Když řeknete amway byznysu NE, neznamená to NE!!!

Když řeknete některým Amwayákům, že nemáte o amway byznys zájem – řeknete jasné NE, tak to pro Amwayáky vůbec neznamená, že nemáte o „Amway“ zájem! A proto považuji některé Amwayáky za „odpadové hospodářství“.

Amwayák  tvrdí:

„Většina rozhodnutí učiněných na základě jednoho pocitu se může na základě jiného pocitu změnit. Co to znamená? Znamená to, že když někdo řekne tomuto byznysu NE, tak to ještě neznamená NE, tzn., že jenom teďka nemá pocit, že by se do toho chtěl pustit, ale ten pocit se dá změnit a rozhodnutí se dá změnit.“.
Toto tvrzení význameného Amwayáka zde.

Co výše uvedené znamená?

Znamená to, že někteří Amwayáci jsou manipulátoři a naháněči lidí? Když jim řeknete jasné NE, tak to pro ně vůbec neznamená, že nemáte o amway byznys zájem. Berou to tak, že vašeho rozhodnutí mohou manipulací změnit? Na můj vkus příliš ohavné, až perverzní.

Co z výše uvedeného plyne?

Především to, že někteří Amwayáci jsou špínou a odpadem společnosti. Manipulátoři, kteří jdou přes mrtvoly.

Když řeknete amway byznysu NE, neznamená to NE!!!

Související články:

Další články o Amway na CzBlogu

Další články o Amway na Amway-Business.cz

61 komentářů u “Když řeknete amway byznysu NE, neznamená to NE!!!

  1. Amway je normální sekta.Kamarádka tomu úplně propadla. Má v hlavě jenom jedno – nabírání nových duší do Amway. Chodí na ty jejich trapný přednášky. Taky jsem tam jednou byla :shock:. Je to něco děsnýho. Kamarádka vždycky přišla na pokec, dneska už prakticky nechodí, protože ví, že já o Amway nemám zájem. Jde radši jinam – nabírat nové duše. Amway mění lidi k horšímu!

  2. To jsou teda pěkný volové ty emvejáci. Snad, když jednou řeknu že nemám zájem, tak NEMÁM ZÁJEM.

  3. Fajn. Můžeš nám, milý a chytrý a vševědoucí NEJLEPŠÍ MUŽI NEJLEPŠÍHO BLOGU NA INTERNETU, tedy vysvětlit, proč už PO

    Š E S T N Á C T É (16x)

    nám všem pořád dookola opakuješ ty svoje nesmysly na adresu Amway? Když už 100x jsme Ti jasně řekli, že kecáš, že tak to není a že NEMÁME ZÁJEM O TVÉ LŽI?

    Vždyť podle Tebe by to mělo stačit

    J E D N O U (1x)

    ?????

    Nepředpokládám, že někdy pochopíš jak hloupý, zaslepený a zaujatý ve skutečnosti jsi. Stejně to neočekávám u Tvých „přitakávačů“. Ale třeba si někdo všimne, občas se to tu stane 🙂 Viděno černé na bílém.

    I malé děti mají víc v hlavě, než ty. Všude okolo nás je k dispozici hromada materiálů o tom, jak VYMYTOU PALICI MÁŠ. Zkusíme to s tebou jako s dětmi, pro začátek něco lehčího:

    Pusť dětem doma KUNG-FU PANDA a pak se pokus rozebrat základní nosné myšlenky toho příběhu. Je to učivo tzv.: „nulté úrovně“ 🙂 Měl bys to zvládnout. No a pokud ani to ne, máš vystaráno. Do smrti nezmoudříš, nic Ti nedojde 🙂

  4. Jarča H:

    Jak jste na to přišla, že Amway mění lidi k horšímu? 🙂
    Pojďme si nalít čistého vína, co se vlastně stalo. Vaše bývalá kamarádka se rozhodla, že už nebude sedět na peci jako doposud a začne něco dělat. Aby ale mohla něco vybudvat, musí samozřejmě přestat ztrácet čas s úplnými hovadinami a věnovat velmi drahý čas vzdělávání, učení a praxi. Jen tak se může posunout kupředu. Ona to prostě pochopila, že beze změny návyků a každodenních činností se nekoná ani změna jejího života. Vy jste to nepochopila a ona za to nemůže. Je dospělá a může jít vlastní cestou. Je tedy zcela logické, že vaše cesty se rozcházejí. Ona si vybrala svoji cestu, ne tu vaši. A tak je to správně. Logicky na tlachání s vámi už nemá čas. Úpřimě, co jí to kdy přineslo? A Vám? Nic. Jen tlachání. Na tom ještě ale nikdo peníze a úspěch nevybudoval.

    Závěr: Ona se s vámi jen nudila a její nová cesta není slučitelná s vaším myšlením. Má své cíle a sny. Co máte vy? Podobně by si s Vámi nerozuměli další miliony lidí. A není to kvůli Amway, ale jen kvůli Vám, to vy jste nepochopila její změnu, její chuť jít jinou cestou. To vy jste ji odmítla pochopit a smířit se s její volbou. Místo abyste ji povzbuzovala a držela palce, tak jí nyní pomlouváte, odsuzujete, nenávidíte. Proč by tedy s vámi měla dál udržovat vztah, když ji takto podrážíte? Tomu říkáte přátelství? Víte, to bylo přítelství na draka. Při prvním nedorozumění jste jí hodila přes palubu a začala pomlouvat a nenávidět. Máme pro to dokonce definici:

    ZTRACH Z ÚSPĚCHU DRUHÝCH !!!

    Máte veškerou vinu zničení vašeho vztahu ve svých rukou. Bohužel. Je to tak.

  5. Já vím dobře, kdo je pan Čížek, znám jej osobně !!! Na rozdíl od Tebe jej znám osobně. Rád bych věděl odkud bereš tyhle „názory“, když o Amway nic nevíš a je ti z něj na blití 🙂
    Fakta jsou následovná, TY VÍŠ PRD KDO JE PAN ČÍŽEK, co v Amway představuje a jak úspěšný a proč je.
    viz např: …

    Komentar porusoval pravidla – odkaz na jinou webovou stranku.

  6. Vytípneme pár smysluplných citací RČ:

    Ale věřte nebo nevěřte, Amwayáci“ jsou normální lidé, jejichž jediným hříchem je to, že se chtějí mít lépe než se mají, chtějí vydělat více peněz a dopřát si některé příjemnosti, které jim život může nabídnout a tato příležitost se jim jeví jako smysluplná. Připouštím, že to je v Čechách asi velmi těžký hřích.

    Je mi jasné, že i kdybych se sebevíce snažil popsat co nejobjektivněji toto podnikání, nepodaří se mi vysvětlit přesvědčeným odpůrcům tohoto podnikání, jaká je skutečnost. Je mi také jasné, že i tuto reakci mnozí označí jen za další „manipulaci“ z dílny „zlých Amwayáků“.

    JAK VIDÍTE, toto platí po celá léta. Je to pořád stejné. Uvedené reakce pana Čížka jsou staré DESET LET 🙂 On za těch deset let vyskočil ze Smaragda na Diamanta.

  7. acz:
    mohu objasnit proč již po šestnácté…
    když někdo tomuto byznysu řekne ANO, neznamená to ANO, jeho Ano,lze totiž na základě emocí změnit na NE.
    Bestmen se snaží změnit emoce čtenářů blogu.Bestmen je hodně významný blogger, stejně jako Radek Hulán. Takže to není jen řadový blogger!
    Paradoxem však je to, že to co odsuzuje, to i provozuje.

  8. Jarčo H, přesně takto i já přišla o kamarádku. Byla to nejlepší kamarádka do doby, než natrefila na Amway. Poté se úplně změnila. Nikdy jsem sice na přednášce Amway nebyla (a ani nikdy nepůjdu), ale stačí mi odstrašující případ mé kamarádky 😥

  9. Bestmene, sociotechnika spadá do oblasti počítačové kriminality, když jsi to použil poprvé, předpokládal jsem, že jsi se jen spletl. Proto jsem to ponechal bez komentáře. Nyní vidím, že ti nedělá problém psát o čemkoliv a motat jedno přes druhé.

  10. Ten bestmen furt ještě nedostal přes hubu? To snad není možný. Už sem jednou psal že přispěju na bandu cigánů která mu da přes hubu. Amway děláme celá naše rodina a vyděláváme 100 tisíc za měsic. Fakticky to funguje!

  11. SiD: termin „sociotechnika“ zavedl Kevin Mitnick, slavny hacker. Tento termin je casto spjat s virtualnim svetem, coz je pravda. Sociotechnika je schopnost presvedcovani lidi a manipulace s nima. To lze vykonavat i v normalnim svete 😉

    mafie: DEBILE ❗

  12. „Sociotechnika je ovlivňování a přesvědčování lidí s cílem oklamat je tak, aby uvěřili, že sociotechnik je osoba s totožností, kterou předstírá a kterou si vytvořil pro potřeby manipulace.“
    převzato z Kolokviální práce do předmětu PV109 Historie a vývojové trendy ve výpočetní technice
    Fakulta informatiky, Masarykova univerzita Brno
    Richard Šimek, 2003

    Pokud bych sociotechnicky někoho zapojil do Amway, mohlo by se stát, že by takový klam prohlédl. V tom případě by se bud přeregistroval nebo skončil. V obou varintách by ale z mnou vytvořené struktury odešli další, minimálně ti, které zapojil on – zhroutil by se mi byznys, spadla by mi pyramida, chceš-li to tak nazvat. A já bych musel stavět znova.
    Nehodlam stavet na takové nejistote, buduju trvalou strukturu, která má vydržet desetiletí možná i století, proto nevidim jediný důvod užití sociotechniky při rozvíjení Amway podnikání. Považuji to za kontraproduktivní nesmysl.
    Ale možná mi poradíš k čemu by Amwaykům sociotechnika byla 💡

  13. SiD: sociotechnika je termin zavedeny Kevinem Mitnickem oznacuje cinnost presvedcovani lidi, aby delali veci, ktere se pro nezname lidi obvykle nedelaji. Na internetu je to napr. hack e.mailu atp., v normalnim svete je to samozrejme jinak…

  14. Ty nahoře vydělávaj a ty dole dole makaj, aby ty nahoře vydělali velký prachy. Jak prostý. Klasika pyramida, letadlo! Já teda neznám jedinýho normálního dealera amway. Všichni magoři, který zajimá jenom amway a na rodinu kašlou. To je fakticky hodně smutný 🙁

  15. Mám se stát prodejcem firmy Amway. Dealer tvrdí, že se daň ze zisku do určité částky neplatí. Nějak se mi to ale nezdá. Může mi někdo poradit? Předem děkuji.

  16. Ty lidi z amway jsou strašně otravní. Jednou jsem byl nalákán na tu jejich slezinu pod záminkou průzkumu veřejného mínění, že prý dostanu odměnu. Až po hodině jsem se dozvěděl, že jde o amway. Furt dokola jsem byl tázán, proč nemám zájem. To je snad moje věc, né.

  17. Ahojky. Amway dělá ségra, rodiče jí kvuli tomu vyhodili z baráku :sad:, protože furt někoho tahala domu a nebyla s ní řeč. Párkrát sem je poslouchala, ale měla jsem z toho velice špatný pocit. Připomíná mi to sektu.

  18. Amwayáci blbnou další lidi. Proč? No protože jsou sami zblbnutý. Jejich rétorika je velice stupidní. Kamarád dělá amway víc než rok, neustále hovoří o tom, že vydělává desítky tisíc měsíčně. Já mu ale nevěřím. Žije jenom myšlenkama na peníze a amway. Pomalu přicházím o nejlepšího kamaráda :sad:, kterýho znám od dětství. A to díky stupidný amway!

  19. Jeef:
    „…Ty nahoře vydělávaj a ty dole dole makaj, aby ty nahoře vydělali velký prachy. Jak prostý. Klasika pyramida, letadlo! …“

    🙂 Tos ale právě popsal systém firmy, ve které pracuješ 🙂 Ty hlupáčku 🙂

    Amway takhle nikdy nefungovala a fungovat nebude. Pořád jen dokolečka ukazujete, že o Amway nevíte VŮBEC NIC 🙂

    Ještě nějakou porci nesmyslů? Bestmene? Nebo máme věřit, že je na světě tolik pitomců? 🙂 Kteří jako kolovrátek opakují pořád stejný nesmysl? 🙂

    P.S: Vy, co přicházíte o ty kamarády, často nejlepší na světě, proč jste spolu vlastně kamarádili? A co Vám tolik vadí na tom, že si chtějí vydělat peníze? Další ukázka obavy a strachu z úspěchu svých přátel? Když neznáte žádné vlastníky podnikání s Amway, proč to nechcete napravit a konečně se tedy s některými seznámit? Dnes byl v Brně BBS, mohli jste si potřást rukou hned se čtyřmi úplně novými páry, kvalifikovanými na Exekutivní Platinu. (příjem 60-100 tis. měsíčně). Což v první řadě dokazuje, že byznys funguje a dokonce expanduje. Jen bez vás 🙂 Takže vy z něj neuvidíte ani kačku 🙂 Na což jste počítám velmi pyšní a hrdí 🙂 Vstup byl zcela volný. A nejen to. Mohli jste se konečně dozvědět suktečnou pravdu. Ale ruku na srdce, chcete vůbec vědět a znát pravdu, nebo je vám milejší lež, která víc zapadá do vašich životů? Hm? Povídej, Bestmene 🙂

  20. Bestmen:
    „…Komentar porusoval pravidla – odkaz na jinou webovou stranku….“

    To už je PARANOIA ve smrtelným stádiu 🙂 Pravidla tu porušují desítky příspěvků jiných, já na to dokonce poukázal, ale NIKDY ti to nevadilo. Tomu se říká pokrytectví. Jen u mě v souvislosti s Amway, to vadí vždy, přitom odkaz byl pouze v souvislosti s příspěvkem a člověkem o kterém jsme vedli rozhovor. Máš strach z pravdy a důkazů, že? 🙂 Jak jinak. Jsi jak falešnej groš. To je opravdový hnus. Amway je proti tvé temné a sprosté kampani čistá jako boží slovo.

  21. acz: tady lidi pisi zivotni zkusenosti s amway! Ses fakticky neuveritelnej manipulator! Furt neco podsouvas, co neni pravda. Povazuju te za BEST AMWAYKA!

  22. Blbých lidí bude vždycky dost. Z toho Amway žije. V Amway je blbounů opravdu hodně 😛 Emvejáci oblbujou lidi – nevěřte jim! Já u nich chvíli taky byl 🙄

  23. Tyto názory mě opravdu pobavily:

    já jsem u Amway 5 roků. Děláme to celá rodina. Jenom moje vídělky sou fakticky vysoký, kolem 100 tisíc měsíčně.

    Pracuji tak 2 hodiny denně. Začínal jsem před 2 roky a nyní jsem si mohl z Amway koupit nové auto za bezmála 900 tis. Vydělávám v řádu desetisíců měsíčně.

    Me lidi který mám pod sebou vydělaji 500-600 tisíc za měsíc. Je to paráda když nemusíte vstávat do práce. Dělám si co chci. Nebudu dělat protože mám na to lidi! 😉 😛

  24. admin:
    Vidím, že „argumenty“ jsou všude stejné, zjevně jsou amwayáci školni pro „boj na internetu“.
    Bohužel jejich úroveň je mizivá (a to nemám na mysli opakované hrubé pravopisné chyby u údajných milionářů.

    Celkově bych slabost jejich argumentace shrnul do několika bodů:
    1, Skoro žádný amwayák nedokáže předvést svůj rozsáhlý majetek. (Mě dokonce jeden z prodejců záviděl mé auto – podotýkám, že nebylo nijak exkluzivní)
    2, Většina amwayáků chodí do práce a nestydí se tvrdit, že vydělávají 100 tis měsíčně.
    3, Tvrzení, že jim závidí jen neúspěšní a hloupí je uplně scestné. Sám podnikám a znám opravdu velké množství lidí, kteří také vlastní firmy nebo jsou na vysokých manažerských pozicích a jsem si jist, že bych mezi nimi nenašel jediného příznivce MLM.
    4, Řeči o obrovských příjmech (např. milion měsíčně – to jsem již několikrát četl) nekorespondují s realitou – tedy se zvěřejnovaným obratem českého amway a příjmy jeh nejvyšších šéfů – ty jsou mimochodem dost ubohé (na to, jak se prezentují), Hassman se například chlubil, že vydělal za rok asi 7 milionů.
    5, Ohledně koncentrovanosti a výhodnosti se nabízí jednoduchá logická otázka: Když je to tak strašně výhodné, proč to Amway nerozředí? Pak by je přece nikdo nemohl napadat a dali by konkurenčním výrobkům na frak.
    Zatím je totiž situace taková, že celý tento obchod fungje na tom, že zblblé masy amwayáků, žijící v iluzí toho, že jsou úspěšní podnikatelé, si kupují předražené výrobky, jejichž koupí vydělávají těm, kteří je do „byznysu“ zatáhli.
    (Není špatné se zamyslet nad tím, kolik zná člověk amwayáků a kolik lidí, kteří jen odebírají jejich výrobky).
    Také je zajímavé, že jich supervýhodné čistící prostředky neodebírá žádná firma.

  25. hraesvelgr: ano, presne tak… Osobne znam nekolik vyznamnych lidi, kteri vlastni velice vyznamne firmy v Cesku. Samozrejme, ze zadny z nich tomu nevdeci Amway.

    Muj nazor na amwayky je zretelny z mojich clanku, jsou to: lhari, manipulatori …

    Presto k nim necitim zadnou nenavist, odpor. Spis je lituju. Prostrednictvim meho blogu pouze upozornuji na nesvary. Za velky nesvar povazuji i amwayactvi …

    Diky za prispevek 😉

  26. zív, to je vocas, ani mu to nebudu vyvracet, predpokládam ze to bestmen smaze, nicméně bodem pět se celkem bavim 🙂
    predstav si, že by se zbozi naredilo, treba 1:5, no to by bylo super. 6x vyšší náklady na dopravu, 6x víc lodí pres atlantik, 6x vetsi skladovací prostory, 6x vetsi baliky pro DPD… a to jenom kvuli tomu ze by jsi vozil vodu, která je vsude na zemekouli, ty ses teda podnikatel 😆

  27. SiD:
    K dalším bodům se nevyjádříš, co? 😉

    A ohledně bohu 5:
    Zkus použít mozek ty chytráku a podívej se třeba na firmu coca-cola: ta taky nevozí přes moře flašky s colou, ale jen sirup, který si tu zředí a stáčí. A vidíš sám, že se jí vyplácí prodávat celé lahve, než mít sektu hlupáků, kteří si mezi sebou budou prodávat „super výhodný“ koncentrát.
    Taky se zkus zamyslet nad tím, proč vaše čistící prostředky nepoužívá žádná firma či instituce (nepočítám odběry na ministerstvech, zajištěné „perlou Šárkou“), když je to tak strašně výhodné?? 😉

  28. hraesvelgr:
    otázku „proč to Amway nerozředí?“ jsi použil ty, odpověď jsi dostal, následně se mam já kouknout na to, že cocacola distribuuje koncentráty a já si mam z toho vzít příklad…. fascinující
    nejradši mám, kdyz me nekdo nabáda k tomu abych myslel, pouzil mozek atp, kdyz on ho sám nepouziva.
    Dejme teda tomu, že by se pres more vozil koncentrát a ve skladu v Polsku by se to redilo, tim stále zustává argument, 6x vetsi balik pro DPD a 6x castejsi objednávání>>rozvoz, to by bylo sakra nerentabilní. Dejme tomu že bych to ředil já doma v koupelně, kde by měl zákazník jistotu, že jsem neucmrndl?
    To, že se dostane koncentrát až k zákazníkovi má jasné důvody.

    1) proč by se někdo před tebou měl kasat svym majetkem? to je zábava pro vejtahy. To že ti záviděl auto mohla být jen „pochvala“ kterou se ti chtěl vetřít do přízně, nic víc.
    2) paušalizace, to je jako říct, že většina tvých spolužáků je dnes na podpoře, na základě toho že jsem potkal dva z nich..
    3)v Amway jsou zapojeni, jak vysocí manažeři, tak i právníci, lékaři a mnoho dalších. To že je neznáš není argument neexistence, je to jen argument tvé neznalosti.
    4)vydělat 7 milionu ročně musí být opravdu ubohé, vždyť to je pouhý dvacetipětinásobek průměrného příjmu.
    6)bylo by dobré znát odměňovací plán, pak bys chápal kdo na čem kolik vydělá, a taky by bylo možná dobré vědět, kdo ovlivňuje podíly výdělku, pak bys nemohl tvrdit, že ti dole vydělávají těm co je do toho zatáhli.
    7)to, že neznáš žádnou firmu, která by odebírala výrobky Amway neznamená zhola nic. Co neznáš to neexistuje? Co neumíš to nejde?
    Bestmen ti možná věří, že všechno znáš, všude jsi byl a od všeho máš klíče…

  29. hraesvelgr:

    Ty jsi ještě nikdy neviděl sirup? Nebo citrusový koncentrát? Že Coca-Cola nepoužívá Amway systém koncentrátů má jakože vysvětlit, nebo vyargumentovat co? Jen tak mimochodem, chytrý člověk, který dbá o své zdraví, takové sračky, jako je třeba Coca-Cola, vůbec nepije.

  30. SiD:
    Kdyby to bylo tak výhodné, tak by si amway udělal v Čechách stáčírnu a náklady by mu narostly jenom o provoz samotné stáčírny, obaly navíc a zvýšené náklady na rozesílání. To se na první pohled zdá hodně, ale když se to rozpočítá na jednotlivá balení, tak je to pakatel.
    Zminoval jsi poštovné, to rozhodně není 6 násobné. Například u PPL stojí balík o váze 1 kg 97,- kč a o váze 7 kilogramů 118,- Kč.
    Vidíš sám, že náklad kvůli zvýšené váze nijak diamterálně nenarostl.
    A při dostatečné ceně zboží (která u amway bezpochyby je) je ve výsledku taková položka uplně minimální – stejný jev můžeš vidět u skoro každého eshopu: je běžné účtovat cenu dopravy podle ceny nákupu, ne podle jeho váhy.
    😉

    1, Ano, kasání se majetkem je dost hloupé. Ovšem na tom je Amway založený, vždyt v každé diskuzi se amwayáci chlubí svými obrovskými příjmy, nalákávání oveček se praktikuje přes slibů milionu, stále se řeší sny, na seminářích se ukazují fotky drahých aut a domů.
    Proto se vždycky ptám, kdo mi svůj rozsáhlý majetek může ukázat – přece by mi tím vytřel zrak. Ovšem nikdo se k tomu nemá… :mrgreen:
    2, Není to žádná paušalizace, stačí se podívat, jakými auty jezdí amwayáci na své semináře a přečíst si prakticky jakoukoliv zkušenost s nimi – vzhledem k obchodní strategii nejprve oslovují známé, kteří vidí, jak ve skutečnosti žijí.
    3, To jsou jen prázdné kecy.
    Uved mi nějakého konkrétního a taky mi vysvětli, proč by se špičkový manager nebo majitel úspěšné firmy diskreditoval spolupráci s firmou amway?
    4, Opět tvá demagogie.
    Já netvrdím, že je to malá částka, ale že je to ubohé na to, jak se amwaáci prezentují.
    Já např. spoluvlastním stavební firmu a vidím z praxe, že takové sumy vydělávají spousty ukrajinských živnostníků, kteří dodávají zedníky na stavby. A špička v tomto oboru vydělává stonásobky.
    6, Ano, na těch dole vydělávají nejen ti, kdo je do toho zatáhli. Já tu ale nechci polemizovat nad tím, kolik z toho kdo dostane, ale nad faktem, že zisk těch pár úspěšných je díky tomu, že masa hlupáků odebírá zboží s vidinou tho, že díky jeho prodeji jednou zbohatnou.
    7, Tak prosím nějakou uved.
    A vysvětli mi proč něco tak strašně výhodného neodebírá žádná velká úklidová firma?? 😈

  31. BigAmwayBig:
    To má pouze poukázat na to, že se jim to zjevně vyplatí.

    Vidíš sám, že nejčastější spor ohledně výrobků amaway je ohledně přemrštěné ceny.
    Proto většina lidí (kteří nejsou členy této sekty) tvrdí, že si je nekoupí.
    Vy argumentujete tím, že je to ve skutečnosti strašně výhodné, protože je to zkoncentrované. Tomu však moc lidí nevěří.
    Proto jsem se tedy ptal, zda by pro vás (pokud by opravdu byly výrobky amway tak výhodné) nebylo lepší je prodávat už rozředěné a tím získat spoustu odběratelů??

  32. Ano, Amway je svým způsobem „vymejvání mozků“, ale podívejte se např. na komerční televize. To není „vymejvání mozků“? Ano, je! Vymejvání mozků Amwayem mám ale rád. Rád chodím na semináře, rád čtu knihy atd. Je to lepší než ty komerční televize! Vřele doporučuji!

  33. A. Brusil: srovnavat Amway s komercni televizi? To je tedy opravdu nesmysl. Rozhodne ale diky za priznani k „vymyvani mozku“ 😆

  34. hraesvelgr: uvedu jednoduchym prikladem, jak se lze snadno dopocitat, že prodej mensiho mnozstvi by byl nerentabilní.
    Predtstav si ze mi zavolá zákazník bydlící deset kilometrů ode me, že mu dochází prostředek na nádobí a ze by chtel novej. Za stávající situace je maloobchodní marže něco málo přes padesát korun. Proto se ho zeptám, zda mu tedy „dochází“, a zda mu nebude vadit, kdyz mu nový dorucim v průběhu čtrnácti dnů, až pojedu kolem. Protoze kvuli padesátikoruně nehodlam jezdit k nemu a zpátky, vyjimecne to udelat lze, ale ne casto.
    Ted to zredime >> marze je nekde mezi peti a deseti korunama wau, super, nehlede na to ze by mi volal kazdy 2 nebo 3 mesíce, ze uz mu to zase dochází.
    Pro bestmena a jeho anketu uvedu, že 1L Dish Drops na nádobí při správném ředění a používání vydrží zákazníkovi zpravidla přes rok.

    Z výše uvedeného jasně vyplývá, že by se nevyplatilo nic ředit, kdyby si distributorská rada myslela že to tak je lepší, nařídila by Amway at ředí, ale oni si to nemyslí, protože narozdíl od hraesvelgra a bestmena mají s Amway zkušenost reálnou, né jen jakési žvásty z doslechu.

  35. hraesvelgr:
    jména neuvedu, protože bych mohl uvést někoho, komu se to nelíbí, ale mužeš si je najít sám 🙂
    zadej do googlu „Přímý prodej v Česku roste, přivydělávají si i manažeři“.
    Spolupráce s Amway není diskreditace, ale pro mnohé čest, například George Bush starší, Ronald Reagan nebo Bill Clinton mluvili na seminářích Amway, olympiáda v Naganu 1998 byla sponzorována Amway Japan, Roger Moore (představitel Jamese Bonda) děkoval jako vyslanec Unicefu distributorům Amway (k nalezení na youtube), Tina Turner měla při svém posledním velkém turné na vstupenkách „Amway Global presents“, AC Milán je sponzorován Nutrilite a dává je svým fotbalistů, stejně jako Jan Železný svěřeným atletům. Proč se ti lidé takto diskreditují? protože každý má o Amway jiné informace z jiných zdrojů, někdo korekní a někdo nesmysly od Bestmena 🙂

    Myslet si, že někdo zbohatne prodejem, výrobků Amway je naivní, ale u tebe mi to nepřekvapuje 🙂

    Nemám jediný důvod uvádět moje zákazníky. To proč neodebírá výrobky Amway žádná velká úklidová firma, kterou ty znáš, ti odpoví majitel té firmy, jak já bych to měl sakra vědět? 😆

  36. Vidím, že ti dochází dech, na ostatní body vůbec neraguješ, svá původní tvrzení obhájit nedokážeš… Měl by ses víc školit pro boj s heretiky. 😉

    Chceš mi říct, že za klientem jezdíš jednou za rok, abys mu prodal čistící prostředek s padesátikorunovou marží?? :mrgreen: :mrgreen:

  37. hraesvelgr: jen tak pro upřesnění, mohl by jsi uvést jaké jsou znaky sekty a jaké z nich splňují konkrétní distributorské organizace Amway působící na českém trhu?
    Pokud bys náhodou argumentoval „vymíváním mozku“ mohl bys uvést příklady, jak se to praktikuje, co tím je nebo jak se to projevuje?

  38. hraesvelgr: je vidět že, tě vůbec nezajímá co píšu, přečteš si jednu větu z teoretického prikladu, který má vysvetlovat proc výrobky neredit, tu napadneš a jsi za hrdinu, takze si presti laskavě celý následující odstavec, který je zkopírován z predeslého prispevku:

    „Proto se ho zeptám, zda mu tedy „dochází“, a zda mu nebude vadit, kdyz mu nový dorucim v průběhu čtrnácti dnů, až pojedu kolem. Protoze kvuli padesátikoruně nehodlam jezdit k nemu a zpátky, vyjimecne to udelat lze, ale ne casto.“

    Je jasně napsáno, že kvuli padesátikoruně k nemu nezdit nebudu, a ze mu výrobek predám, až pojedu kolem. Následně se mě ty ptáš, zda jezdím za klientem kvuli padesátikorunové marži. Protože jak tedy vidno jsou zde v diskuzi i méně inteligentní, odpovím na tuto hloupou otázku otázkou: Proč bych to sakra dělal?

  39. 1. Nadřízený dealer manipulativně působí na podřízeného dealera a vnucuje mu zkreslený obraz na životní hodnoty. (Náboženký fanatik je manipulován vedoucím sekty, radou starších, náb. autoritami)
    2. Dealer je nucen navštěvovat přednášky, na kterých je zpracováván a vyučován o manipulaci. (Náboženký fanatik se účasní obřadů)
    3. Dealer musí studovat literaturu, případně poslouchat nahrávky, o positivním myšlení a asertivním chování, (Náboženký fanatik studuje věroučnou literaturu)
    4. Dealer věří, že to co dělá je správné a věří, že jej tato cesta přivede k úspěchu a učiní jej šťastným. (Náboženký fanatik věří ve spasení duše, záchranu aštarem šeranem, atd).

    A pár obecných znaků sekt:
    * Vyznání a hodnoty jsou v protikladu k vyznání a hodnotám převládající kultury.
    * Pocit výlučnosti skupiny, jež disponuje „pravdou“.
    * Důraz na pocity a emoce.
    * Pocit pronásledování.
    * Tajnůstkářství.

  40. „je vidět že, tě vůbec nezajímá co píšu, přečteš si jednu větu z teoretického prikladu, který má vysvetlovat proc výrobky neredit“

    Ŕíkal jsi, že by se to nevyplatilo, protože za zákazníkem jezdíš jednou do roka.
    Pokud za ním jezdíš pravidelně ,což bych (pokud tu chceš operovat s velkými zisky) přirozeně očekával, tak přece není problém, dodávat to naředěné, nebo ne?
    Hlavně si ale uvědom, že pokud je to tak výhodné, jak tvrdíte, tak po naředení byste získali obrovské množství odběratelů – většina lidí tvrdí (což jistě sám vidíš), že si to nekoupí, že je to drahé a kecům o koncentrovanosti zkrátka nevěří…

  41. „jména neuvedu, protože bych mohl uvést někoho, komu se to nelíbí, ale mužeš si je najít sám“

    Dobrá strategie. Jména neuvedeš… :mrgreen:
    Hlavně bych ale rád věděl, proč by vůbec měl dobře vydělávající podnikatel nebo špičkový manažer vstupovat do Amway!

    „olympiáda v Naganu 1998 byla sponzorována Amway Japan“
    A co to má znamenat??
    Peníze zkrátka nesmrdí?
    Mafián Mrázek, který ukradl miliardy a vraždil lidi také sponzoroval fotbalový klub, kamarádil se se spoustou významných politiků a umělců (např. Gott). Dá se snad proto říci, že to byl správný člověk a že je čest s ním dělat??

    „To proč neodebírá výrobky Amway žádná velká úklidová firma, kterou ty znáš, ti odpoví majitel té firmy, jak já bych to měl sakra vědět?“
    Firmy odebírají to, co má nejlepší poměr cena výkon.
    A produkty amway to zjevně nejsou.
    A věř tomu, že nákupčí velmi dobře promyslí, co budou nakupovat.

  42. Amway je sekta, která otravuje a oblbuje lidi. Jsou to blbečci parazitující na studentech, nezaměstnaných. Prodávaji výrobky průměrný kvality (možná), za který chtěji neskutečný peníze. Ze který ranveje letadlo amway vzlétá? 😀

  43. SiD:
    Vybodni se na to. Sám vidíš, že ani 100% argumenty, fakta, podklady, důkazy, nic neznamenají, pokud jsou lidé přesvědčeni o opaku. Je to normální. Obecně platí, pokud hovoříme o čemkoliv, 80% posluchačů nerozumí. S tím nic neuděláš. Nechápavce prostě ignoruj. Nechej je v jejich představách, jsou to jejich životy, ne tvůj. Ty víš a že oni nevědí, s tím nic nenaděláš. Nevědomost bude vždy nepřítelem člověka číslo jedna. Ukonči to tady a piš tam, kde se argumenty nemažou a příspěvky proti Amway nevymýšlejí pro udržení ohnivé diskuse.

  44. SiD:

    Hodně ubohé, už mi nemáš co říci, tvé lži byly vyvráceny, tak si pod druhým profilem napíšeš, že s „nevěřícím“ nemá smysl komunikovat… :mrgreen:
    Opět se ukazuje, že amwayáci jsou chudáci, kteří dokáží oblbnout jen duševně slabé jedince… 😎

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *