Harry Potter a Relivkie smrti 1,2 část

Harry Potter a Relivkie smrti. Sága filmů Harry Potter na základě knižní předlohy J.K.Rowlingové trvala spoustu let a stala se fenoménem počátku jednadvacátého století. Je třeba uznat, že série je to propracovaná a filmy se knižní předlohy vždy snažili držet. Ovšem dostali jsme se na konec, tedy na úplný konec, kde se vše rozhodne.
Harry s jeho přáteli musí hledat viteály. Tedy předměty, ve kterých má zlý Voldemort vlastně ukryt kousek sebe. Pokud je všechny zničí, dokážou pak zničit i samotného Voldemorta. Bradavice již nejsou bezpečným místem a samotné Ministerstvo kouzel ovládá Voldemort. Harry s přáteli se nemohou již na nikoho spolehnout a po smrti Brumbála je to o to těžší. Pán zla je ve své největší moci a jeho přívrženci jsou na každém kroku. Nelítostný boj tak začíná.
Musíme uznat, že režisér David Yates se konce ságy zhostil opravdu dobře. Přestože se může zdát první část posledního dílu mírně roztahaná, druhá část je opravdovým požitkem a zakončení série se opravdu hodně povedlo.

Harry Potter a Relivkie smrti

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *