Keepinhead download

Keepinhead (keep in head) je nástroj, který je určen pro počítače a mobilní telefony. V programu Keepinhead se můžete neustále dokola učit a procvičovat slovíčka, fráze a dokonce i celé věty světových jazyků. Program podporuje mnoho světových jazyků, například angličtina, španělština, francouzština, němčina, ruština, latina, hindština, japonština, čínština, arabština, polština, slovenština a další. Dále program umožňuje vytvářet, upravovat, odstraňovat vlastní kartičky s jazykovými frázemi a slovíčky, stahovat další kartičky ze severu Keepinhead.com, import slov z www stránek, programů MS Excel, MS Word a mnoho dalšího.

Program Keepinhead v počítači, umožňuje synchronizaci s mobilním telefonem přes technologii blueetoth.

Istalace programu Keepinhead je velice jednoduchá a volitelná (čeština nebo angličtina). Verze programu po instalaci obsahuje stovky frází, nicméně další tisíce frází si můžete stáhnout prostřednictvím sítě internet.

Program Keepinhead je zdarma (Lite verze je zdarma), jak pro počítač, tak i jako aplikace pro mobilní telefony. Ovládání programu je v češtině, v počítačích je určen pro operační systémy Windows XP, Windows Vista, Windows 7. Podmínka použití v mobilu je podpora Javy.

Keepinhead je vhodný pro učení cizích jazyků. Učit se můžete například doma u počítače, tak i  na svých cestách, procvičovat svou znalost na dovolené atp. . Keepinhead je oblíbený program především z důvodu své dynamiky, přehlednosti a mobility.

Keepinhead download PC

Keepinhead download do mobilu

Nefunguje download? Napište administrátorovi a on to spraví 🙂

Keepinhead

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *