Česko musí velmi šetřit! Navrhuji vypnout veřejné osvětlení.

Když budete nějaká domácnost nebo firma zadlužená, tak musí šetřit. Pokud je někdo předlužený, tak musí radikálně šetřit. Pokud to neudělá, tak časem dojde k jeho likvidaci. To je logický závěr. Stejně je to tak s dluhem České republiky. Česko má obrovský státní dluh.  Řekl bych dokonce, že Česká republika je velmi předlužená. Pak musí zákonitě nastat velmi radikální úspory… Nejen, že bych okamžitě propustil 95% vojáků z Armády České republiky. Dokonce bych okamžitě na většině území ČR vypnul veřejné osvětlení. Tam se točí velké miliony… Stát by rozhodně významně ušetřil!

Takže kdybych to měl shrnout, stát by měl OKAMŽITĚ: propustit většinu vojáků z Armády České republiky, vypnout veřejné osvětlení, státním úředníkům PODSTATNĚ snížit mzdy, necpat do Cikánů tolik peněz (stejně to nemá žádný efekt), atd. Rozhodně bych nalil peníze do zdravotnictví. Nejen, že se říká, že zdraví je to nejdůležitější. Ono skutečně tak!

Snížit mzdy státním úředníkům – myslím i to, snížit mzdy poslancům, senátorům, ministrům. A také by bylo vhodné zatrnout ty zlodějny – kauza ProMoPro, Stanislav Gross… Je to hrozné, ale významní představitelé ČR rozkrádají republiku!

Veřejné osvětlení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *