Internetový prohlížeč K-Meleon

Internetových prohlížečů je celá řada, např. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome atd. Málo známý je internetový prohlížeč K-Meleon se znakem chameleona, který používá nejnovější open source jádro Gecko (volně šířerný kód), které používá také prohlížeč Mozilla.

K-Meleon je super rychlý – má rychlé načítání webových stránek a má jednoduché, přehledné uživatelské rozhraní. Velkou předností K-Meleonu je to, že má minimální naroky na hardware a systém v počítači (narozdíl od Firefoxu), což znemaná, že bezproblémů a svěže funguje i na starších – slaších počítačích. Internetový prohlížeč K-Meleon má řadu vynikajících prvků, které tento prohlížeč ještě zdokonalují, jedná se např. o čtečku RSS kanálů, prohlížení stránek v panelech, zobrazení HTML kódu, příjem a odesílání e‑mailů, záložky, instalace pluginů (rozšíření funkcí), nastavení zobrazení webových stránek – zvětšení a zmenšení, možnost blokování pop-up oken, cookies, Javy, JavaScriptu, obrázků, flashe, barev na stránce a mnoho jiného.

K-Meleon je kompatibilní s operačními systémy Windows XP, Vista, Windows 7.

Internetový prohlížeč K-Meleon je opravdu povedený a kvalitní internetový prohlížeč, který je svěží, rychlý a bezpečný, vřele ho doporučuji 🙂

Stahuj (download) zde: http://kmeleon.sourceforge.net/download.php

Nefunguje download? Napište administrátorovi a on to spraví 🙂

Internetový prohlížeč K-Meleon

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *