Horoskopy

Horoskop na rok 2012 pro všechna znamení:

  • Beran (21.3. – 20.4.)
  • Býk (21.4. – 21.5.)
  • Blíženci (22.5. – 21.6.)
  • Rak (22.6. – 22.7.)
  • Lev (23.7. – 22.8.)
  • Panna (23.8. – 22.9.)
  • Váhy (23.9. – 23.10.)
  • Štír (24.10. – 22.11.)
  • Střelec (23.11. – 21.12.)
  • Kozoroh (22.12. – 20.1.)
  • Vodnář (21.1. – 20.2.)
  • Ryby (21.2. – 20.3.)

Láska:
Tento rok byste měli najít hodně přátel, především žen. Díky postavení Jupiteru to vypadá, že budete mít štěstí ve vztazích s kolegy a na dálku, zažijete hodně potěšení, i hmotného. V březnu to vypadá na různé partnerské neshody, musíte slevit ve svých očekáváních ohledně partnera. V červenci můžete všechny zanedbávat, proto se dočkáte opravdu zvláštních reakcí. Listopad a prosinec by ale mělo být plné lásky, tolerance a návratů lidí, se kterými jste se rozešli. Budete zářit.

Zdraví:
Tato zima je na vás docela tuhá a především leden bude dělat problém vašemu krevnímu tlaku, možná i srdci. Nebojte se vydávat na běžky nebo cvičit při aerobiku. V dubnu bude dobré, abyste se vydali se svými známými na dlouhé cesty, pokud je to možné. V říjnu pozor na zranění horní části těla, buďte opatrní při práci a sportu. Díky Jupiteru to ale vypadá, že se větším problémům tento rok dokážete vyhnout, máte více štěstí, než rozumu a rozvážnosti, jak se říká.

Práce:
Podle postavení hvězd se zdá, že se pro vás práce konečně stane víc týmovou. Vsaďte na své přátelské vazby a přející kamarády, o hodně si polepšíte především díky vlastním schopnostem v IT oblasti. Pokud máte tvořivé zaměstnání, nebo jste řemeslníci, půjde vám jednoduše „od ruky“. Jestli pracujete v restauraci nebo zábavním podniku, hodně vyděláte, luxusní zboží se bude taky prodávat dobře. Firmy a obchody zakládejte především v první půli srpna a na začátku prosince.

Peníze:
Více peněz byste mohli získat díky vašim přátelským stykům ve společnosti, ale především díky kreativitě a nápadům. Máte štěstí v podnikatelské oblasti, ale začnete vydělávat i jako manažeři a organizátoři kurzů. Nebojte se s investovat do IT sítí, máte předpoklady, aby se vše dobře zformovalo. Moc nenakupujte zboží v červenci a říjnu, jinak buďte vůči dětem velkorysejší než minulý rok. Máte potřebu nějak odškodnit vašeho partnera, společná dovolená v srpnu se proto vyplatí, na ní nešetřete.

Býk

Láska:
Začátek tohoto roku naznačuje, že hodně pracujete a hlavní vaší snahou je upevnit si vztahy k šéfům v zaměstnání. Venuše vypovídá, že už začátek roku může být zajímavý. Jinak jste někdy příliš nejistí a vaše nervozita se přenáší na partnera. Především březen a červen bude problematický na rozchody. Pokud chcete rozvinout zajímavý vztah, vydejte se v květnu nebo říjnu k moři, potkáte zajímavou osobu pro delší vztah. Víc si vás oblíbí vaši rodiče, častěji je navštěvujte na venkově.

Zdraví:
Máte se zdravím problémy, protože hodně pracujete v knaceláři a málo odpočíváte doma. Dejte si pozor, abyste v únoru nepřijímali příliš mnoho antibiotik! Mohly by narušit vaši imunitu a funkci střev a průdušek. Zeleninu jako česnek nebo lilek a minerální látky užívejte pro posílení organizmu víc. Podle všeho se v květnu můžete cítit hodně šťasně, proto dost choďte na výlety. Na konci léta nepřehánějte práci, jak naznačuje Mars, ale naučte se nová jógická cvičení. V zimě příliš neplavte v bazénech.

Práce:
Vaše pracovní schopnosti jsou enormní, ale připadá vám, že je musíte neustále dřít nejen administrativně, ale taky často fyzicky. V kancelářských profesích a v učitelství vám hrozí problémy, ale podle Saturnu i Marsu se zdá, že budete úspěšní a dokonce se naučíte lépe vyjadřovat před důležitými klienty a prezentovat lépe vlastní schopnosti. Proto se především na jaře snažte víc dokazovat, do jaké míry dokážete být flexibilní. Na podzim, spíš ale v říjnu, už budete sbírat podnětné výsledky.

Peníze:
Víte, že pro peníze musíte především pracovat, i když vám zaměstnanecký poměr nevyhovuje. Ale dává vám hodně jistoty. Jako jedni z mála budete mít po Vánocích peníze, abyste nakupovali s výhodnou slevou. V červenci se vydejte na chvíli za hranice, dosáhnete zisků při nákupu i prodeji. Víc vyděláte taky na schopnosti přesvědčovat, jako pojišťovací agenti a bankéři nemáte větší konkurenci. Účty tak půjdou do černých čísel. Ale nevydávejte příliš financí za nábytek v domácnosti

Blíženci

Láska: Především ve vašich citech budete mít tento rok štěstí. Díky vlivu Jupitera můžete potkávat zajímavé osoby s dobrým postavením, Luna přeje seznamování. Už únor by mohl být plný sexu a radovánek, Venuše to jasně ukazuje. Díky výmluvnosti získáte hodně zajímavé partnery, možná i z okolí vašich přátel. V říjnu budete pro partnera hodně důležití, užijete si jejich nekončícího zájmu. Tento rok využijte pro větší míru kulturních zábav, než v tom minulém, více „upracovaném“ a smutném.

Zdraví:
Pokud jste nervóznější, odráží se to především na vašem dýchání. Proto se naučte vyhýbat stresům tím, že se uvolníte hlubokým dechem vždy před spaním. Jupiter i Slunce naznačují, abyste už v únoru začali cvičit v hale, nebojte se víc plavat a chodit na masáže. Především svaly na krku a kolem beder musí být lépe uvolněny. V září si dejte pozor na hlavu a zuby, stejně tak i na stav svých nohou, nedělejte extrémní sporty. Běh a jízda na kole vás začne bavit už v květnu, což je dobře.

Práce:
Více štěstí zažijete, když se budete snažit o povolání, spojené s kontaktem s lidmi. Jako recepční, lidé v telekomunikacích nebo P. R. agenturách se můžete uplanit aktivně. Výuka jazyků může mít rychlý spád a vy pochopíte, že vám chyběla hlavně konverzace. Jupiter i Venuše se na všechno dívají pozitivně. Zaměstnání spojené s častým psaním vám přinese hodně nových zážitků. Stres už zvládáte docela dobře, nepracujte ale tam, kde vám nevěří a podvádí vás kolegové, jak zjistíte.

Peníze:
Patříte sice ke skromným lidem, ale potřebujete větší odměnu kvůli spokojenosti doma, toužíte po elektronice. Snažte se všechno osobní zdůraznit a domluvit si lepší podmínky. Vůbec, vaše schopnost získávat z obchodu a reklamy se zvětší. Nebojte se vydělávat v červnu a červenci, protože nemálo získáte, když se ostatní baví u moře. V říjnu si už můžete koupit i luxusní zboží, dárků bude tento rok víc. Jupiter i Neptun se tváří pozitivně na přátelské vazby a schopnost dělat společníky ve firmách.

Rak

Láska:
Tento rok se do středu zájmu dostanou majetkové otázky, do vašeho partnerství taky. Nezdá se, že byste byli zrození pro spokojený partnerský život, ale dlouhodobá vazba mezi Uranem a Plutem vás možná donutí potvrdit déletrvající vztahy. Březen a červenec pro to můžou být ideální. V tomto roce milostně příliš výbojní nebudete, spíš se budete snažit potvrzovat si vlastní funkční vztahy mezi vámi a partnery. Hledejte jistotu v přátelství se staršími lidmi, kteří vám vždy dobře poradí.

Zdraví:
Budete se muset dobře starat o vlastní nervy, především v oblasti krku. Duben ale jasně naznačuje, že musíte mít víc v pořádku lymfatický systém. Nechejte si provádět masáže a hlavně bylinné zábaly ve střední oblasti těla. Pánové asi tento rok budou častěji u urologa, nebojte se ale za ním jít, stejně jako dámy za gynekologem. V září půjde o praktickou věc, protože nečistoty ve vodě vám mohly ublížit. V říjnu pozor na stav vašich třísel! Dávejte si pozor na zbrklé pohyby při sportu.

Práce:
Více z vás bude pracovat v dopravě a technických firmách, taky v exportu a importu komoditního zboží. Bude se to týkat strojního zařízení, ale stále častěji i zajímavých přírodních a potravinářských produktů. Můžete více podnikat v oblasti počítačů a ekonomiky, rozumíte jim dobře. Pro úspěch potřebujete pracovat taky o letních prázdninách, tak v tu dobu oželte dovolenou a poznáte změny, kterých se vám dostane. Nevěnujte se však příliš riskantním, fyzicky náročným povoláním.

Peníze:
Zdá se, že budete mít šanci pořádně si vydělat, pokud se nebudete bránit obchodu a výměně zboží přes internet. Hlavně díky úvěrovým produktům získáte větší jistotu, především při jednání se zastoupeními zahraničních bank. Snažte se nakupovat více potravin, oblečení než přístrojů a taky něco investovat do moderního zabezpečení. Může se vám to nečekaně vyplatit během celého roku, jak říká Uran ale nakonec i výrazná síla Jupitera. Budete se cítit bohatší a úspěšnější mezi přáteli

Lev

Láska: V tomto roce byste měli být méně sebevědomí, ale přátelštější, než minulý rok. Budete mít štěstí i v lásce, především pánové budou dobývat citlivé ženy ze svého okolí, ale buďte vnímavější. Jupiter naznačuje, že možná najdete někoho, kdo vás bude víc podporovat. Venuše naznačuje, že v březnu nebo dubnu přijde dobrá příležitost, přátele se snažte získávat hlavně v období srpnových dovolených. Zažijete sice méně radosti a vtipných situací, avšak víc rychlého sexu s náhodnými partnery.

Zdraví:
Především sport a pohyb vám umožňují věnovat se tomu, co vám vyhovuje. Minulý rok jste se asi potýkali s chronickými problémy, ale tento vám vyhovuje víc pohybu a docela optimistická nálada. Slunce i Mars vám proto zabraňují, abyste podléhali nemocím, ale nepodceňujte první příznaky. V červnu a červenci pozor na stav oblasti hrudníku a lýtek, mohli byste si přetrhnout svaly, a taky na krevní tlak. V září sport omezte, hrozí vám zlomeniny, věnujte se jen běhání a lehčím cvikům. Nepijte alkohol.

Práce:
Máte šanci se realizovat pro druhé lidi. Ať už se věnujete kreativním povoláním, obchodu nebo průmyslové činnosti, ve všem získáte více úspěšných chvilek, když dáváte přednost druhým. Duben vám dá příležitost, jak začít něco znovu a velmi úspěšně, Mars vám podporuje, stejně jako síla Slunce. Podnikatelské aktivity vám vyjdou, pokud vše můžete zaručit silou vlastní rodiny. Na konci roku všechno potvrzujte více přesnou administrativou, kterou ještě nezvládáte dobře.

Peníze:
Čím dál v tomto roce postupujete, tím víc je pravděpodobné, že vyděláte v rámci týmu. Pluto vás přímo žene do šťastných příležitostí, ale máte je sklon nestihnout, proto si dejte dobrý pozor a snažte se získávat čas. Především v exportu zboží a díky lepšímu stavu elektroniky hodně vyděláte, v červnu díky společníkům a kolegům. Jen v listopadu musíte dost zabrat, abyste netratili. Slunce je ale s pevným vlivem, který vaše bohatství jen potvrzuje. Máte proto náladu děkovat partnerům.

Panna

Láska: Tento rok začnete trochu více zaměření na jiné kvality, než je láska, ale přece jenom pozitivní vazba mezi Saturnem a Jupiterem znamená, že jste možná objevili někoho, kdo vám může zůstat na dlouho blízký. Proto se snažte si ho udržet, už proto, že je tak dobrý v sexuální oblasti. Krásný bude především květen, v té době buďte i vy aktivní v lásce a vzájemném přibližování se. V září se určitě s partnerem vyjdete na dovolenou, která by mohla být záležitostí obnovování snů.

Zdraví:
Tento rok budete slabí a pokud máte chronické problémy se žaludkem nebo kůží, dejte si pozor. Především na bedrech a nohách půjde o větší problém, svěřte se do plné péče odborníků. Potřebovali byste na chvíli lázně, nejlépe někdy zjara, kdy se vše může dobře hojit. V srpnu nebo řijnu se vám může zdát, že se díky vašemu aktivnímu postoji věci zlepšují, i Saturn to potvrdí. Chraňte si taky dobře duševní zdraví a příliš nejezděte automobily po neupravených silnicích, to vám vadí nejvíc.

Práce:
Pokud jste se rozhodli být zaměstnáni ve správě majetku, bankách nebo velkých energetických závodech a rafinériích, udělali jste dobře. Můžete pracovat na své kariéře a jistějších výdělcích, než které jste sami mohli očekávat, ale choďte víc na počítačové kurzy. Taky můžete lépe nakládat s internetem a prodejem předmětů a oblečení po něm. Pro tento rok si klidně rozvíjejte účetní povolání, bude výhodné. Zdá se ale, že někteří z vás v létě a zimě upadnou do pasivity, proto pozor na sport.

Peníze:
Tento rok máte jistotu ve stálých příjmech, které se vám s pravidelností ukládají na účet. Je to pro vás lepší, i když jste jako zaměstnanci na odměnách závislí na šéfově benevolenci. Chtěli byste více získávat z nějakého dědictví, ale není ho možné plně užívat, proto se domlouvejte na financování s partnerem. Do domácnosti nakupujte předměty méně v březnu, Mars vám dělá problémy, stejně jako Venuše na podzim. Máte před sebou vidinu spokojenosti s dětmi, proto jste ochotni se na chvíli omezit

Váhy

Láska:
Na začátku roku se asi budete chtít více prezentovat v okolí svých přátel, proto si najdete někoho blízkého, nebo ve stávajícím partnerství naberete na silnější dominanci. Potřebujete přítele, nejen partnera. Mužům budou jejich ženy více milenkami, hodně si užijete jejich citlivosti, i když to navenek nedáte znát. U některých se více rozvinou vztahy mezi kolegy, proto nebudete váhat masivně chatovat. Říjen je měsíc, kdy byste se měli hodně pobavit, v červnu zažijete hodně příjemného sexu.

Zdraví:
Vitalita bude hodně závislá na tom, jak dlouho budete pracovat. Máte sklon trochu přehánět aktivity, proto by se to mohlo odrazit i v těle. Vyhýbejte se syntetickým jídlům a jezte zdravější biopotraviny. V dubnu pozor na možný problém s vymknutou nohou, dobře se kontrolujte při chůzi. Jupiter i Neptun vám přejí ve vylepšování tělesné stavby, hodně plavte a provádějte aerobik. V listopadu hrozí zlomeniny a problémy s nervy, proto byste se měli snažit omezovat pohyb. Jinak máte šťastný rok.

Práce:
Budete sice hodně pracovat, ale bude vás to bavit. Nemálo z vás se vydá do zahraničí. Pokud pracujete pro nadnárodní firmu, můžete si najednou vydělávat víc, než jste čekali a taky se dost poučit a počítačově dovzdělat. Pozitivní Jupiter a Uran to jasně říkají. Pokud jste IT pracovníci nebo odborníci v umění, sociální práci a při řízení lidí, o to je to lepší. Naučíte se je lépe vést a podporovat tým. Větší množství přátel, tento rok získaných v zaměstnání, by vám mělo vydržet i do dalších let.

Peníze:
Některým z vás se nečekaně zvýší příjmy, především pokud se dokážete pohybovat mezi lidmi na veřejnosti a kolegy a mít hodně kreativních nápadů. Protože platy u velkých firem a díky exportu jsou vyšší, můžete si taky více dovolit. Nenakupujte drahé předměty v dubnu a srpnu, jinak si nakupujte techniku, budete jí více potřebovat. Auto na leasing a hypotéka je taky na vašem zvážení, ale v říjnu to vyzkoušejte. Moderní trendy vám vyhovují a přizpůsobujete se jim lépe, než by čekalo i vaše okolí.

Štír

Láska:
Tento rok na lásku tolik času mít nebudete, Neptun spíš přidělává problémy a ostatní planety se taky netváří nadšeně. Musíte si především vylepšit vztahy doma, i když často budete chtít jezdit na výlety a navštěvovat známé a příjemné lidi. Březen nebo červenec může být dobrým měsícem na nalézání dobrého vztahu, ale nemusí trvat příliš dlouho. Venuše radí, abyste kvůli vlastním rozmarům nerozbíjeli své příznivé vztahy, které doposud máte s blízkými, proto vylepšujte svojí domácnost a rodinu.

Zdraví:
Vaše zdravotní situace je poměrně zvláštní, dávejte si dobrý pozor na stav vašich kostí, především na nohách. Častější nachlazení a katary sliznic musíte hlídat, jezte více ovoce a přijímejte čistý vitamín C. V létě hodně plavte, ale pokud možno v řece nebo moři, v bazénu získáte hodně bacilů. Díky nejistotě budete slabší a plní stresu, proto vám pomůže dieta bez masa lépe, než čekáte. Zajímejte se více o power jógu a posilující a uklidňující zdravotní cvičení, na vaší práci to bude brzy poznat.

Práce:
Vaše pracovitost je tento rok zvlášť na vaši povahu až enormní, hodně z vás si vyzkouší práci doma a jiní budou toužit po postupu na společenském žebříčku. To ale může být na úkor mezilidských vztahů. Zdravotní sestry a lékaři jistě podlehnou vábení změny, stejně jako inženýři a umělci. Nebraňte se nové zkušenosti, především pokud dobře umíte cizí jazyky, na cesty se vydejte v březnu nebo červenci. Jinak budete úspěšní ve službách a kosmetice, klientela bude solventnější a bude s ní lepší jednání.

Peníze:
Financí budete potřebovat dost, ale zdá se, že si pro ně těžce pracujete a nezískáte je jen jako dar nebo dědictví. Objevte víc předpoklady pro získání a udržení dobrých pracovních postů, potom umíte být pohostinní a štědří lidé. Vaše nápady ve službách nebo reklamní oblasti budou zajímavé, ale velký příjem si vyžádá závist ve vašich sousedských i rodinných vztazích. Měli byste objevovat nové možnosti investic, především ve farmacii, nebo správě wellness zařízení a řemeslných dílen

Střelec

Láska:
Chcete na lidi působit jako výjimečné typy osob, ale nedokážete být příliš citliví vůči blízkým. Budete trochu přehlížet jejich lidské potřeby. Od dubna díky vlivu vládnoucí planety budete vášniví, ale spokojíte se s málem emocí. Můžete jakoby fungovat více kariérně a lásku to zasáhne taky. Uran touží po změnách a větší blízkosti s partnery, se kterými si máte co říct, ale takových není nikdy dost. Hodně partnerů můžete potkat při cestách. V sexu se vám bude dařit v dubnu a na přechodu září a října, i během Adventu.

Zdraví:
Tento rok bude hodně o vyhýbání se virovým onemocněním a komplikacím. Především v listopadu a prosinci můžete být oslabení. Kromě třísel si kontrolujte, jestli často jíte zeleninu, bude to důležité. Chronické problémy s nohama nebo ušima musíte řešit už v únoru, ale díky vlivu Marse a Venuše se situace brzy vylepší. Na začátku léta varuje Uran před rychlou jízdou autem, budete mít sklon k mikrospánku. Kdybyste si pro ozdravný pobyt na horách nebo u moře zvolili říjen, bylo by to ideální.

Práce:
Situace nebude příliš jistá, podle všeho to vypadá, že především pracovníci průmyslových odvětví budou mít problém s nepříliš velkou pravidelností výplat. Jupiter ve Vodnáři ale říká, že když se aspoň na čas vydáte do zahraničí nebo dál od domova, výsledek bude jistější. Hlavně převoz produktů, materiálu nebo obchod vynese více peněz, stejně jako obchod po internetu a podnikání v IT oblasti. Především květen a srpen je určen aktivním pracovníkům marketingu. Na konci roku už buďte častěji doma.

Peníze:
Výše financí na vašem účtu se bude odvozovat od vaší pracovitosti a ctižádostivosti. Podle Pluta to vypadá, že se sice musíte osobně omezovat, ale v červenci a srpnu budete mít výdělky jistější a taky vyšší. Pokud máte akcie v zemědělských podnicích a komoditách, zhodnotí se dobře. Měli byste taky uvažovat o nákupu pozemků, ale ne přes realitní kanceláře. Ke konci roku se dostanete do určité závislosti na půjčkách a úvěrech, proto si dejte pozor, co a jak vlastně děláte.

Kozoroh

Láska:
Na začátku roku budete hodně ovlivněni prací a vyděláváním peněz, proto si lásky tolik neužijete. Na přelomu dubna a května se ale díky Venuši dočkáte spokojenosti ve svém stabilním vztahu, který vás naplňuje od minulkého roku. Od půli července do půle srpna byste měli pobývat někde v přírodě, zažijete zajímavé milostné chvilky. Stejně tak i v listopadu budete erotice otevření, bude se o vás ale pokoušet někdo z vašeho zaměstnání, pozor na rozbíjení vztahů a závist kolegů.

Zdraví:
Už v únoru si budete muset dát velmi dobrý pozor na ochranu kostí svého krku a taky průdušek, tedy především astmatici. Zima nebude mírná, Venuše i Jupiter varují. V květnu, kdy míváte nejvíc síly a vitality byste měli hodně běhat a chodit, potřebujete zlepšit svou motoriku, klouby by vás potom více bolely. Na začátku léta budete vyloženě unavení, krevní tlak se neukáže jako stálý. V říjnu pozor na zlomeniny, které vám způsobí někdo druhý, omezte proto příliš náročné silové sporty, taky méně posilujte.

Práce:
V lednu budete mít hodně práce, při které se musíte naučit ovládat nové programy na počítači nebo nové techniky při manuální práci. Ale podle všeho budete dělat lukrativnější činnost než doposud. Ti z vás, kteří v sobě neobjevili dobré obchodníky, by to měli změnit už v dubnu. Zajímavé výdělky čekejte na podzim, především při nákupu komodit nebo elektronického zboží do domácností. Bankovnictví a administrativa je taky obor pro vás, přijde k vám dost příležitostí, jak ukázat své schopnosti.

Peníze:
Od začátku roku vám bude vynášet především vaše zaměstnanecké postavení, které jste si vydobyli během minulého roku. Pluto vám dává příležitost, abyste si situaci vylepšovali, ale jen pomalu a strategicky. V březnu si dejte pozor na podvodníky, kteří se z vás snaží vylákat vyšší peněžní částky na pojištění. Letní dovolenou si nakupte na konec července, najdete výhodné možnosti u moře třeba v Řecku. Na podzim nedávejte příliš peněz partnerovi nebo osobám z vaší rodiny, rychle je utratí.

Vodnář
Láska: Už v lednu se ukáže, že láska u vás tento rok kvete za každého počasí. Především cizinci vás uznají jako vysoce charismatické. Ženy pro tento rok budou obzvlášť citlivé a vnímavé, ale i žádané. Vyhýbejte se příliš fyzicky silným osobám, může jít o násilníky. Až v říjnu si lásku a sex užijete plnými doušky, proto se na vše připravte. Jupiter i Venuše vám přinesou hodně emocionálně disponovaného partnera, který by měl být vnímavý nebo se toto vše projeví u stávajícího partnera. Rafinovanost vás potěší.

Zdraví:
Ze začátku roku musíte začít ihned cvičit, stačí ale jen míčové hry v tělocvičnách nebo pořízení si rotopedu domů. Nesmíte ale jen zahálet, jak říká Merkur i Jupiter. V dubnu budete mít problémy s nohama, zvláště lýtky, proto je často masírujte. Potřebujete častý pobyt v přírodě, hlavně v červnu, jinak se může zhoršit stav vaší dýchací soustavy. Na konci srpna si budete stěžovat na jisté pohybové problémy. Tento rok pijte málo alkoholu, určitě by se vše brzy odrazilo na stavu jater a nervové soustavy!

Práce:
Potřebujete kvalifikovanější práci a protože jste inteligentní, zapište se do všech, hlavně IT kurzů, které vám nabídnou vaši nadřízení. Neudete mít problém používat cizí jazyky a především v březnu vám Jupiter ukáže vaše ppřednosti. V červnu a červenci se budou mít dobře obchodníci, prodejci a řidiči, stejně tak ale zažijou štěstí studenti, skvěle zvládnete náročné zkoušky. Pokud pracujete pro zahraniční firmy, můžete mít naději na manažerské postavení. V září a říjnu si budete užívat více odpočinku.

Peníze:
Vaše příjmy nejsou vždy příliš pravidelné, proto byste se měli především v březnu lépe zamyslet, jestli nedělat jiné povolání. V dubnu vám s tím víc pomůžou vaši věrní kamarádi. Důležitý pro vás může být především podzim, kdy vyděláte díky dobrým vztahům s lidmi, které znáte dlouho. Musíte být ale hodně pracovití, jak říká Merkur i Venuše. Hlavně se nespoléhejte jen na štěstí, jak se zmiňuje vazba Jupiteru. Pro výdělek nejezděte do zahaničí, taky spíš nespoléhejte na partnerovy plány

Ryby

Láska:
Na začátku roku budete hodně závislí na partnerovi a snad i proto poměrně dost sami mezi druhými. Brzy budete přitažliví pro vaše nadřízené, především cizince, kteří o vás mají sexuální představy. Dejte si proto pozor na vyzývavost, hlavně ve zdravotnickém prostředí. V květnu si můžete vybírat milence nebo partnery podle nálady, ale díky Neptunu budete raději, pokud se probere z pasivity milovaný partner. V listopadu můžete zažít velký uragán vášní, které vás dokážou hluboce uspokojit.

Zdraví:
Na začátku roku asi budete trpět nechutenstvím, takže můžete úspěšně držet diety. Ale bez chutného domácího jídla dlouho nevydržíte. Chronické problémy se žaludkem a nohama ale řešit musíte brzy, už únor vám přinese nejistotu. Jen výjimky budou potřebovat operaci. Můžete se taky jednoduše zranit při nakládání s těžkými předměty ve vašem domově. Hlavně v listopadu ale bude svěžejší, choďte pravidelně plavat nebo do sauny, Neptun přeje relaxaci. Problémy taky řešte bylinnými preparáty.

Práce:
Nezdá se, že byste měli ve své práci vyniknout, spíš se budete muset naučit lépe jednat s lidmi. Pokud pracujete v kontaktních povoláních, jako je prodej, hotelnictví a restauratérství, musíte si dát pozor na nepříjemné chování a nálady. Může vás to stát i místo. Především na konci března, ale vše vyřešíte výborně. Štěstí naopak budete mít celý rok díky znalostí jazyků, jak říká Jupiter. Hodně získáte, pokud jich umíte víc, nebojte se prezentovat v říjnu a listopadu. Díky tomu zažijete nejen radost.

Peníze:
Tento rok budou mít finance rychlý oběh, proto si dejte pozor, jak s nimi nakládáte z hlediska budoucnosti. Umíte si najít dobré partnery do IT podnikání, i vaši blízcí vám pomůžou. Hrozí ale drobné krádeže, peněženku mějte dobře uschovanou. Nebojte se o penězích jednat s odborníky, především v bankách a díky poradcům, protože vám to hodně dá pevnosti. V tuto chvíli sami ještě nečekejte rychlé zisky. Hlavně na podzim si peníze umíte užívat, ale Saturn je proti „rozhazování“. Postupujte opatrně.

Související články: