Fanatická komunistická manipulace. Už toho bylo dost!

Totalitní režim v Československu, Komunistická strana Československa (KSČ) napáchala mnoho zla, proto byla KSČ oprávněně zákonem č. 198/1993 Sb. uznána za zločinnou a zavrženíhodnou organizaci. Jak známo, v totalitním Československu se trvale porušovala lidská práva, zabavoval se svévolně majetek, dokonce docházelo k politickým vraždám. A proto bylo komunistické genocidium zaneseno do zákona:

Trestné činy proti lidskosti
§ 261a
Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

Zrůdnost dnešních komunistů

Dnešní komunisté – Komunistická strana Čech a Moravy (KSČM), oslavuje založení zložinné KSČ! Důkazy jsou zde (video). Dnešní komunisté obhajují zločinného komunistického prezidenta Klementa Gottwalda, který stojí za komunistickou genocidu páchanou v 50. letech:

Video: Klement Gottwald očima současných komunistů

Nahlásit nefunkční video

Také je potřeba připomenout, že program KSČM vychází ze zcestné marxistické teorie. A samozřejmě musím zmínit tu extremistickou komunistickou verbež – mladé komunisty, kteří chtějí revoluční překonání kapitalismu, odstranění soukromého vlastnictví výrobních prostředků…. A to je velký hnus!

Program KSM

Program KSMZdroj: ksm.cz

Fanatická komunistická manipulace

Zdešní komunisté chtějí lidi zmanipulovat – minimální mzda 14 000 Kč, minimální důchod 10 000 Kč, zdravotnictví zdarma…

Pojďme si přiblížit fanatickou komunistickou lež a manipulaci z 50. letech, kdy řádil, dnešními komunisty, tak opěvovaný Gottwald:

Video: Proces s Miladou Horákovou. Zrůdná prokurátorka Ludmila Brožová

Nahlásit nefunkční video

Už dost bylo zločinů komunismu, nezapomínejme na zločiny komunismu! Řekněte komunistům u voleb jasné NE!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *