Horor Slimák / Slither (2006)

Slimák je komediální horor, ve kterém jsou nechutné i zábavné momenty, a hafo černého humoru. Film režíroval James Gunn, který napsal scénář k úspěšnému hororu Úsvit mrtvých (2004).
Děj filmu se odehrává se v malém městečku Wheelsy. Grant nalezne v lese divný organismus, který pochází z vermíru. Organismus na Granta vystřelí část sebe a usídlí se mu v mozku. Pak se začnou dít divné věci. Grant má pořád velkou chuť na syrové maso, kupuje hory syrové masa, nepohrdne dokonce ani psem. V těle roste vetřelec a z Granta se stává agresivní monstrum. Ve chvili, kdy Grant útočí na svou milovanou manželku Sáru, vstupuje do jejich domu skupinka policistů. Když je mutující Grant spatří, tak prchá do lesa. Nyní už má ale Grant opravdu velký hlad, proto zabíjí a pojídá krávy z farem. Grant nežíví jen sebe, ale i dívku kterou parazitem nakazil. Policisté a dobrovolníci se vydávají Granta hledat, jeho žena jde též. Když na něj číhají u pasoucího se dobytka, tak nevěří vlastním očím, z Granta je úplné monstrum, ze kterého vyčnívají chapadla, tělo má celý puchýř. Grant jednoho z dobrovolníků zabíjí chapadlem. To už jsou ale všichni opravdu naštvaní! Při jeho pronásledování narazí na stodolu, ze které jde strašný zápach. Uvnitř je dívka, kterou Grant celou dobu živil masem. Z dívky je však obrovská koule, ve které je opravdu hodně slimáků. Když dívka – koule bouchne, tak se slimáci vrhají na lidi a chtějí jim vlést do pusy. Někteří polisté mají v sobě smrtonosné slimáky! Poté se slimáci vydávají do města. To je opravdu nechutný, když vám slimák vleze do vany a ještě chce do vaší pusy. Slimáci si nevybírají a lezou do úst i dětem! Jak říkám – humor i nechutnosti… Lidé, kteří jsou napadeni slimákama však nejsou mrtví – jsou to takový zombíci, kteří mluví jako Grant! Taky pokřikují: maso, Sáro pojď k nám… Líbí se mi hláška babky zombice: Všechny republikány z města sežeru! 🙂 Nakonec všechno dopadne dobře – policista Granta napěchuje plynem a Sára do jeho ohavného těla vystřelí pistolí, čímž vybuchne. Všichni zombíci zemřou s ním.

Ve filmu hrají: Elizabeth Banks, Nathan Fillion, Tania Saulnier, Rob Zombie, Gregg Henry, Michael Rooker, Jenna Fischer, Dustin Milligan, Lloyd Kaufman, Ben Cotton, Darren Shahlavi, James Gunn a další.

Já se u tohohle filmu docela slušně bavil 😀

Horor Slimák / Slither (2006)

Horor Slimák / Slither (2006)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *