Hudební filmy

Pořád nevíte jaký film si večer pustit nebo se kouknout s rodinou či přítelem/kyní? Nebo na jaký zajít do kina? Já vám pomůžu vybrat. Jak film pro večer strávený doma u krbu, tak i film na který můžete zajít do kina.

Dneska se zaměříme na žánr hudebních filmů. Určitě mnozí z vás už byli v kině na novým tanečním filmu Lat’s Dance 3D, co? Říkáte, že ne? Tak já vám ho trochu oživím a pak se na něj můžete vydat do kina.

Lat’s Dance 3D

Osiřelý streetový tanečník Luke se snaží vyhnout vystěhování ze starého skladiště v New Yorku, které je pro něj jediným domovem. Na tomto místě se scházejí mladí tanečníci z celého světa. Tito lidé mají taneční skupinu House of Pirates. Aby její členové přežili, musí porazit své dlouholeté rivaly House of Samurai v blížící se soutěži World Jam Competition, kde nejlepší týmy z celého světa soupeří o obrovskou finanční odměnu. Luke hledá ve městě nové talenty, které pomůžou jeho skupině vyhrát soutěž. Najde dva tanečníky, streetovou tanečnici Natalii a Moosa, komediálního tanečníka.

Moos je nyní v prvním ročníku na New Yorské universitě. Natalie má ovšem tajemství, které Lukovi neřekla a které může zničit jejich začínající lásku a vše, co Piráti vybudovali. Skupina dá dohromady úžasnou taneční choreografii, jenže tu jim soupeřící skupina Samurajů ukradne. Jak se čas krátí, Moose se musí obrátit na svou starou skupinu MSA o pomoc. Teď však nastanou otázky, zda budou Piráti a MSA schopni dát dohromady novou taneční sestavu na poslední chvíli. A bude dost dobrá, aby porazili zatím nejlepší streetové tanečníky světa? To se dozvíme.

No myslím, že stručný popis jsem pro vás udělal a teď je vás jestli se na to kouknete.

Hudebních filmu jako je tento nebo aspoň na podobný způsobu je mnoho, ale teď vám ještě představím určitě pro vás určitě známí filmy jako je například Nikdy to nevzdávej, který se mě osobně moc zalíbil 🙂

Nikdy to nevzdávej

Terri Fletcher je dívka z malého města s jedinečným hlasem. Poté co osobní tragédie změní její život, se Terri navzdory svému otci rozhodne strávit léto na hudební akademii v Los Angeles. Terri je nejprve ohromená a zaražená z nového prostředí, ale je pevně rozhodnutá nepromarnit jedinečnou příležitost. Navíc brzy poznává nové přátele, výborného učitele a taky první velkou lásku.

Jak už sami asi tušíte tak v hlavní roli hraje mladá zpěvačka Hilary Duff a určitě se dost pobavíte při tomto filmu a musím říct, že tam najdete dost pěkných songu 🙂

Další filmy a hlavně z jiného prostředí vám už brzy ukážu…

Příjemnou zábavu u filmu přeje Amilo 🙂

2 komentáře u “Hudební filmy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *