Anonymous: Revoluce začíná!

Myslíte si, že by měla být v České republice, v roce 2012, revoluce? Je skutečně, revoluční překonání současného demokratického systému, potřeba? Hackerské hnutí Anonymous si myslí, že revoluce je potřeba:

  • Boj za svobodu teprve začíná. Nenechte se připravit o svá práva. Nevěřte politikům, ekonomům a dalším falešným prorokům.
  • Nestačí jít jednou za čtyři roky k volbám. Politikům nezájem lidí o politiku vyhovuje. Nutná je silná občanská společnost, která nutí politiky vysvětlovat.
  • Svět, který nebude ovládán pomocí lží, svět, ve kterém bude pokrok založený na svobodném sdílení informací.
  • Lži potřebují, aby jim někdo věřil. Pravda víru nepotřebuje.
  • Jsme Anonymous. Máme různé politické názory. Každý z nás je jedinečný/á. Spojuje nás idea, že internet musí zůstat svobodný. Cenzura internetu je nepřípustná. Bojujeme proti mocným, kteří ovládají lidi pomocí strachu a lží a vnucují druhým svou pravdu.
  • Přichází čas velkých změn. Obří paraziti v podobě států a různých nadnárodních korporací cítí, že jsou v ohrožení. Potřebují vás udržet v pozici toho, kdo nic neví a komu mohou vše vysvětlit, koho mohou řídit.
  • Nevěřte těm, kteří šíří nenávist a nesnášenlivost. Nenechte se ovládat strachem. Bojujte za svou svobodu. Revoluce začíná.
  • Mnoho lidí je zadlužených a nemá dostatek peněz.

Hnutí Anonymous je všechno a vlastně nic. Takže je vlastně skutečnost taková, že několik lidí z Anonymous si myslí, že je potřeba revoluce. Jenže je velice nebezpečné, že tento názor se může rozrůst do obrovských rozměrů…

Je skutečně revoluce potřeba?

Neprve je potřeba si položit otázku: je v ČR revoluce potřeba? Není! V České republice je svoboda a jsou v plné platnosti demokratické principy, které rozhodně není potřeba měnit. Vždyť každý má svobodu projevu, každý se může svobodně zadlužit a pak přijít o svůj majetek… Jsou demokratické volby a každý člověk si volí svého politika, svou politickou stranu! Lid si zvolil současné politické uskupení, svou účast v socialistické Evropské unii… To, že je nějaký ten politický skandál, to je normální. Nic a nikdo není dokonalý. Ale jde o selhání jedniců, ne systému!

Pokud bude Anonymous upozorňovat na konkrétní nešvary – omezení svobody internetu (ACTA)… Potom je to v pořádku. Ale pokud bude hlásat revoluci (jako komunistická mládež), propuštění vrahů z vězení… Tak to bude nepřípustné!

Nenechte se manipulovat několika šílenci z Anonymous!

Jsou Anonymous bezpečnostní hrozbou? Může stát Anonymous za koncem světa?

Video: Anonymous revoluce

Nahlásit nefunkční video

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *