Jan Fischer je komunistický kariérista, převlíkač kabátů, odpad společnosti.

Jan Fischer je komunistický kariéristapřevlíkač kabátů, který v letech 1980 – 1989 opěvoval tehlejší komunismus v totalitním Československu. Fischer kandiduje na post prezidenta České republiky. Nelze to nazvat jinak, než HNUS, HNUS a ještě jednou HNUS.

Před nedávnem se do Fischera pustil herec Tomáš Hanák, více zde. Nyní si Balbínova poetická strana nechala vytvořit billboardy, na kterých je bývalý zločinec Jan Fischer v uniformě komunistických Lidových milicí vedle nápisů „V KSČ byl, ale v Lidových milicích ne !?!“ a „Věrni zůstaneme“.

Jan Fischer

Je potřeba se podívat pravdě do očí – Fischer je bývalý zločinec! A takový člověk přeci nemůže být prezident České republiky. Proč zločinec? Fischer je bývalý člen Komunistické strany Československa (KSČ), která je dle zákona č. 198/1993 Sb. zločinná a zavrženíhodná organizace, která žalářovala, popravovala lidi, zakazovala lidem vycestovat do zahraničí… Fischer je tedy bývalý zločinec, stejně jako KAŽDÝ bývalý člen KSČ. Člen největší zločinecké organizace Yakuza je přeci taky zločinec, nebo ne? Samozřejmě, že ano.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *