itálie. Fašismus jako slovo pocházející z italského výrazu fascio. Jedná se o ideologii politického hnutí v Itálii po 1. světové válce. Možná někdo myslí fašismem nacismus. Nacismus je zkratka pro německý nacionální socialismus, národní socialismus. Německý národní socialismus má prvky nacionalismu, rasismu, militarismu a antisemitismu. Německý národní socialismus je druh socialismu. Komunisté z Komunistické strany Čech a Moravy (KSČM) velmi často tvrdí, že komunismus nikde na světě nebyl. To co bylo v Československu před listopadem 1989, byl prý pouze socialismus, ne komunismus. Tedy jistý druh socialismu, který byl zaveden komunisty. Takže v Německu byl jeden socialismus, v Československu další socialismus. Pořád ale socialismus 🙂 V Československu byl socialismus, komunistický režim, komunismus.

Marta Semelová – fanatická poslankyně Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky za Komunistickou stranu Čech a Moravy (KSČM). Semelová tvrdí, viz. video, že komunismus je nesrovnatelný s fašismem, nacismem. Semelová pravděpodobně myslí nacismus, tedy německý národní socialismus a komunistické režimy, nebo komunistický režim v Československu před listopadem 89. Její názor jí neberu, ale skutečnost je jinde… Komunismus (komunistické režimy) je velmi nesrovnatelný s fašismem, tedy nacismem. Za komunistickými režimy stojí mnoho lidských obětí, stejně jako za nacistickým režimem. Oba režimy jsou totalitní a vysoce zločinné. Za komunistickými režimy (Sovětský svaz, Čína…) stojí 100 milionu mrtvých. To je dokonce víc, než si vyžádala 2.větová válka. Největší masoví vrazi v dějinách lidstva jsou komunisté – Mao Ce-Tung (Čína), Josif Vissarionovič Stalin (Sovětský svaz), Vladimír Iljič Lenin (Sovětský svaz)… Jak skončil vždy komunistický režim? Bez vyjímky zločinně!

Marta Semelová

Rudá zrůda Semelová

Pokud se podíváte na video, tak komunistka Semelová zpochybňuje komunistickou genocidu, a to je trestný čin. Trestné činy proti lidskosti:
§ 405 Popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia
Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo jiné zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na 6 měsíců až 3 léta.

Co tvrdí Semelová, je velká ohavnost a lež.

Video: Rudá zrůda Marta Semelová

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *