Bohumír Ďuričko tvrdí, že střílel v sebeobraně

Bohumír ĎuričkoBohumír Ďuričko (narozen 1953) je bývalý podnikatel a agent StB. Ďuričko je též bývalý přítel expremiéra Jiřího Paroubka. Je znám tím, že 9. října 2008 zastřelil Václava Kočkou mladšího. Na oběť vypálil tři rány z légálně držené pistole Sig Sauer. Tragédie se odehrála v pražské restauraci Monarch, kde se konal křest knihy Jiřího Paroubka. Ďuričko od počátku tvrdí, že jednal v sebeobraně, bál se prý o svůj život a život těhotné přítelkyně. Což zcela odmítá svědek a otec zastřeleného Václav Kočka starší (provozovatel Matějské pouti). Kočka starší tvrdí, že Ďuričko jeho syna brutálně zavraždil, dokonce hovoří o popravě. Ďuričko byl odsouzen k 12,5 letům, hrozilo mu až 15 let. Též musel zaplatit Kočkovým odškodné ve výši 1.550.000,- Kč. Nepomohlo mu ani odvolání k Ústavnímu soudu (ÚS), což je poslední možnost obrany. I ÚS potvrdil, že Ďuričko nejednal v nutné obraně, dle zákona.
Ve vězení Ďuričko napsal knihu, kterou pojmenoval Kočkoviny. Kniha pojednává o Ďuričkových sexuálních partnerkách, o Kubiceho zprávě, financování politických stran, politické scéně, organizovaném zločinu, gangu Kočkových a jejich přisluhovačů…. V knize též upozorňuje na lživé výpovědi některých svědků. Ďuričko prodal autorská práva za miliony lidem z ČSSD, jak tvrdí.

Alkohol je droga – metla lidstva, která zatěmňuje mozek! Opilý člověk ztrácí zábrany a dělá věci, které by za normálních okolností nedělal. Když pijete, tak radši nenoste u sebe žádné zbraně. To si dnes určitě říká i Ďuričko.

Kniha Kočkoviny:  http://www.uloz.to/xtpAUsA/duricko-kockoviny-pdf

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *