Čína je pro KSČM modla. Je to HNUS!

Pro Komunistickou stranu Čech a Moravy (KSČM) je komunistická Čínská lidová republika (ČLR) modla. V ČLR vládne Komunistická strana Číny, která terorituje a zabíjí nepohodlné lidi. Podobně jako to bylo před rokem 1989 v Československu, kde terorizovala lidi Komunistická strana Československa (KSČ). Právě z těchto důvodů je KSČ zákonem č. 198/1993 Sb., označena za zločinnou a zavrženíhodnou organizaci.

Čínský velvyslanec u komunistů

Koncem roku 2011 navštívil KSČM čínský velvyslanec v ČR Jü Čching-tchaj. Současné komunisty Jü Čching-tchaj zaujal, jak děsivě lhal…

Je vskutku paradoxní až odporné, jak má Jü Čching-tchaj plná ústa demokracie, lidských práv… Jü Čching-tchaj tvrdí, že v Číně mohou lidé svobodně projevovat své názory. Že je v Číně internet svobodné médium. Cenzura internetu je v Číně je ale obecně známa. O tom se již přesvědčil i internetový gigant Google. Čína na internetu cenzuruje webové stránky, sociální sítě, vyhledávače… Rok od roku Čína posiluje kontrolu internetu. Je vidět, že komunisté jsou všude manipulátoři a děsně prolhaný!
Jü Čching-tchaj též tvrdí, že je v Číně mnoho náboženství, a každý si ho může svobodně zvolit. Opět lež! Více video…

Nahlásit nefunkční video

Komunistům šikana a smrt nevadí

Smrtonosná Čína je pro komunisty v ČR modla a vzor. A to je děsné! Je vidět, že současným komunistům je úplně fuk, že za Komunistickou stranou Číny stojí strašná šikana, miliony mrtvých lidí… Stejně jako jim nevadí, že za KSČ má na rukou krev.

Je to hnus, prasárna. KSČM rozhodně nevolit a rezolutně zavrhnout!

Video: Velvyslanec ČLR Jü Čching-tchaj u komunistů

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *