Jar vs. Dish Drops

Jar je báječný prostředek na mytí nádobí od společnosti Procter & Gamble. Cena Jaru je cca 30 Kč za 1 litr. Plus někdy v akci dostanete dárek zdarma. Viz. obrázek.

Jar

Dish Drops je koncentrovaný prostředek na mytí nádobí, který je pro Amwayáky modla. Dish Drops stojí 250 Kč 1 litr (doporučená maloobchodní cena).

Jaký je podle vás lepší výrobek? Asi jak pro koho… Pokud mohu mluvit za sebe, tak jednoznačně Jar. Vezmu tři pětky a koupím ho, bez obstrukcí. Nehledě na to, že dneska většina domácností používá myčku nádobí, takže tyto čistící přípravky jsou dnes spíše druhořadé. Nebo si myslíte, že díky verbování lidí a Dish Dropsu budete mít pasivní příjem? 🙂

Související články:

Další články o Amway na CzBlogu

Další články o Amway na Amwey-Business.cz

55 komentářů u “Jar vs. Dish Drops

  1. Nicméně, kdo nechce dělat amway, může dělat goldenbiz. Z toho je rychlejc vytvořenej pasivní příjem 😉 Já s přítelkyní dělám oboje 😀 Můj blog
    http://jaknagoldenbiz.blog.cz/ z Amway nám vynáší dost kosmetika, přítelkyně nakontaktovala lidi a frčí to. Artistry, skvělá značka !!!

  2. to, žen je SA8 přírodní je v manuálu, stačí ? Manuál a brožury mají k dispozici lidi z amway, kteří tyto prací prášky distribuují. Nejsou distribuované přez internet, ale lidmi ! Proto na internetu je jen eshop bez bližších informací, ty ti může dát jen vyškolený člověk od amwa, nebo brožura ! Nebo manuál.

  3. Dobrý den.
    Nejsem si jistá kdo zde vznesl požadavek na Dish Drops z okolí Liberce, ale pokud byste měl zájem, tak bych při příští objednávce objednala jeden navíc. Také jsem se divila jak moc dobře myje… kdo by to řekl 😀
    Nevím jak je to to s vkládání mailů nebo čísel, ale snad se nějak dohodneme.

    Petra

  4. Precital som si vela komentarov a fakt neviem ci mam plakat alebo sa smiat.
    Amway nie je ani zly ani dobry. Amway je nastroj a zalezi na ludoch ako dokazu tento nastroj vyuzivat.
    Mozete dat 1000 ludom fungujuci nastroj a len male percento uspeje. Vsetko zalezi len na jedincovi a jeho vyuzitia fungujuceho systemu.

    Docital som sa tu ze amway vela ludom znicilo zivot, rodinu, vztah a podobne bludy. Nemyslite si ze si to znicili sami? Keby to nebol amway tak mozno nieco ine.

    Inak to porovnanie jar vs. dishdrops mi pride ako mierny naznak demencie so zamerom uskodit amway. Ak predsa nariedim z 1l dishdrops 9l prostriedku na umyvanie riadu ako mozem porovnat cenu. Velmi casto sa tu porovnavaju veci tazko porovnatelne.

    to Dana: A co tak cielene sa starat o svoju pokozku a nie drbat na to a mastit sa s nejakou srackou a potom cakat zazrak pri pouziti regeneracneho pletoveho mlieka.

    Dalo by sa tu toho pisat vela ale nevidim v tom vyznam pretoze kazdy chce mat svoju pravdu a nastastie mame moznost vlastnej volby akym smerom sa bude uberat nas zivot.

    Prajem vsetkym odvaznym ludom ktori na sebe pracuju a idu za svojim cielom nech to nevzdavaju a ked padnu na zadok tak nech sa postavia a idu dalej a tym ktori nie su ochotny vynalozit usilie na zmenu tym prajem dochodok.

  5. Já už Jar nemůžu ani vidět (měla jsem po něm suché ruce, po DD nikoliv a dost dobře umyje nádobí), Amway licenci jsem si koupila v květnu/červnu 2012, v balíku byl mimo jiné DishDrops a SA8 1 kg, oba stále mám, u pracího prášku jsem v půlce. SA8 pere fakt dobře, i moje mamka se divila, vypral zašedlý ručník do krásné běloby (Rex a spol neuspěl)
    Na semináře chodím kdy se mi zachce, výrobky si hlavně kupuju pro sebe a z Amway nešílím jak tady někdo psal. Potkala jsem tam fajn lidi a o nějaké fanatiky opravdu nejde. Všechno dělají lidi. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *