Jak vybrat kalhotky a spodní prádlo pro muže?

Vybrat správné kalhotky může být pro mnohé naprosto triviální věc, ale vybírají si ženy opravdu ty správné kalhotky na jejich postavu? Také podprsenky si ženy vybírají bez rozmyšlení, ale je to správně? To samé se můžeme bavit také o mužích, ti si zase vybírají slipy, trenky či boxerky. Je jejich výběr správný? Pokud ne, jak pokračovat? Ženy by výběr kalhotek neměly podceňovat, protože je nosí zpravidla po celý den.

Vybírání kalhotek
Dámské spodní prádlo je neoddělitelnou součástí každého dne, ať už se jedná o dámské či pánské. Vyhraňte si jedno odpoledne a věnujte se výběru spodního prádla pozorně. Nesmíte totiž zapomínat na to, že není nic horšího, když se žena ve svých kalhotkách cítí nepohodlně. Musí v nich být po celý den, a proto jsou pohodlné kalhotky nezbytné. Nesmí vás nikde tlačit, ale také nesmí být moc volné. Radou číslo jedna je, že byste si neměly kupovat hlavně levné kalhotky, které stojí sice pár korun, možná vypadají dobře, ale vůbec nepadnou na tělo. Jsou také často vyrobeny z umělých materiálů, které vám prospívat nebudou. Výzkumy ukazují, že by ženy měly preferovat kalhotky vyrobené z bavlny či přírodního hedvábí, protože tak předejdou nepříjemnostem spojené s intimním onemocněním. Ať už se jedná o tanga či kalhotky, vždy se dívejte na výrobní materiál. Samozřejmostí však je, že si musíte vybrat takové kalhotky, které vám padnou na tělo. Slečny se obrací na spodní prádlo pro dámy, které je zejména sexy. Mít plný šatních sexy tang, která jim způsobují muka při nošení, se nemusí vyplatit. Vždyť i kalhotky mohou být sexy a elegantní.

Jak na pánské spodní prádlo?
Nejen dámské spodní prádlo, ale i pánské spodní prádlo si vyžaduje svou pozornost. Mnoho mužů se rozhoduje, které spodní prádlo pro muže nosit – slipy, trenky či boxerky? To je dilema mnoha pánů. Slipy mají jednu hlavní přednost, jíž je estetický vzhled a působí sexy, což se o trenkách rozhodně říct nedá. Slipy jsou také vhodné jako praktické spodní oblečení pří sportování. Muži se tak mohou chlubit i svými hýžďovými svaly a nemusí se bát, že by slipy škodily jejich penisu. Jsou to jen spekulace a mýty.
Na módních přehlídkách zhlédnete hlavně slipy luxusnějšího rázu, ale žádnému muži není zabráněno, aby si koupil pánské spodní prádlo od italského výrobce. Možnosti jsou opravdu veliké. Neměli bychom však zapomenout ani na boxerky. Jedná se totiž o typ spodního prádla, který tvoří kompromis mezi slipy a trenýrky. Boxerky jsou velmi oblíbené a přiklání se k nim stále více mužů. Stehna nejsou obnažena, i přesto, že boxerky mají nohavičky. Vypadají na těle dobře a vyzdvihnou mužnost. Pokud se rozhodujete mezi slipy a boxerky, pak si vyzkoušejte, které spodní prádlo padne lépe na tělo. Každému vyhovuje zcela něco jiného.
Opět je potřeba se zaměřit na materiál, z něhož je spodní prádlo pro muže vyrobeno, stejně jako se zaměřují i ženy. Nejlepší volbou je bavlna, která tělo nedráždí. Je tedy lepší dát přednost dražším slipům, protože v této oblasti se zaměřujeme zejména na kvalitu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *