Kapela XIII. století – gothic rock

XIII. století je gothicko rocková kapela, která se v roce 1990 transformovala z kapely HNF. Je to kapela, která je hodně populární v Polsku.

XIII. století diskografie:

Ritual (2CD Best of 1991 – 2011)
Nocturno (2010)
Dogma (2009)
Vampire songs – tajemství gotických archivů (2005)
Vendetta (2004)
Karneval (2001)
Metropolis (2000)
Ztraceni v Karpatech (1998)
Werewolf (1996)
Nosferatu (1995)
Gotika (1994)
Amulet (1992)

Video: XIII. století – Fatherland

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *