CCleaner vs. Google Chrome

Google aplikace dlouhodobě považuji za velké zlo virtuálního světa! Především z důvodů jejich špehovacích praktik. Byl jsem zděšen, když jsem si nedávno do počítače instaloval nový CCleaner, málem jsem si v průběhu instalace naistaloval do počítače i Google Chrome. Pokud nechcete v průběhu instalace CCleaneru, do počítače nainstalovat Google Chrome, tak si musíte v průběhu této instalace odškrtnout instalaci Google Chrome, viz screenshot. Až na tento drobný nešvar je CCleaner super program.

Tak nebezpečné aplikace, jako je Google Chrome, to v počítači nechci! „Google“ je prakticky ve všech modifikacích svinstvo…

CCleaner vs. Google Chrome

3 komentáře u “CCleaner vs. Google Chrome

  1. Google Chrome je v pohodě. Podle mne je v bezpečnosti minimálně na stejné úrovni jako Explorer nebo Mozila Firefox. Navíc je to bezkonkurenčně nejrychlejší interpretr Javascriptu, což se drasticky projevuje v komplikovanějších interaktivních webových aplikacích, které využívají AJAX. Pro takové aplikace nemá konkurenci. Ale všem ostatním doplňkům od Googlu – typicky Google Toolbar – se taky vyhýbám. Snad ještě s vyjímkou Google Earth – to je taky bomba.

  2. Celej google je svinstvo. Vyzkoušel jsem Google Chrome, šlo hned poznat že odesílá informace z mého počítače, v procesech byl spuštěn asi 5 krát proces chrome.exe, firewall chtěl furt souhlas pro odesílání dat.
    Když jsem Google Chrome chtěl odinstalovat, zjistil jsem že se neodinstaloval, pouze odstranil zástupce a svinstvo od Googlu furt zůstalo.
    Google Chrome jsem z mého počítače uplně odstranil pomocí linuxu. 😉

  3. Odesilani dat se da vypnout. bylo by vhodne kdyby uzivatele naprad sledovali co vychazi na internetu. Google Chrome standardne vsem dooprucuji, diky jeho sviznosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *