Co je amway? Podvodníci, sekta?

Společnost Amway Corporation založili v roce 1959 pánové Jay Van Andel a Rich DeVos v USA. Amway vlastní svou holdingovou společnost s názvem Alticor Inc., dále také dceřiné společnosti Quixtar Inc., Access Business Group LLC. Amway má mnoho poboček po celém světě včetně států tzv. bývalého východního bloku, dokonce i v komunistické Číně, Asii atd. . Od roku 1994 působí Amway také v České republice. Amway se zabývá výrobou a distribucí svých vlastných výrobků, které jsou údajně šetrné pro životní prostředí – ekologické. Tyto výrobky Amway nabízí tzv. přímým prodejem (v domácnostech – donáškou do domu , distribucí do firem…) a přes internetový portál.

Výrobky Amvay

NUTRILITE (doplňky stravy přírodního a rostlinného původu – vitamíny, minerální látky atp.), ARTISTRY (kosmetika), E.FUNKHOUSER NEW YORK (dekorativní kosmetika, BODY SERIES (tělový šampon, tekuté mýdlo, antiperspirační sprej…), SATINIQUE (péče o vlasy), HYMM (kosmetika pro muže na holení – žiletky, krémy, pěny), GLISTER (péče o ústa – zubní pasty, vody, zubní kartáčky…), DISH DROPS (čistící prostředky na nádobí – tablety do myčky…), eSpring (úprava pitné vody), iCook (výrobky do kuchyně – hrnce…), SA8 (prací prostředky, odstraňovače skvrn…), L.O.C. (čistící prostředky).

Je nějaký vstupní poplatek?

Ano, vstupní poplatek – registace do Amway skutečně je (více vám řekne VPA). Tento poplatek je přes tisíc korun. Ale počítejte s tím, že vám mohou být vnucovány i výrobky za další tisíce…

Nějaký nešvar?

Z hlediska výroby produktů, je vše v pořádku. Nicméně z hlediska jejich prodeje a náboru nových členů, tam vidím velký problém. Ale za to nemůže žádná firma Amway (ani Amway Corporatin, s.r.o., kterou vlastněji rusáci), ale někteří její distributoři nebo motivační organizace (Amway motivational organisations – AMO). Zde je ještě nutno podotknout, že tito distributoři, jsou samostatně podnikající subjekty – podnikatelé, kteří podnikají na základě živnostenského listu, nebo právnické osoby (s.r.o., a.s., …).

Amway Business

Hnacím motorem Amway Businessu je Multi-level marketing (MLM), na čemž není vůbec nic špatného.

Reklamou pro Amway Business je mj. přesvědčovací proces, jehož častou součástí je v některých případech manipulace s lidmi (to provádějí někteří distributoři amway, ne zaměstnanci firmy Amway). Což je rozhodně špatně! Celý systém Amway funguje tak, že Amwayáci prodávají zmíněné výrobky mj. přímým prodejem, webovou prezentací, atd. Z tohoto prodeje mají určité procento zisku. Amwayáci přesvědčují nové „ovečky“, ať jdou do Amway Businessu. Nábory nových Amwayáků, v některých případech, obsahují manipulaci s lidmi. Amwayáci organizují veřejné mítinky a semináře, které jsou opravdu barvité 🙂 Některé tyto mítinky považuji za trapné, až nechutné. Tyto semináře a mítinky nepořádná žádná firma Amway! Jsou snad Amwayáci někdy označovány za vymývače mozků, oblbovače lidí, či dokonce sektu?

Závěrem

Některé tyto výrobky jsou drahé (alespoň z mého pohledu). V Česku na to lidi nemají peníze. Tyto výrobky kupují především sami Amwayáci. Jen těžko dneska někoho zapojíte do Amway Businessu, protože drtivá většina lidí má k Amway Businessu negativní postoj… Veřejnost si myslí, že se jedná o pyramidovou hru, letadlo. Já vím, že to tak ale není! Kde tedy seženete lidi pod sebe? Nikde! A proto tedy nic nevyděláte… Drtivá většina Amwayáků nevydělává prakticky nic. Jen investuje / prodělává – vstupenky na semináře, telefonické hovory, pohonné hmoty při nahánění lidí, atd.

Někteří Amwayáci jsou zaslepeni bohatsvím, které na ně přes business údajně čeká, a to je špatně. Amwayáctví rozhodně není standartní a seriózní způsob vydělávání peněz, to je můj názor. Pokud se hodláte zabývat tímto byznysem, hodláte přesvědčovat své okolí, jak je to nejlepší business na světě, jak se na tom neskutečně vydělá hodně peněz, tak počítejte s tím, že můžete přijít o přátele, kamarády, příbuzné a okolí si o vás bude myslet něco o bláznech.

Obdoba tohoto byznysu (MLM) je např. Herbalife, Lyoness… .

Nikdy nevěřte obrovkým ziskům a nereálným slibům. Pozor také na vymývače mozků!

V tomto článku jsou uvedeny subjektivní názory autora článku.

Anketa:

 

BlueBoard.cz

Nějaká ta videa:

Budete mít lepší manželství, lepší rodinu, váš celý život se zlepší! Protože jste v tomto byznysu…

1 284 komentářů u “Co je amway? Podvodníci, sekta?

  1. Komentuje JaraCimrman, 15.6.2011 @ 15.19
    acz
    To snad nemyslíš vážně s tou krávou nebeskou?
    Jarka
    acz když dojdou argumenty,tak nadává nebo poukazuje na naši nevědomost až hloupost.Jinak je hodnoučkej,miloučkej,má rád děti a výběh se zahrádkou.

    Co to zase kecáš blbe? 🙂 Jak chceš vyargumentovat, že se nějaká slepice kardinálně urazí, když ji místo Jarka oslovíš Jarmila. 🙂 Když to jediné, na co je vůbec schopna nějak reagovat, je právě „tohle“ ? To jde vyargumentovat? 🙂 A jinak čůráš rovně, jo?

    Moje sestřenice se jmenuje dle kalendáře Jarmila, nikdy jsme jí neříkali jinak, než Jarko, Jarčo, Jari, Jarmilo …. nikdy se nad tím nepozastavila ani ona, ani nikdo jiný. 🙂 Už 50-let žádné šoky tohoto druhu 🙂 Až „zdejší“ Jakra 🙂 Bůh-ví, kdo to ve skutečnosti je.

    Srážka s blbcem prostě vždycky bývá zdrcující rozčarování. Vždycky. Ale to už jsi slyšel, ne? To až se zase budeš rozčilovat, že tě někdo obviňuje, že nic nevíš 🙂

  2. Luboš pářa:

    „měl jsem poslechnout maminku a jít na zedníka“

    Tak tím se měla drtivá většina amwayáků řídit, nebot by to znamenalo jejich mnohem lepší finanční situaci… :mrgreen:

  3. Jarmilo, osobně dost lituju toho synátora, na 99% si ho jako maminka nepodpořila a s výrobkama si moc dočiněnní mít nechtěla, co? Jako sry, ale kdyby mý rodiče nakupovali radši od konkurence než ode mě… taky to něco bude vypovídat.
    Každej lepší Emveják ti řekne, že Emvej není úplně nejvhodnější pro studenty, lidi bez práce… bo si placený od obratu a bez peněz ten obrat neuděláš. Buď musíš hodně prodávat, což de velice špatně, když s výrobky nemáš vlastní zkušenost, nebo to holt dotovat.
    Ale tvý představy o mládí jsou drsný, mý představy jako mladýho člověka jsou takový, že sem se dycky třepal, že až jednou budu dospělej nechcu skončit do 75 v práci za pár kaček a mít škodárnu na lízačku na 12let, bydlení na 50 atd.

    A když se dokážeš urazit za to co ACZ napsal, tak to je asi někde hodně velká chyba…..

    Nikdo Tobě a adminovi nebere negativní zkušenosti, ale toto je pak bulvár, bez informační hodnoty. Jelikož vy píšete jen negativní názory, které nevychází z X let zkušeností, ale pouze s nějakých prvních dojmů a pak tu ač se tomu sami bráníte házíte firmu a Emvejáky do jednoho pytle. Takže admin má negativní zkušenost, Jarmila taky, Jarda taky… tak ste tři, dalších 30 má pozitivní a vo tom to je…
    Jenže problém je ten, že vy tu vaši blbou skutečnost tak živíte a přiznejte si, ste ve věku, kdy se velmi těžko měníte, bo už to není pohodlný, máte nějaký ego, takže ste zapřísáhlý križáci proti Emvej. Tak super, ale pak se nedivte, že njsou lidi, co tyhle sračky nevydržej číst pořád, maj nadhled, znaj lidi co to dělaj roky, mají zázemí, znaj výrobky a vaše názory jim připadají jako ze scifi.

  4. Rozhodně nebylo mým cílem někoho kritizovat. Jenom jsem chtěl ukázat trochu jiný pohled, ale ta další prohlášení od acz a sunris3 pod mým předchozím příspěvkem nebyly mým cílem. Někoho kritizovat je jednoduché. Sám admin, JaraCimrman, Pavel, hraesvelgr a další o tom sami něco vědí. Oni to sami také dělají. Ale rozhodně bych to nečekal od Amwayáků nebo sympatizantů Amwaye. Nepřišel jsem se sem s někým hádat o tom, kdo je takovej a makovej. Jen jsem přišel obhajovat svoje podnikání, ale tohle se nelíbí mě samotnému.

    hraesvelgr:

    „Tak tím se měla drtivá většina amwayáků řídit, nebot by to znamenalo jejich mnohem lepší finanční situaci…“

    Řekni mi proč by se ta drtivá většina amwayáků měla tak rozhodnout? Většina z Amwayáků jsou přihlášení jako odběratelé a tedy nakupují to co chtějí bez 30% marže. To ty určitě v Tescu nemáš. Takže určitě většina z nich dělají tam, kde jsou spokojení. Řekni mi, proč by tedy měli dělat ještě zedníky?

  5. Luboš Pářa:
    Za amwayáka považuju osobu, která se touto činností aktivně zabývá, nikoliv babičku amwayáka, která si z lásky k vnukovi udělala registraci a odebírá zboží.
    Podle sdělení ACZ a několika dalších amwayáků se jedná (v ČR) o cca 3000 lidí.

  6. Luboš Pářa:
    Tesco mi u spousty zboží slevu 23% ani dát nemůže, protože by se jim to nevyplatilo.
    Srovnávat Amway s Tescem je demagogie. Když si založím firmu a budu prodávat (zfanatizovným hlupákům, kteří mi uvěří že na prodeji zbohatnou a budou ji kupovat hlavně sobě a svým příbuzným) „super barvu na vlasy“ za 10 000,- Kč ovšem s 50%ˇslevou pro registrované, tak se taky můžu honosit tím, že Tesco nikomu slevu 50 procent nedává. Nesmyslnost toho srovnání snad již chápeš.. :mrgreen:

  7. hraesvelgr:

    Všechny tvé výlevy samozřejmě naprosto chápu. Zvláště když vim, co jsi zvyklej nakupovat v těch normál obchodech. Neboj taky jsem tam kdysi nakupoval všechno. Ale taky vim, že o našich výrobcích nic nevíš. Víš oni sami výrobci by mohli vyrábět a prodávat kvalitnější a koncentrovanější zboží, akorád že by se vždycky našel nějakej blbec, kterej by je připravil o velkou část tržeb tím, že by vyráběl za levno.
    Ty dál si nakupuj za levno ze super-výběru v supermarketech a my si budem dál nakupovat to, čemu se tvoje nákupy nikdy nevyrovnaji.

    Víš co, my jsme tak zfantatizovaní, že jsme s kvalitou spokojeni, zatímco ty jsi tak nezfanatizovaně spokojenej, že musíš kritizovat ještě lidi kolem.

  8. hraesvelgr:

    Jo a jen tak mimochodem. Proč vy všichni anti-amway si vybíráte, že to co by bylo pro Amway výhodou, to ACZ nevěříte a to co se vám zrovna hodí ACZ věříte. Pořád si berete do úst ACZ a pak tvrdíte, že je to guru.

    Jinak „nevyplatilo“. No tak třeba to super extra značkové zboží (mimochodem většinou také vyrobené v Číně). Má to nějakou cenu a ejhle, pak v letáku je na to sleva 25% nebo dokonce 45%. To si řikáte: „Mámo to musíme nakoupit do zásoby, protože takhle levný už to nebude“. No a pak toho máte plný sklepy.

  9. Pářa:

    ACZ tu párkrát uvedl údaje, ze kterých se dalo celkem lehce vypočítat, jak je amway mizerně výnosná.
    A že má daleko od svých amwayáckých snů nikdy nepopíral, takže já osobně mu věřím… :mrgreen:

  10. Luboš Pářa:

    Ano, jsem zvyklý nakupovat v normálních obchodech.
    Vybírám si to, co mi nejvíc vyhovuje, občas přihlédnu na poměr cena-výkon (pro vysvětlení ACZ: cena-výkon neznamená nejlevnější zboží na trhu, ale takové kde cena odpovídá kvalitě a občas třeba i prestiži. Dobrý poměr cena-výkon má tedy Octávka i M5ka i když je mezi nimi obrovský cenový rozdíl).

    Vy amwayáci, ale na první místo stavíte ideologii. Je tu několik ukázek toho, jak vaší šéfové vybízejí k odebírání všeho amwayáckého a jak kritizují nákup alternativního výrobku. Takže se nedivím tomu, že acz považuje parfém od amway za prestižnější než ten od Dolce a Gabana… :mrgreen:

  11. hraesvelgr:

    „Vy amwayáci, ale na první místo stavíte ideologii. Je tu několik ukázek toho, jak vaší šéfové vybízejí k odebírání všeho amwayáckého a jak kritizují nákup alternativního výrobku. Takže se nedivím tomu, že acz považuje parfém od amway za prestižnější než ten od Dolce a Gabana…“

    Tvoje doměnky o Amwayácích spíš beru jako názor. Pochybuju o tom, že znáš všechny Amwayáky, takže asi o tom těžko něco víš.
    Zatím jsem neslyšel o tom, že by někdo kritizoval nákup něčeho kvalitního z klasického distribučního systému. Spíš naopak stále čtu od tebe a dalších anti-Amway-guru-mistrů kritiku našeho distribučního systému.
    Jinak mě osobně je jedno co a kde nakupuješ. Nakupuj si co chceš, ale je jednoduchý kritizovat něco, o čem nemáš ani páru.
    Jen tak mimochodem, když už jsi se zmínil o těch vůních. Dolce & Gabbana je především značkou módního oblečení. Takže pochybuju o tom, že by ti zakladatelé zakládali firmu na voňavky a vyhledávali správné vůně. To zní jako by měl Kája Gott pracovat se zkumavkama než LRko vydalo jeho vůni.
    Ano, také jsou parfémy, které se prodávají pod jejich značnkou a určitě z toho jejich firma má dobrou provizi, ale tyto parfémy se prodávají především díky značce. Chápu, že na tebe dělá velký dojem postavení dané značky a reklama, to je vidět. Určitě bys ale nekupoval Dolce & Gabbana, kdyby její distribuční strategie byla postavena na MLM a její zásadou by bylo šíření především prostřednictvím osobního doporučení.

  12. K těm voňavkám… kolik tak stojí ta Dolce & Gabbana? 3 000? Pokud si tu vůni nekupujete kvůli naleštěným skleničkám, můžu Vám doporučit stejnou vůni stejné kvality za zlomkovou cenu jen díky tomu, že je v univerzální lahvičce za pár korun 😀
    A jelikož jsem tu dlouho nebyl, jen tak jsem projel tu hromadu komentářů a zase jsem si všiml kritiky seznamu…
    Když se Vám tak strašně ten seznam nelíbí, tak si ho nedělejte, já taky seznam nemám… no dobře, mám, ale stejně jsem ho nepoužil ani jednou 😀 Můžete obchodovat samy za sebe, nemusíte odebírat sem tam nějaký výrobek, který se Vám hodí doma a žít z toho, že to takhle bude dělat milion lidí které jste sehnali, třeba moji dva uplineři vsází na to, že máme kvalitní produkty a zásobují jimi lidi, kteří o to mají zájem, pomáhají s rozšiřováním sítě, ale nehledají nové lidi jen proto aby měli co největší síť.
    Kdo myslí logicky a ekologicky, něco si u nás vždycky najde, ať už protože značka Amway se snaží být ekologická a například do LOC, nebo Dish Drops nepřijde ani kapka ropy, zatímco Jar, Pur a další, no občas bych se až bál po umytí z těch talířů jíst 😀
    A třeba kosmetika, tak zase, kvalitní, ekologický výrobky, komu se to líbí, ať si je koupí, i když tedy jsou trošku dražší, já třeba kosmetiku od nich neodebírám, zato na ústní sprej nedám dopustit 😉

  13. Mike
    Parfémy Dolce & Gabbana seženeš od cca 700kč.Stačí se podívat na interfernet a podívej se rovnou na všechny světový značky o kolik je amway strašně levnější 😉

    komentuje Mike
    Kdo myslí logicky a ekologicky, něco si u nás vždycky najde, ať už protože značka Amway se snaží být ekologická a například do LOC, nebo Dish Drops nepřijde ani kapka ropy, zatímco Jar, Pur a další, no občas bych se až bál po umytí z těch talířů jíst

    Logicky myslim,že bych si výrobky amwey nikdy nekoupil,jelikož v krámě koupim levnější a určitě najdu kvalitnější.
    Čím si myl nádobí než si poznal amwey človeče.Se divim že si neumřel na votravu ropou.

  14. Mike:

    Dle tebe jsou tedy Amway výrobky ty nejdokonalejší, nejlepší a nejlevnější na světě?

    Máš v seznamu pošťačku a pokladní v supermarketu? Jak je vám doporučováno.

    Kolik ti amway business sype (jaký je obrat tvého podnikání)? Nechci přesné číslo, jen desetitisíce, statisíce, miliony…/měsíc.

    Prodáváš výrobky lidem?

    Podle tebe je amway business nejlepší podnikatelská příležitost na světě? – http://amwey-business.cz/amway-je-nejlepsi-podnikatelska-prilezitost-na-svete/

  15. Hele ty nulo, ty tady neustále prezentuješ hromadu naprostých hloupostí a tvrdíš, že jsou to fakta, kterým věříš a stojíš si za nimi. Je to tak?

    Věřím, že to záhy nepopřeš.

    Tak uděláme pokus:

    Zvu tě do Brna na OPEN seminář, kde nám můžeš vysvětlit fakta a pravdu o naší práci. Postavíš se před několik desítek lidí, dám ti do ruky mikrofon, připravím ti klidně notebook, prezentační data si vem vlastní a během hodiny nám, resp. každému, koho mi přivedeme, můžeš udělat prezentaci tvých myšlenek o Amway.

    Bude to pro lidstvo velmi bohulibý krok, zachráníš tím několik desítek naprosto vygumovaných jedinců a vrátíš je zpět do Matrixu.

    Myslím, že je to pro tebe mimořádná příležitost jak se ještě více zviditelnit a prokázat skutečně veřejně, že tvé názory a postoje jsou správné. Výsledek semináře pak odprezentuješ zde na blogu a sklidíš mimořádný úspěch na své cestě.

    Abys neměl pocit, že je moje žádost jednostranná, tak na oplátku já nabízím to samé tobě.

    Pozvi mě do svého klubu odpůrců, třeba svolej do sokolovny celou svoji dědinu KLY a já stejně, jak to požaduji po tobě, přijedu a odprezentuji to, za čím si zase stojím já. A také slibuji, že každému odpovím na jakoukoliv otázku o Amway. Nikomu nic nesmažu. Neutajím žádný odkaz.

    JISTĚ SOULHASÍŠ, ŽE?

  16. Komentuje blbec ACZ, 17.6.2011 @ 12.17
    Vybírám si to, co mi nejvíc vyhovuje, občas přihlédnu na poměr cena-výkon (pro vysvětlení ACZ: cena-výkon neznamená nejlevnější zboží na trhu, ale takové kde cena odpovídá kvalitě a občas třeba i prestiži. Dobrý poměr cena-výkon má tedy Octávka i M5ka i když je mezi nimi obrovský cenový rozdíl).

    Děkujeme za rozbor. Představ si, i my si vybíráme to nám vyhovuje a samozřejmě také přihlížíme na poměr cena-výkon. Dokonce i dle tvého způsobu pohledu na tuto definici. Podle té také naše zboží jednoznačně splňuje onen parametr o poměru cena-výkon.

    Zbývá tedy už jen otázka, co jsi tím vlastně chtěl nám všem sdělit 🙂
    —–

    Podsouváš nám jakési pseudopředpoklady, žá já považuji svůj parfém za prestižnější, než Dolce Gabana. 🙂 Kdes to vzal? Takhle obecnou paralelu může vymyslet jen další idiot. Nějak povážlivě se tu množíte. Bohužel, idiocie je snadno duplikovatelný jev 🙂

    Takže aby bylo jasno i to, co jsem uvedl písemě, tak jsem napsal, že i jistý prestižní časopis, jehož jméno je uvedeno v mém příspěvku, vložil parfém Amway do kolekce vůní, mezi ony značky, které jsem tam citoval a které znáš díky standartnímu systému prezentace, klasické reklamě.

    Produkty Amway nejsou méně prestižní jen proto, že nemají reklamu v TV, blbče 🙂

    Pokud chceš porovnávat nějaké parfémy mezi sebou, tak to nemůžeš dělat tak, že postavíš dvě lavičky vedle sebe a tu, která má „zvučnější jméno“ díky reklamě, prohlásíš ZA LEPŠÍ 🙂 To bys byl za vola. Pardon, jsi za vola, protože už jsi to udělal 🙂

    A kdybys chtěl opravdu vědět, jak se mohou parfémy skutečně odpovědně porovnávat, tak musíš pro to něco udělat. Žvaněním to fakt nezjistíš 🙂

    To je velmi originální, ten tvůj NICK 🙂 Na to jsi přišel sám, nebo ti někdo pomáhal?

  17. Komentuje JaraCimrman, 19.6.2011 @ 12.20
    Logicky myslim,že bych si výrobky amwey nikdy nekoupil,jelikož v krámě koupim levnější a určitě najdu kvalitnější.
    Čím si myl nádobí než si poznal amwey človeče.Se divim že si neumřel na votravu ropou.

    Tak to máš bezva logiku 🙂 To co koupíš v krámě levněji, je buď horší, nebo v dost brutální akci, kterou zaplatíš jinde na jiném zboží.

    Jen zcela vyjímečně se najde nějaký produkt, který je stejně dobrý, má stejné i ostatní parametry a je skutečně levnější. Zpravidla také není zrovna dobře k sehnání, neboť to není zrovna produkt, který je masivně prodáván.

    Můžeš mi například uvézt, který produkt je lepší, než ten v Amway a ty si jej kupuješ? 🙂 Něco tu tvrdíš, tak to prosím nějak dolož. Nechceš být přece za žvanila. Děkuji.

    Proč by se měl zrovna hned někdo trávit, když používá jiný produkt, než Amway? To jsi takový demagog mantinelista, že buď je to tak a nebo úplně naopak? 🙂 A my to nikdy netvrdili, že se každý otráví s jinými produkty, než s těmi od Amway. Tyhle naprostý blbosti tady pokaždé předkládáte vy, žvanilové.

    Důvody, proč si lidé kupují produkty Amway s maximální spokojeností, jsou různé a tobě je po nich kulový. Stejně jako je mě houby po tom, proč si kupuješ to, co si kupuješ. Dělej si co chceš, nám je to srdečně jedno.

    Srandovní je, že vy nad těmi důvody neustále nějak uvažujete směrem, že musí být zaručeně na každý pád zvrácené, nenormální a zvrhlé, protože přece normální člověk (dle vašich parametrů normálnosti) si přece žádný Amway produkt NIKDY NEMŮŽE KOUPIT 🙂

    V kontextu s tím je pak srandovní množství faktů, které to vyvrací. A nejen to, že Amway měla třeba loňský velkoobchodní obrat skoro 9,5 miliardy USD 🙂 To vy za důkaz oblíbenosti nikdy nepřijmete, vždy to okecáte nějakým tím vymytím mozků a tak 🙂

    Na českém internetu se například sdružují lidé, kteří si společně masivně objednávají konkrétní produkty, aniž by byli zaregistrování v Amway. Naposledy jsem narazil na diskusní blog, kde si desítky žen společně skládá hromadné objednávky na předpírací sprej SA8 🙂 A nemohou být nijak zmanipulovány, protože žádná z těch žen není v Amway a nikdy na žádném semináři nebyla. Jen prostě znají konkrétní produkt, vědí, jak dobře funguje a tak jej chtějí zase 🙂

    Asi neznají tvoje poměry cena-výkon a nevědí, co si nakupuješ ty. Měl bys jim to sdělit. Měl bys je zachránit. Než prodělají na těch produktech Amway majlant 🙂

  18. Komentuje acz, 20.6.2011 @ 6.42

    Hele ty nulo, ty tady neustále prezentuješ hromadu naprostých hloupostí a tvrdíš, že jsou to fakta, kterým věříš a stojíš si za nimi. Je to tak?

    Věřím, že to záhy nepopřeš.

    Tak uděláme pokus:

    Zvu tě do Brna na OPEN seminář, kde nám můžeš vysvětlit fakta a pravdu o naší práci. Postavíš se před několik desítek lidí, dám ti do ruky mikrofon, připravím ti klidně notebook, prezentační data si vem vlastní a během hodiny nám, resp. každému, koho mi přivedeme, můžeš udělat prezentaci tvých myšlenek o Amway.

    Bude to pro lidstvo velmi bohulibý krok, zachráníš tím několik desítek naprosto vygumovaných jedinců a vrátíš je zpět do Matrixu.

    Myslím, že je to pro tebe mimořádná příležitost jak se ještě více zviditelnit a prokázat skutečně veřejně, že tvé názory a postoje jsou správné. Výsledek semináře pak odprezentuješ zde na blogu a sklidíš mimořádný úspěch na své cestě.

    Abys neměl pocit, že je moje žádost jednostranná, tak na oplátku já nabízím to samé tobě.

    Pozvi mě do svého klubu odpůrců, třeba svolej do sokolovny celou svoji dědinu KLY a já stejně, jak to požaduji po tobě, přijedu a odprezentuji to, za čím si zase stojím já. A také slibuji, že každému odpovím na jakoukoliv otázku o Amway. Nikomu nic nesmažu. Neutajím žádný odkaz.

    JISTĚ SOULHASÍŠ, ŽE?

    Hm, jsi opravdu nepřekonatelný fanatik…

    ——–

    Proč si myslíš, že jsem nula? Nula znamená NIC. Já nejsem nic? Jsem člověk, a jsem rád, že žiju. Jsem za to vdečný! Nebo tou nulou jsi myslel, že v mojim podnikání nevydělávám nic? A proč teda podnikám 15 let? 🙂

    Evidentně často oslovujete lidi mimo amway „NULO“:

    Mně připadá, že ty seš vylízanej… kolik posílají tobě ty nulo? A co se vůbec zajímáš kolik komu posílá Amway??? Tobě po tom může být úplný, ale úplný hovno!!!http://amway-business.cz/vymyvaji-amway-seminare-lidem-mozky/#comment-529

    Také se mi líbí výrok Olafsona:
    Tak co, ty čuráčku, pořád si myslíš že je Amway zboží drahé? Je dražší, ale je NEJVYŠŠÍ KVALITY!!!

    http://amwey-business.cz/roman-hassmann-tento-byznys-je-o-snech/#comment-1298

    ——–

    Opravdu si myslíš, že se potřebuju nějak zviditelnit? To rozhodně ne, takový chčíč opravdu nemám. Proč taky… Vždyť si žiju svým spokojeným životem. Víš proč? Protože jsem pánem svýho času. A to je z mého pohledu to nejdůležitější.

    ——–

    Z tvojich komentářů je evidentní, že máš problém. Je téměř jisté, že máš nějaké psychické potíže, a zde si tyto potíže kompenzuješ. Přiznej si to Ivánku, zamyslete se nad tím, pane ACZ… Přiznej si, že si svoje psychické problémy kompenzuješ v amwayi. Kdo dělá amway? Jenom chudáčci, co chtěji bejt na chvíli důležití. Chvilku si mysleji, že jsou podnikatelé, velcí podnikatelé…. Což evidentně nejsou, tedy drtivá vetšina z nich ani nepodniká. A pak, že nejlepší podnikatelská příležitost na světě 🙂 Ty/Vy milionáři s limuzínou 🙂

    ——–

    Má prezentace myšlenek o amway je zde, na tomto blogu. Nemám potřebu své myšlenky obhajovat před bandou fanatiků. Proč fanatiků? Beru to z pohledu, jak se zde prezentuješ. Je krásné jak tento blog významný:
    1/ Pravidejně ho navštěvuje Lubo Pářa, multimilionář z amwaye – https://czblog.cz/czblog-navstevuji-bohati-lide-take-multimilionar/
    2/ Czblog je doporučován lidem, kteří začínají dělat amway. Pěkné, že? 🙂
    https://czblog.cz/co-je-amway-podvodnici-sekta/#comment-11158

    Je nesmysl, abych ztrácel čas někde v Brně…

    Nehledě na to, je možné, že jsem pro mnoho amwayáků nepohodlný a mohou se mě chtít nějakým způsobem zbavit, viz. např. tento komentář:
    Já jsem u Amway 5 roků. Děláme to celá rodina. Jenom moje vídělky sou fakticky vysoký, kolem 100 tisíc měsíčně. Tenhle blog se mi nelíbí. Proto sem ochotnej přispět na bandu cigánů, který daj bestmenovy do huby. Nechte mi tady vzkaz a já vám ty prachi pošlu
    https://czblog.cz/amway-podvod-pyramida-letadlo/#comment-3765

    Když teď tak přemýšlím, tak by nebylo od věci napsat článek: Mám se bát díky amway byznysu o život? Hm, bezva nápad. Ani nevíš kolik inspirace mi dáváš, Ivánku 🙂 Nebýt tebe, kolik by se lidí dalo do tohohle „úžasnýho“ byznysu. Ale když ty lidi čtou tvoje komentáře, tak dají od amway ruce pryč. Až tak velký jsi psychický mrzák!

    ——–

    Je nepochybné, že dělám záslužnou činnost (zcela zdarma):

    Velice souhlasím s autorem těchto článků. Díky němu se už několik mých přátel obrátilo k Amwayáctví zády. Děkuji mnohokrát a doufám, že budeš psát dál.
    https://czblog.cz/amwayak-nemam-rad-normalnost-desi-me/#comment-7161

    souhlasím s autorem článku – amwayáci jsou naháněči lidí. taky jsem to zažil. díky za ty články o amway. lidem to snad otevře oči
    https://czblog.cz/amwayaci-jsou-nahaneci-lidi/#comment-3715

    A další – http://amwey-business.cz/kruta-realita-amway-byznysu/

  19. komentuje acz
    Tak to máš bezva logiku To co koupíš v krámě levněji, je buď horší, nebo v dost brutální akci, kterou zaplatíš jinde na jiném zboží.

    Jen zcela vyjímečně se najde nějaký produkt, který je stejně dobrý, má stejné i ostatní parametry a je skutečně levnější. Zpravidla také není zrovna dobře k sehnání, neboť to není zrovna produkt, který je masivně prodáván.

    To ted nemyslíš vážně,že produkt který je stejně dobrý, má stejné i ostatní parametry a je skutečně levnější. Zpravidla také není zrovna dobře k sehnání.
    Všimnul sis že už nějakej pátek nežijem v komunismu a máme plný regály.Je jasné když nic jinýho nekupuješ než výrobky amwey,tak nemůžeš srovnávat.Ještě ta aura budoucího milionáře vid.V tomto byznyse je obrovská konkurence,která výrobce nutí jít s cenou co nejníž a kvalitou nejvíš.Je nereálný a jen sen aby v tak obrovský konkurenci,byly amway výrobky nejlepší a nejlevnější.Přečti si různé diskuse o amwey výrobcích,né jen ty pozitivní.Ano hodně lidem vyhovují,hodně také ne,ale většina se schodne že jsou dobré,ale nejsou nic zázračného a seženou daleko levnější stejné kvality.Jen by mě zajímalo o kolik procent by amway klesly tržby,bez té voblbovací taktiky budoucího milionáře…

  20. hej ti xichte admine tebe abi rakovina sezrala za tri koruny nedelej do nad romaku a amwayaku a starej se o svuj tvarohovi xicht a chod do prace hlupaku
    vi gadzove ste tak hloupi proc chodite do prace nevite jak boli ruce a nohy vole? ja robim amway socialku beru a nepracuju
    na mercedesu jezdim zlate retezi nosim moje aranka taki ma

  21. Proč hned fanatik tím, že jsem ti udělal naprosto férový návrh? 🙂 To je zase nějaká hyperbestmenovská dedukce, ne? 🙂

    Mám tomu tedy rozumět tak, že na setkání odmítáš přijet, to znamená, že si za svými postoji a názory zase až tak nestojíš a odvahu je odprezentovat máš jen na ANONYMNÍM BLOGU, kde jakákoliv konfrontace s pravdou a fakty NENÍ MOŽNÁ?

    TAKHLE TOMU MÁM ROZUMĚT?

    No, já to samozřejmě věděl, že se poděláš strachy, stáhneš ocas mezi nohy a vymyslíš si kilometr výmluv 🙂

    A o tom je celá tahle tvoje blogárna 🙂 Celé tohle tvoje žvanění o Amway 🙂 Mlátíš hubou slámu, ale skutek utek.

    Podsouváš internetem do éteru své vlastní představy, které ale před skutečnými lidmi nejsi schopen nikterak obhájit.

    V tom je ten rozdíl mezi mnou a tebou 🙂 Já klidně do místní sokolovny v obci KLY přijedu a komkoliv povím, jak se věci mají 🙂 S materiály v ruce, s podklady na stole, s existencí skutečných lidí.

    Nejsi-li schopen obhájit své myšlenky před skutečnou veřejností, před skutečnými lidmi, před opravdovými profesionály v oboru, (nejde zde v žádném případě o nějakou nutnou potřebu, ale o reálnou schopnost tyto myšlenky obhájit) PAK TYTO MYŠLENKY NESTOJÍ ZA NIC, človíčku. 🙂

    Ty nemáš chtíč se zviditelnit? Ne? Tak to mám pro tebe tajemství:

    Lidé, kteří zneužívají kdeco, aby se zviditelnili, zpravidla netuší, že to dělají 🙂 Je třeba změnit perspektivu pohledu tak, aby to vidět bylo 🙂 Ale toho ty bohužel nejsi schopen. Toho ty se bojíš, jako čert kříže.

    Blog je sám o sobě svojí podstatou osobní zviditelňování. Blog, zaměřený na pomlouvání něčeho, co je světově velmi známé, je pak ukázkové zviditelňování na úkor onoho, je to ukázkové zneužívání něčeho pro vlastní zviditelnění.

    Jsi v touze po uznání a zviditelnění ponořený až po uši 🙂 Ve skutečnosti to moc dobře víš 🙂 Je to tvoje spalující touha, neustále být viděn a občas i pochválen někým, kdo nenávidí tvůj cíl stejně, jako ty 🙂

    Jak ty můžeš vědět, kdo dělá Amway, když jsi nikdy nebyl na skutečném mezinárodním semináři a nikdy jsi nehovořil s lidmi, kteří v Amway poctivě a tvrdě pracují? Nijak. Jen si opět cosi domýšlíš 🙂 Troubo.

    Cokoliv napíšeš o Amway, nebo o lidech z Amway, je vždy na kilometry vzdálené od faktů, od skutečnosti 🙂 Ale tobě je to jedno. Ty pravdu a fakta nehledáš. Tobě jde bohužel jen o to zviditelnění 🙂

    Ty pro nás vůbec nejsi nepohodlný byť si to naivně s pýchou namlouváš, ale i kdyby tomu tak bylo, akorát by to dokreslovalo to, o čem mluvím stále. Že tvým cílem je uškodit, pomluvit. Krásný vzor ctnosti 🙂

    Už jsem ti ale vysvětloval několikrát, že každého, koho ty na chvíli odradíš od možnosti zkusit spolupráci s Amway, já u stolu, s materiály v ruce, velmi snadno na základě skutečných faktů, přesvědčím o tom, že jsi jen obyčejný lhář a pomatený blázen, kterému jde jen o zviditelnění za každou cenu 🙂 Na lidi ve skutečnosti kašleš. A bude mi to trvat asi tak 5 minut 🙂 Proto nejsi nijak nepohodlný. Ale vůbec.

    O tom, co ty tady tvrdíš, že ti někso napsal, si my myslíme své na základě skutečných faktů a materiálů.

    A mám pro tebe ještě jedno překvapení:

    Každý současný Diamant v Amway, když se poprvé setkal s nabídkou na spolupráci s Amway, tak odmítl. Každý si o Amway zprvu myslel to, co ty a tvoji kámoši 🙂 bylo to proto, že měli zkreslený pohled na něco, o čem ve skutečnosti nic nevěděli.

    Takže je úplně jedno, kdo si co o Amway myslí v tuto chvíli. Jde jen o to, co si je schopen myslet po té, co uvidí skutečná fakta, realitu, skutečné lidi v reálu, tu práci a její smysl pro sebe. O nic jiného nejde.

    A ty se svojí hloupostí s tím nejsi schopem nic udělat, i kdybys nasadil na internet robota a vytapetoval celý internet těmi svými hloupostmi 🙂 Což už víceméně děláš 🙂

  22. Ferko Lakatoš:

    Hej more Ferko, seš frajer a držim ti palce, ale vyprď se na tu bandu ztroskotanců. Koukni se, co udělali s ACZ. ACZ je teď na tolik znegovanej, že už normálně patří mezi ně.

    ACZ:

    Choď víc mezi normální lidi a taky se už vyprdni na tyhle hloupý diskuze. Vždyť ty tupohlavové si stojí za svým názorem jen proto, že by pro ně bylo těžký už jenom uznat někomu pravdu. Nemaji s ničím z toho zkušenosti, tak je necháme, ať nemají s ničím zkušenosti a bude to. A ty si najdi lepší kamarády, než jsou zrovna tihle z diskuze.

  23. jaak stroskotancu co do me delas kdyz ja do tebe nic ty xichte bilej abi te rakovina sezrala
    mi v amway zadni stroskotanci mame mercedesi a penize co mas ti gadzo do prace chodis co,?

  24. Komentuje Ferko Lakatoš, 22.6.2011 @ 5.04
    jaak stroskotancu co do me delas kdyz ja do tebe nic ty xichte bilej abi te rakovina sezrala
    mi v amway zadni stroskotanci mame mercedesi a penize co mas ti gadzo do prace chodis co?

    Tyhle provokativní příspěvky by se dali shrnout jako to jediné, na co se skupinky neandrtálských žvanilů v kontextu s Amway zmůžou 🙂 jsou ukázkou toho pravého a „příkladného“ charakteru těch, kteří jen žvaní …. a žvaní …. a žvaní …… 🙂

    Luboš:

    Ale to já vím 🙂 Tohle je ale prostě úžasná zábava 🙂 Studium idiocie populace mě prostě baví 🙂 a je to dobré pro byznys, poznat dobře svého nepřítele, rozuměj blba, je základem každého úspěchu 🙂

    Staré a stále platné přísloví říká, že „přítele si připoutej, nepřítele pak ještě víc“ 🙂

  25. Amatérizmus a diletanství versus profesionalita na veřejné scéně v ČR v souvislosti s Amway už před jedenácti lety:

    Jméno:Robert Bosák
    Předmět:Potřebujete více informací
    Datum:10.08.2000 09:39:52
    Vážená paní Bursíková (novinářka), vážená redakce, milí čtenáři, zajímalo by mne, zda redakce konzultovala své „přesvědčivé“ informace s firmou, která projekt spustila, dále pak s lidmi, kteří v projektu pracují, kteří mají odpovídající zkušenosti a znalosti.

    Vězte, není nic jednoduššího než říct: „Amway na internetu“. Tento lehkomyslný výraz již před více než rokem předesílali lídři podnikání, že je nesmyslný, a věděli předem, že 95% lidí bude povrchně takto chápat nový projekt. Nemýlili se.

    Je spousta nezávislých autorů, kteří nejsou angažováni jako členové systému, avšak měli jedinečnou příležitost jej poznat, a napsali skutečně kvalitní literaturu, ze které byste si měli vzít alespoň základní informace.

    Mám za to, že zaúkolovaný personál, který se podílel na tomto článku, neměl přečten ani jeden z titulů, které pojednávají o tomto elitním podnikání.

    Z článku jsem pochopil klíčovou věc:
    Nemáte tušení o jaké základní principy v podnikání s firmou Amway jde.
    – Stejně jako zdejší Bestmen.

    Pokud Vás v minulosti navštívil agresivní dealer s batohem, a vy teď hodíte všechny do jednoho pytle s celým projektem, Vaše smůla. Nikdo Vás nenapraví.
    – Podobně jako Bestmena

    Ohledně informací z článku:
    1. Quixtar se nechystá expandovat do České republiky.
    2. Používat slova „V této hře se hraje..“ to sem skutečně napatří. Hrát si můžete v letadlech a pyramidách, kterých je v ČR dost.
    3. Z věty „Jedná se o jakýsi bonusový systém…“ je mi jasné, že Vám chybí podstatné znalosti marketingového plánu firmy.
    – Podobně, jako Bestmenovi.

    4. Vrcholem však je vkládat osobní emocionální prožitky typu „Mě osobně vadí klasický „amwayovský“ způsob lákání nových oveček na nekonkrétní informace“. Toto vyjádření je spíše hodno do xchatu.cz. Opět zdůrazňuji, seznamte se s marketingovým plánem.
    – To by bohužel bestmenovi nijak nepomohlo 🙂

    Ohledně názoru pana Peterky:
    „nemůžete například nic nakupovat dokud se nestanete členy systému“… vážím si Vašich článků z oblasti IT, ovšem tohle se Vám nepovedlo. Nakupovat může každý!

    Dále pak píšete „například při prvním kontaktu se dlouho nemá vůbec dozvědět, že jde o Amway“. V prvním osobním kontaktu se dozvíte o firmách, které se angažují v projektu, a tím i o Amway. Pokud Vás kontaktuje diletant, máte jen smůlu, hledejte dál, hledejte profesionály.
    – Ani tahle rada pro Bestmena neznamená nic.

    Ohledně slovní hříčky pana Emila Čelustky:
    „principy ML marketingu jsou založeny na manipulačních metodách“ … a vůbec všechny Vaše odrážky svědčí o tom, že jste se chtěl pouze vyžít v pošpiňování jména firmy a jejich způsobu podnikání, nic víc. Jedinou manipulací je Váš příspěvěk.
    – Přesně jako Bestmen. Zviditelňování na úkor druhých.

    Pane Zekiči, co se týče Vašich slov „Quixtar najde své zákazníky“, nenajde, v tom je ten rozdíl!

    Ovšem doporučuji snad jediná slova, která jsem přečetl z příspěvku:
    „Nechme se tedy překvapit, jak si Quixtar povede.“
    Ode mne pro Vás asi jediné doporučení.

    Mrzí mne, že v článku jsou vybráni jen odpůrci systému distribuce firmy Amway, profesionality by zde neuškodilo.
    – Žádná změna ani po jedenácti letech, to samé v suprzeleném na CZBLOGU 🙂 Lidská jedovatost je prostě trvalá.

    Článek dává najevo utvrzení o faktu: novinařina=zkreslování skutečnosti
    Chápu je to Váš chleba, bohužel. Já raději budu podnikat poctivě, morálně a eticky.

    To samé patří o naivní blogařině tzv.: „Informačních blogerů“, keří se rádi vyžívají v tom, že lidem pořád něco sdělují 🙂

    Milý čtenáři, nezbývá Ti nic, než hledat skutečnou pravdu.

    Robert Bosák.

    ACZ se podepisuje 🙂

  26. komentuje acz
    Vrcholem však je vkládat osobní emocionální prožitky typu „Mě osobně vadí klasický „amwayovský“ způsob lákání nových oveček na nekonkrétní informace“. Toto vyjádření je spíše hodno do xchatu.cz. Opět zdůrazňuji, seznamte se s marketingovým plánem

    Co když sem byl seznámen s marketingovým plánem cca 10x a stále si to myslím.Dokážeš pochopit,že to každý nevnímá jako ty.Jiný názor není přípustný.Fakt bys byl výbornej diktátor.
    Nesváděj to na neznalost,ten který se s praktikami amway nesetkal,ani neví že amway existuje.
    Jéé to zas budu hlava děravá a ty sečtělí inteligent… 😉

  27. JC:

    Tak jinak, co treba tohle:

    Argument: Tráva je zelená.
    Tvůj zcela svobodný názor je vsak i po deseti profesních diskusích: Ne, tráva je červená s modrými tečkami.

    Na tento názor máš bezpochyby nárok. Budes-li jej však šířit dál jako „fakt“ měl bys nést plnou zodpovědnost za šíření hovadin 🙂 Ale to ty bohužel nechápeš, co to znamená.

  28. acz
    Co bys mi nejradši udělal,když šířim dle tebe hovadiny?Bojim,bojim,du se schovat pod peřinu.

  29. JaraCimrman:

    Nevíš, že ACZ působil také v rádobyteroristické nazi-skupině White Justice, kde učil své spolubojovníky jak určit nepřítele??
    (údajně stačilo „správně duplikovat“ proslovy amwayáckých guru jako je např. Hassman (SS-man) a jeho řeči o limuzíně (tank) a nepřátelských a méněcených chudáků a zaměstnanců (židů a romů)… :mrgreen:

  30. JC: Však si mysli co chceš, pracujících lidí je třeba… kdyby každej podnikal, tak se zhroutí světová ekonomika. Ale to, že těma shitovinama krmíš web a občas si nějakej méně sebevědomej člověk zadá Emvej do googlu a na nějaký stránce mu vyjede tenhle low blog, je šance, že mu ty a tobě podobní seberou šanci na to se o něco porvat.
    Samozřejme logicky uvažujicí jedinci se těmto vašim argumentům pouze zasmějí. Ale kždej je občas v jiné životní situaci…

  31. sunris3
    At si to každý zkusí když chce,po čase pochopí že tudy cesta k úspěchu nevede a promarnili drahocenný čas.Ještě že většina čechů jsou logicky uvažující jedinci a na amwej z vysoka serou.

  32. sunris3
    Kdyby se drtivá většina amwejáků spoléhala na příjem z amwey,tak poznaj životní situaci bezdomovců.Každý svého štěstí strůjce…

  33. Lituji všechny lidi co sem psali o Amway takovýhle „nesmysly“. Pracujte do 70-let v práci za 17000Kč hrubého a v důchodu budete brát 7000Kč a budete rádi, no pokud se důchodu dožijete. SEM AMWAYÁK A SEM NA TO PYŠNÝ…

  34. Amwayák:

    Kolik ti sype ten tvůj super byznys, pane podnikateli 🙂 Resp. jaký je obrat tvého podnikání? Nechci přesné číslo, postačí: desetitisíce, statisíce, miliony…/měsíc. Díky za odpověď.

    Tohle je bezva hláška: SEM AMWAYÁK A SEM NA TO PYŠNÝ. To si budu pamatovat 🙂

  35. Admin: Úroveň 15% jestli ti to stačí..
    Zajímalo by mě který z vás viděl marketingový plán, popřípadě byl na nějakém semináři a podle jakých zkušeností hodnotíte tento byznys..

  36. Amwayák:

    Na prezentaci jsem byl a tento „byznys“ hodnotíme podle vašich „vzdělávacích materiálů“ a podle názorů a tvrzení amwayáků i jejich nejvyšších guru.
    No a samozřejmě také podle oficiálních zpráv a statistik.

  37. Amwayák:

    15%? Možná ano, možná ne…

    „Byznys“ hodnotím mj. z vlastní zkušenosti, kdy jsem byl jedním „podnikatelem“ přemlouván hodně dlouhou dobu (roky). To bylo někdy v 90. letech min. století. No, jak tvrdí R. Čížek: „Když vám někdo řekne ne, tak to ještě neznamená ne!“. Viděl jsem celou řadu marketingových plánů. V současnosti záměrně kontaktuji amwayáky, jak oni vykládají marketingové plány apod. Je to fakt zajímavá podívaná 🙂 Ale je fakt, že už jsem doslova znechucenej kecama a velkých penězích a pasivním příjmu. Inkognito chodím i na semináře, jsem v situaci, kdy si myslím, že se mám obávat o svůj život, jak jinak, než díky amway byznysu – https://czblog.cz/mam-se-bat-diky-amway-byznysu-o-svuj-zivot/ Mé jméno je to totiž doslova proklínáno!

    S tímto „byznysem“ má hafo lidí negativní zkušenosti – http://amwey-business.cz/kruta-realita-amway-byznysu/

  38. Admin: V amway byznyse může uspět pouze ten kdo poslouchá rady úspěšných lidí z Amway a jako že jich je více než 2500 ale to, že člověk soudí podle toho, že ho některý z „vymývačů mozku“ kontaktoval a doslova jak řikáte PŘEMLOUVAL tak to taky není dobře, protože tento byznys není o tom PŘEMLOUVAT nebo „verbování“ lidí a to i samotná firma Amway se od drastického přemlouvání distancuje protože přemlouvat do tohoto byznysu se nemá. Kdyby jste si přečetl nějaké informace o MLM třeba na „dreamlife.cz/osobni-rozvoj/podnikani/fascinace-svet-sitoveho-marketingu-ocima-odborniku/article.html?id=603“ tak zde uvidíte jak to hodnotí čeští profesoři, děkani a Asociace obchodního prodeje.

  39. Amwayák
    Přemlouvat do tohoto byznysu se nemá,tak proč to většina amwejáků dělá?Moc se to amwayi nedaří vymýtit,tento nešvar.Hlavně že se sypou dukáty z prodaných výrobků.Ke všemu ještě lžete o svých příjmech,jelikož jako chudáci byste málo koho naverbovali.
    Proti MLM tady nikdo nic nemá.Avon,Oriflame a další jsou seriozní firmy,které nemají zapotřebý provozovat prohnilé praktiky amwejáckých guru vymejvačů.

  40. Komentuje admin, 26.6.2011 @ 19.49
    „Byznys“ hodnotím mj. z vlastní zkušenosti, kdy jsem byl jedním „podnikatelem“ přemlouván hodně dlouhou dobu (roky).

    Vy dva blbci s hraesverglem klidně píšete naprostý hlouposti a ještě jste na to hrdí 🙂

    Například v tomto krátkém úryvku naprosto čitelně dokládáš, že jsi snad víc, než bůh, protože umíš velmi dobře popsat a rozumíš podnikání, které jsi nikdy nedělal, stačí ti k tomu jen, když ti o něm někdo něco povykládá 🙂 Bez ohledu na to, kdo je onen „někdo“ a bez ohledu na to, „co“.

    🙂

    Takzvaní „normální“ jedinci si troufnout vypustit souvětí „ten byznys znám z vlastní zkušenosti“ až po té, co se mu léta profesionálně a s měřitelnými výsledky věnují.

    🙂 Prostě jen další pecka z tvé rozumbedny 🙂

    Hreasverlge:

    Máš nějaký důvod se oprávněně domnívat, že fakt, že tě na prezentaci (bůh-ví jaké) nic nezaujalo, znamená, že to stojí za hovno pro všechny lidi na světě? 🙂

    Nenapadlo tě třeba, že by to mohlo být třeba taky tím, že jsi hloupý jak dva dni starý pejsek a tudíž tě tam ani nic zaujmout nemohlo?

    Vzal jsi v úvahu tuto možnost? 🙂 Nervzal, viď? 🙂 pak ale samozřejmě tvé vyjádření postoje je taktéž jen a pouze tvůj osobní, subjektivní postoj a názor. A to samozřejmě nevypovídá pro kohokoliv vůbec o ničem, jen o tom, co sy myslíš ty.

    O tvých schopnostech pracovat se statistikami jsme už četli mnohé 🙂 Doposud nám sloužíš jako názorná ukázka, kam až může lidská hloupost zajít a jaké matematické ne-schopnosti může myslící tvor, člověk, mít 🙂

  41. Komentuje JaraCimrman, 26.6.2011 @ 22.15
    Amwayák
    Přemlouvat do tohoto byznysu se nemá,tak proč to většina amwejáků dělá?Moc se to amwayi nedaří vymýtit,tento nešvar.Hlavně že se sypou dukáty z prodaných výrobků.Ke všemu ještě lžete o svých příjmech,jelikož jako chudáci byste málo koho naverbovali.
    Proti MLM tady nikdo nic nemá.Avon,Oriflame a další jsou seriozní firmy,které nemají zapotřebý provozovat prohnilé praktiky amwejáckých guru vymejvačů.

    Lhát se nemá, tak proč to děláš?
    Pomlouvat se nemá, tak proč to děláš?
    Žvanit o čemkoliv, čemu nerozumíš, se také nemá. Tak proč to děláš?

    Nespatřil ty jsi náhodou v nějakém Amwayjákovi sám sebe, uviděl v něm to, co na sobě nesnášíš, co víš, že bys dělat neměl a omylem ses jal útočit místo na sebe, na něj? 🙂

    Tak nějak to myslím je 🙂 Že?

    Vyčítej lidem okolo sebe až po té, co ty budeš vzorem cnosti, úspěchu, příkladem pro druhé a tím, který lidem pomáhá být lepšími, vzdělanějšími, pracovitějšími, úspěšnějšími a td.

    Až potom. Zpravidla však tito lidé už nic nikomu vyčítat nepotřebují, protož pak teprve konečně už chápou.

  42. Komentuje JaraCimrman, 24.6.2011 @ 17.24
    At si to každý zkusí když chce,po čase pochopí že tudy cesta k úspěchu nevede a promarnili drahocenný čas.Ještě že většina čechů jsou logicky uvažující jedinci a na amwej z vysoka serou.
    🙂

    Co ty o tom víš? Tuhle úvahu jsi vydedukoval na základě čeho? Jsme snad lepší, než národy okolo nás? Jsme lepší, než Němci, Rakušané, nebo třeba Poláci, Slováci, Maďaři, Rumuni, nebo Lotyši? Co třeba Australané? Jsme lepší, než Američané?

    Já mám takový pocit, že ty si myslíš, že jsi nejlepší na světě. Viď? A proto nás pořád oblažuješ těmi svými hovadinami, protože se myslíš, že jsou to úžasné myšlenky 🙂

    Fakt je naštěstí to, že ty sám jsi mnohem horší, než ….. no, raději to nechme.

    Cokoliv v životě, když děláš skutečně mimořádně pořádně, tak vede nejen k úspěchu, ale také k výdělku. A naopak. Proč do toho pořád splácáváš Amway nechápu. Jí se to nijak netýká.

    To je pouze otázka pro jedince, co udělá se svým životem.

    V případě Amway pak systém jednoznačně prokázal, že ten, kdo se této práci věnuje usilovně, trpělivě, a dlohodobě, je stejně úspěšný, jako v jiných lidských činnostech, kde se lidé stejným způsobem prodírají ke svým cílům.

    Ty pořád žiješ v bludu, protože o tom samozřejmě nic nevíš, že lidé v Amway se můžou všichni přetrhnout stejně a i tak nic nevydělají.

    ALE TO NENÍ PRAVDA A NIKDY NEBYLA.

    Tak proč tomu proboha pořád věříš? Protože to řekl hreasvergl? Nebo Bestmen? 🙂 Kape ti na maják?

    Už jsi někdy slyšel nějakého úspěšného podnikatele, byznasmena, který si hořekoval nad tím, že ztratil a promarnil čas proto, že zbankrotoval? To dělají jen lidé, kteří nic v životě nezkusí právě proto, aby náhodou nezbankrotovali, aby si potom nemuseli myslet, že to nemělo cenu. A tak všichni svorně sedí na bydýlkách a čekají a čekají a čekají. Asi na zázrak 🙂 Dočkají se jej v podobě závratně bohatého státního důchodu 🙂

    Na co čekáš ty, Járo?

    Jenže bankrot má právě CENU NESMÍRNOU. OBROVSKOU. Je to nejúžasnější škola pro každého byznysmena. Většina z těch nejlepších totálně zbankrotovala několikrát a všichni do jednoho tvrdí, že je onen bankrot naučil ze všeho nejvíce. Absolutně nejvíce. A proto také tvrdí, že není pořádný byznysmen ten, který nikdy nezbankrotoval. Právě proto, že s tím nemá žádné zkušenosti, takže je víceméně teprve před bankrotem.

    P.S:: Toto nelze bagatelizovat, nicméně nepochybuji, že se do toho s vervou pustíte 🙂

    Kdyby ses učil, vzdělával, hledal skutečné inormace, měl bys o tom povědomí a neopakoval jen stupidní bláboly Bestmena a spol.

    Tvé zkušenosti s Amway jsou nulové, toto podnikání, stejně jako jakékoliv jiné, jsi nikdy nedělal a nikdy jsi jej nepochopil. A nikdy jsi v něm také nebyl úspěšný.

    Nemáš tedy vůbec žádné, natožpak profesionální zkušenosti a povědomí o tom, o čem se tady neustále pokoušíš žvanit.

    Je to tak těžké pochopit? Je, že? A to prý jsme my češi „logicky uvažující jedinci“ a určitě jsi tím myslel především sám sebe 🙂

    Musím se smát 🙂

  43. „Takzvaní „normální“ jedinci si troufnout vypustit souvětí „ten byznys znám z vlastní zkušenosti“ až po té, co se mu léta profesionálně a s měřitelnými výsledky věnují.“

    Určitě jsi slyšel o podvodné firmě Edbusy. Že se jedná o podvod bylo již ze začátku jasné každému rozumně myslícímu člověku.
    Ovšem podle tebe bych to musel nejdřív zkusit, abych mohl kritizovat????
    To určitě říkali i podvodníci z této firmy, když do svých tenat lákali hloupé ovečky. :mrgreen:

  44. „Máš nějaký důvod se oprávněně domnívat, že fakt, že tě na prezentaci (bůh-ví jaké) nic nezaujalo, znamená, že to stojí za hovno pro všechny lidi na světě?
    Nenapadlo tě třeba, že by to mohlo být třeba taky tím, že jsi hloupý jak dva dni starý pejsek a tudíž tě tam ani nic zaujmout nemohlo?“

    To není o tom, že by mě to nezaujalo!!
    Že mě něco nezaujme se dá říct např. u prezentace nějaké elektroniky nebo auta, které pro mě nejsou vhodné…
    V tomto případě mě ale „prezentace“ těžce disgustovala, jelikož (jak dobře víš) amwayáci, používají manipulaci, nereálné sliby a vyložené lži!

    A že bych byl hloupý? Možná z vašeho pohledu. Fakta jsou ovšem taková, že se mám mnohem líp než 99% amwayáků včetně tebe… :mrgreen:

  45. acz
    Nelžu je to pravda,alespon u většiny amwejáků,jelikož jsou chudí jak kostelní myš a musí si hrát na milionáře.
    Pomluva je to u tebe,u mě fakt.
    To je toho opravdu ještě tolik v tomto byznyse,čemu nerozumím?To sem zvědavej co mě tedy čeká.
    Víš co nesnáším,jak někteří lidé dokážou s takovou galancí tahat lidi za fusekli.Takové věci já vyčítám.
    Díky ti že existuješ,s tvou nepřímou pomocí nám velmi pomáháš aniž si to uvědomuješ.

  46. Komentuje Hraesvelgr, 27.6.2011 @ 8.31
    A že bych byl hloupý? Možná z vašeho pohledu. Fakta jsou ovšem taková, že se mám mnohem líp než 99% amwayáků včetně tebe.

    Dobře, tak nejsi hloupý, jsi chytrý a máš se lépe a vyděláváš mnohem víc, než většina Amwayjáků. No a? A co má být?

    Už ses s někým o tom podělil? Už jsi někdy někomu pomohl zduplikovat svoji výdělečnou činnost, aby také mohl tak krásně vydělávat jako ty? A proč se o tom nepodělíš se celým světem? To musíš být takový sobec? Hm?

    Já ti zase mohu dát kilometrový seznam Amwayjáků, na jejichž příjem ty nikdy nedosáhneš a už vůbec ne pasivní. Ale to není potřeba protože o tom to není a ty to nikdy nepochopíš.

    Jak dobře vím co? Že říkáme lidm pravdu a fakta? Tak to vím, to je pravda. O lžích a manipulaci nevím nic.

    Několikrát jsem se tě v minulosti ptával, na jakém semináři jsi to byl, kde to bylo, kdy to bylo, kolik lidí jej vedlo, která organizace pořádala a co tě tak nehorázně disgustovalo. 🙂 Ale nikdy jsem odpověď nedostal. Bude tomu tak i nyní?

    Skutečně jsi přesvědčený, že krátká prezentace něčeho z tebě dělá skutečného profesionála a znalce onoho? 🙂

    Podle toho jak tady žvaníš, tomu skutečně věříš 🙂

    A to je v přímém rozporu s tím co třeba říkají i sami Diamanti. Že amway dělali celkem dlouho, než jim vůbec docvaklo úplně všechno, než vůbec pochopili jak mimořádnou příležitost uchopili „za pačesy“.

    Co bys tak ty mohl vědět o Amway po jednom nepochopeném asi OPENU? 🙂

    No nic. Vůbec nic. Úplně stejně, jako každý.

    Smutné je, že o tom „nic co víš“ tady budeme z tvé klávesnice bohužel číst ještě léta 🙂

  47. Komentuje JaraCimrman, 27.6.2011 @ 9.08
    Nelžu je to pravda,alespon u většiny amwejáků,jelikož jsou chudí jak kostelní myš a musí si hrát na milionáře.
    Pomluva je to u tebe,u mě fakt.
    To je toho opravdu ještě tolik v tomto byznyse,čemu nerozumím?To sem zvědavej co mě tedy čeká.
    Víš co nesnáším,jak někteří lidé dokážou s takovou galancí tahat lidi za fusekli.Takové věci já vyčítám.

    Říkáš, že nelžeš?

    Tak mi pověz, kde si musíme hrát na milionáře? kde je to definováno a kde praktikváno? Pro mě je to novinka, na milionáře si nehraju a nikdy jsem si nehrál. Dokaž tedy, že je to lež.

    Dále mi pověz, čím a koho taháme za fusekli. Buď je to pravda a ty víš čím, nebo lžeš. Tak povídej.

    Pomluva je pomluva, fakt je fakt. Neexistuje nic takového, že pomluva je u někoho faktem a u někoho zase ne a naopak. „Fakt“ nemění to, jak se na to díváš. Už jsem ti psal mnohokrát, že přemýšlet za tebe nebudeme, že?

    Ve tvém případě je toho v Amway skutečně mnoho, co do své smrti nikdy nepochopíš. No a? Nic si z toho nedělej. Nám je to úplně buřt. My jen vždy okomentujeme tvé bláboly, nic víc. O nic jiného nám totiž nejde. Toliko k tomu, co tě asi čeká 🙂

  48. „Já ti zase mohu dát kilometrový seznam Amwayjáků, na jejichž příjem ty nikdy nedosáhneš a už vůbec ne pasivní. Ale to není potřeba protože o tom to není a ty to nikdy nepochopíš.“

    No a co, já ti zase můžu dát seznam lidí na jejichž příjmy nedosáhnou tví diamanti… :mrgreen: :mrgreen:

    „Už ses s někým o tom podělil? Už jsi někdy někomu pomohl zduplikovat svoji výdělečnou činnost, aby také mohl tak krásně vydělávat jako ty? A proč se o tom nepodělíš se celým světem? To musíš být takový sobec?“

    Já si nehraju na žádného samaritána… 😆
    A přijde mi vrcholně vtipné, když si na něj hraje osoba, která vydělává v tak nečestném byznyse jako je ten amwayácký, kde na jednoho úspěšného připadají desítky zmanipulovaných hlupáků, kteří prodělávají…

  49. Komentuje Hraesvelgr, 27.6.2011 @ 15.08
    No a co, já ti zase můžu dát seznam lidí na jejichž příjmy nedosáhnou tví diamanti… :mrgreen: :mrgreen:
    —-
    „Už ses s někým o tom podělil? Už jsi někdy někomu pomohl zduplikovat svoji výdělečnou činnost, aby také mohl tak krásně vydělávat jako ty? A proč se o tom nepodělíš se celým světem? To musíš být takový sobec?“
    —-
    Já si nehraju na žádného samaritána… 😆
    A přijde mi vrcholně vtipné, když si na něj hraje osoba, která vydělává v tak nečestném byznyse jako je ten amwayácký, kde na jednoho úspěšného připadají desítky zmanipulovaných hlupáků, kteří prodělávají

    To nehraješ. Ty si hraješ na kardinálního idiota, hlupáka a blbce 🙂 A pořád dokola. Znovu ti musím zopakovat, protože tvůj mozek to rostě nepobírá, že v Amway nikdo na nikoho nemaká, jako ty v práci, v zaměstnání 🙂 Neznáš ani základní informace o odměňovacím systému Amway a proto tady žvaníš tyhle nesmysly. A tím ze sebe opětovně děláš naprostýho blba. Veškeré tvé žvanění o Amway je pořád stejná prezentace toho, jak o tom VŮBEC NIC NEVÍŠ a to málo, co jsi někde zaslechl, tvůj pozeček není schopen pobrat 🙂

    A tak to bude pořád dokola, dokud ti fotr nesebere klávesnici.

    Na samaritána si především NEmůžeš hrát proto, že tvoje idiocie by nikomu nikdy nijak nepomohla. Nejsi schopen vůbec přemýšet, jak by se dalo někomu pomoci. A tak to vokecáš stupidní poznámkou, že ty přece nejsi samaritán.

    Lidé, kteří pomáhají druhým, nejsou žádní „samaritáni“ v tvém slova smyslu hanlivé poznámky. Jsou to ti nejlepší lidé, kteří na této planetě jsou, nechť pomáhají s čímkoliv. Kdokoliv z nich je nekonečněkrát lepší a prospěšnější pro náš svět, než ty a tvoje žvanění.

    To ne, samaritán to nejsi, ty jsi jen prostě nebetyčný hńup. Nic víc.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *