Israel Kamakawiwo’ole „IZ“

Israel Kamakawiwo'ole

Israel Kamakawiwo’ole byl havajský hudebník.Narodil se roku 1959 a zemřel roku 1997.Narodil se v porodnici v Kuakini na ostrově O’ahu.

Jeho přezdívka byla IZ. Hrál na ukulele a zařadil se i mezi  hudební žánry jako je jazz a regae. Tento zpěvák trpěl obezitou, protože měřil 188cm a vážil 340kg.V 38 letech zemřel na dýchací problémy.

Diskografie:

Ka ‚Ano’i (1990)
Facing Future (1993)
E Ala E (1995)
N Dis Life (1996)
Iz in Concert: The Man and His Music (1998)
Alone in Iz World (2001)
Wonderful World (2007)

Jeho hit  hrají v rádiích „Somewhere over the Rainbow“.

Somewhere over the Rainbow

Nahlásit nefunkční video

5 komentářů u “Israel Kamakawiwo’ole „IZ“

  1. Chudak ze umrel je to fakt chudak mel zivot jeste pred sebou a na obezitu zemrel a za to nemohl Skoda !!!! At Odpociva v pokoji 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥 😥

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *