Anonymous Browser TOR download

Nechcete používat při anonymním surfování na internetu webové proxy servery (anonymizéry)? Sháníte internetový prohlížeč, který zaručuje anonymní surfování? Zde máme zdarma ke stažení  Anonymous Browser TOR. Stahujte ještě dnes!

Na internetu se loguje kde co (logy serveru), proto je vhodné skrývat svou IP adresu, kterou se připojujete k internetu. Svou IP adresu si můžete ověřit zde. Nejlepší možnost, jak skrýt svou ip adresu, je používat unikátní síť TOR (The Onion Router). Tuto anonymní síť lze využívat internetovým prohlížečem xB Browser, nebo prohlížečem Anonymous Browser TOR, který je založen na Firefoxu. Tímto prohlížečem maskujete svou ip adresu, operační systém (vystupujete pod operačním systémem Windows 7). Ip adresy se po určité době automaticky mění, podobně jako v xB Browseru. Aktualizace Firefoxu jsou přímo v Menu prohlížeče – HelpCheck for updates, čímž vlastně používáte nejnovější verzi firefoxu.

Prohlížeč nevyžaduje žádnou instalaci, lze např. spustit z flash disku. V balíku kliknete pouze na ikonu cibule, čímž spustíte prohlížeč. Spustíte ho v operačních systémech Windows XP, Windows 7.


– Na tuto ikonu kliknete, když budete chtít anonymní prohlížeč spustit. Chvilku vyčkejte, než naběhne, povolte firewallem a používejte 🙂

Stahujte TOR – http://www.uloz.to/7720273/anonymous-browser-tor-czblog-cz-zip

Nefunguje download? Kontaktujte Admina a on to spraví 🙂

Tento prohlížeč není určen k nelegálním aktivitám!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *