Free studio – YouTube, MP3, MP4, AVI, WMV, 3GP, DVD, iPod, iPhone, Flash

Free studio je soubor nástrojů u možňující vypalování CD/DVD nosičů zdarma, stahování videa z YouTube.com zdarma, úpravu videa zdarma, konverzi audio – video souborů zdarma a mnoho dalšího. Program je freeware – zdarma . Stáhněte si ho zde.

Free studio obsahuje tyto nástroje:

Free YouTube Download – funkční YouTube downloader. Stahování videa z YouTube.com zdarma a bez omezení.
Free YouTube to MP3 Converter – stažení MP3 ze všech možných videí z YouTube. Podporuje také formát WAV.
Free YouTube to iPod and PSP Converter – download YouTube videí na iPod, PSP, BlackBerry a mobilní telefony. Výstupní soubory jsou uloženy ve formátech MP4 nebo 3GP – dle vašeho výběru.
Free YouTube to iPhone Converter – stahování videí z YouTube na iPhone. Výstupní soubory jsou uloženy do formátu MP4.
Free YouTube to DVD Converter – můžete konvertovat audio, video soubory mezi různými formáty na iPod, PSP, iPhone, BlackBerry a další přenosná zařízení. Dále můžete vypalovat DVD/CD, upload a download videa nebo hudby do počítače, iPod, PSP, iPhone a BlackBerry, provádět základní editace audio a video souborů.
Free YouTube Uploader – můžete nahrávat videa na Youtube.com bez nutnosti vstupovat na Youtube ve webovém rozhraní.

Free DVD Video Converter – video konverter, můžete převádě tyto soubory: DVD do AVI, DVD na MP4, DVD na iPod a iPhone, DVD na PSP, DVD na Blackberry, DVD na AppleTV, PS3 a Xbox. Výstupní soubory jsou uloženy pomocí několika jakostních přednastavení jako AVI a MP4 – soubory optimalizované pro přehrávání v iPod, iPhone, AppleTV, PSP, PS3, Blackberry, XBox, počítač.
Free Video to DVD Converter – konvertuje video z jakéhokoli video formátu do formátu DVD a vypálí je na disk DVD, který lze přehrát na jakémkoli domácím DVD přehrávači.
Free Video to Flash Converter – převádí video do flash (SWF nebo FLV), které můžete uzveřejnit na vaše webové stránky nebo blog. Převádět lze tyto soubory AVI, MPEG, MPG, MP4, M4V, WMV, ASF, MOV, QT, 3GP, 3G2, DVR-MS, FLV. Například: AVI do FLV, MP4 do FLV, MPEG do FLV, MPG do FLV, WMV do FLV, MOV do FLV, 3GP do FLV atd. .
Free 3GP Video converter – převod 3GP souborů do AVI, MP4, MP3 atd.
Free Video to iPod and PSP Converter – konveze video souborů do formátu MP4 (H264, MPEG4, AAC), k přehrávání na iPodu. Vstupní formáty souborů: AVI, MPG, MPEG, MPE, WMV, MOV, QT, AMV, 3gp, 3G2, FLV. Video můžete uložit ve vysoké, standard a ekonom kvalitě. Podporuje modely: iPod Touch, iPod Nano 5G, iPod Classic, iPod Nano 4G, iPod 5G atd. .
Free Video to iPhone Converter – konverze video souborů do formátu MP4 (H264, AAC), k přehrávání na iPhone. Můžete uložit video ve vysoké, standard a ekonom kvalitě. Vstupní formáty souborů: AVI, MPG, MPEG, MPE, WMV, MOV, QT, AMV, 3gp, 3G2, FLV.
Free Video to MP3 Converter – lze extrahovat audio z video souborů (AVI, MPG, MPEG, MPE, WMV, MOV, QT, AMV, 3gp, 3G2, FLV, MP4, DVR-MS) do MP3 a WAV. Lze nastavit i kvalitu.
Free Video to JPG Converter – vytváří obrázky JPG z video souborů. Je to ideální nástroj pro tvorbu fotografických galerií z vašeho domácího videa. Můžete extrahovat například každou vteřinu video snímku – lze nastavit na 1-10 vteřin.
Free Audio Converter – převádí různé audio formáty včetně MP3, WAV, M4A, AAC, WMA, OGG, FLAC, APE.
Free Audio to Flash Converter – lze převádět MP3 do SWF, OGG do SWF, WMA do SWF, M4A do SWF, AAC do SWF, WAV do SWF.

Free DVD Video Burner – vypalování připravených souborů ve složkách (např. Video_TS) na DVD.
Free Disc Burner – zapisování souborů na CD/DVD. Umožňuje vymazat data z disku, podporuje Blu-Ray atd. . Podporované typy médií: BD-R / BD-RE (Blu-Ray), DVD-R Double Layer, DVD-R Dual Layer, DVD + R / DVD + RW, DVD-R / DVD-RW, DVD-RAM, CD -R / CD-RW.
Free Audio CD Burner – vytváří CD disky z WAV, Mp3, WMA souborů.
Free DVD Decrypter – zkopírujete video DVD na pevném disku počítače s jedním kliknutím myši.
Free Audio CD to MP3 Converter – audio MP3 konverter. Zkopírujte audio CD do digitální hudby.

Free Screen Video Recorder – záznam aktivit na obrazovce počítače. Záznam se ukládá do video souboru AVI. Focení se ukládá do formátů BMP, JPEG, GIF, TGA nebo PNG.
Free Video Dub – střih videa, umožnuje odstranit nežádoucí části z video souborů bez ztráty původní kvality. Podporuje tyto video formáty: MPEG 1, MPEG 2 MPEG 4, AVI, MOV, MP4 (MPEG 4), M4V, MPG a FLV soubory, včetně DivX a XviD.
Free Audio Dub – úprava zvukových souborů. Podporuje tyto audio formáty: MP3, WAV, AAC, AC3, M4A, MP2, OGG, WMA.
Free Video Flip and Rotate – úprava videa, rotace, horizontálně, vertikálně…

Free studio je zdarma (freeware licence), podporován je operačními systémy Windows XP, Windows Vista, Windows 7. Neobsahuje žádný spyware či adware!

Stahujte zde: http://download.cnet.com/Free-Studio/3000-2170_4-205258.html?part=dl-6290628&subj=dl&tag=button

Nefunguje download? Napište administrátorovi a on to spraví 🙂

Free studio

Na tento článek se vztahují autorská práva! Stejně jako na všechny ostatní články na CzBlog.cz!

2 komentáře u “Free studio – YouTube, MP3, MP4, AVI, WMV, 3GP, DVD, iPod, iPhone, Flash

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *