Jak se v Česku vymítají démoni (Vranov nad Dyjí)

Mám pro vás dobrou a špatnou zprávu. Dobro a zlo existuje, existuje Bůh a satan. Největší satanův podvod na lidech je ten, že přesvědčil lidi, že neexistuje. Většina lidí bohužel tento klam neprohlédne, protože jsou zaslepeni pomíjivostí a nenávidí Boha. Je nesmylsné si přestavovat satana jako ohavnou bytost s rohama. Satan je mimořádně inteligentní bytost, která štve lidi proti Bohu i sobě navzájem.

Jaký je původ posednutí démonem?
Démoni parazitují na lidském hostiteli, ovlivňují jeho mysl a chování, v některých případech i zdravotní stav. Posednutí démonem má vždy nějaký konkrétní důvod. Zpravidla se sám člověk otevře zlu – okultismus: satanismus, kouzlení, čarodějnictví, jasnovidectví, věštění, vyvolávání duchů, astrologie, spiritismus, zaklínání, zaklínání s talismany, jóga, reiky, channeling, proutkaření, alternativní medicína a uzdravování, woodoo atd. Okultismus je přístupová cesta k démonům!

Jak se zbavit posednutí démonem
Zbavit se posednutí démonem bývá někdy velmi jednoduché a není k tomu potřeba další osoba. Člověk se může zla zbavit sám. K vyhánění je potřeba nejvyšší autorita – Ježíš Kristus. Pokud je démon silný, je potřeba k vymítání další zkušená osoba. Nikdy však exorcistu z římskokatolické církve!!! Většina exorcistů z katalolické církve používají k exorcismu různé rituály – svěcenou vodu, vyhánění probíhá ve jménu Panny Marie apod. To je ale více škody, než užitku a může to dopadnout jako u mladé Němky Anneliese Michel, která pod vlivem exortistických rituálů dokonce zemřela. Více článek Exorcismus: Anneliese Michel (+ video). Toto byl klasický nebiblický obřad. Takové vymítání bývá nebezpečné pro všechny zúčastněné. Podobné obřady nejen že nemají žádný efekt, ale mohou vést k dalšímu posednutí, což se v tomto případě pravděpodobně stalo. Vyhánění démona ve jménu Panny Marie znamená vyhánění démona démonem, tomu se démon jenom směje. Modlářství je největší hřích římskokatolické církve. Osobně považuji římskokatolickou církev a papeže za satanův nástroj, který vede lidi k hříchům.

Samotné vymítání v římskokatolické církvy se řídí takzvaným Římským rituálem, což je soupis liturgií určených pro různé obřady včetně exorcismu. Vydal jej papež Pavel V. již na začátku 17. století a tato kniha je dodnes vzorem všech římskokatolických exorcistů.

Je potřeba si uvědomit, že vymítání démona není žádný daný rituál, je to „pouhá“ modlitba ve jménu Ježíše Krista. Nic jiného za tím nehledejte!

Jak se chová člověk posedlý demonem
Člověk posedlý démonem může mít při vymítání démona nekontrolovatelné záchvaty zloby, silné svalové křeče, chová se obscénně, mluví cizími jazyky (mnohdy neznámými), které se je nikdy neučil. Toto vše člověk při vymítání cítí a uvědomuje si to, ale nic s tím nenadělá.

Závěrem
Neměli bychom být fascinováni pouze pomíjivými věcmi a ztrácet z očí skutečnou pravdu.

Video: Vymítání démona Vranov nad Dyjí
Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *