Amway semináře: křičení a jásání, milionáři a multimilionáři…

Seminář amway: milionáři a multimilionáři, křičení a jásání. Amway business: Za rok na 21%.

Amway byznys je založen na multi-level marketingu (MLM). Je to prý nejlepší podnikatelská příležitost na světě, tvrdí Amwayáci. Zde se naskýtá otázka: Ovládnou jednou Amwayáci celý trh? Podívejte se na tento „super byznys“ na videu (online video), na YAGER Group Free Enterprise seminář. Amwayáci se mnohdy prezentují podivně, především při verbování lidí a na seminářích. Podívejme se, jak se prezentují na internetu. Za zmínku stojí říct, že příznivcem tohoto tajemného byznysu je i novinář a politik Radek John. A že když tomuto byznysu řeknete NE, neznamená to NE!

Motivační semináře Amway nepořádá žádná firma Amway, ale Amwayáci, kteří jsou samostatní podnikatelé. Na seminář je potřeba nejprve zakoupit vstupenku, velký víkendový seminář stojí 1 700 Kč i více. Co je to vlastně amway seminář? Toto: křičení a jásání, milionáři a multimilionáři… To netvrdím já, ale guru Amwayák. Jde prostě o bláznění lidí. Nebo snad o manipulaci s lidma, je to sekta? Podívejte se (online video), co si o Amway myslí Steve Hassan. Realita amway byznysu je skutečně drsná, více zde (zpovědi lidí). Děsné je to, že seminář má přednost před rodinejma oslavama, svatbama, atp.

Nahlásit nefunkční video

S Amway k obrovskému bohatství? Prý ano, za půl roku vás to může živit (pokud budete dobrý verbíř lidí a manipulátor), a za rok můžete být na 21%, což je vrchol tabulky tohoto byznysu. Není to skvělé? Pokud si myslíte, že ano, tak už si pište seznam všech lidí: pošťačku, pokladní v supermarketu, lékaře, lidi z chaty, spolužáky, kamarády, příbuzné, lidi na autobusové zastávce…, které budete verbovat. Podívejte se (online video) na amwayácké sny: milionáři, Porsche, Lamborghini, luxusní vily, drahé exotické dovolené… Tento byznys je o snech! To netvrdím já, ale guru Amwayák.

Mou máti „verbovali“ na to, že si může přivydělat peníze. Za rok byla na 21% a od půl roku jí to živilo. Celé tvrzení Amwayáka zde.

Nahlásit nefunkční video

101 komentářů u “Amway semináře: křičení a jásání, milionáři a multimilionáři…

  1. Komentuje JaraCimrman, 25.6.2011 @ 19.18
    Přesně tak.Firma která nabízí vysoké výdělky ba dokonce splnění vašich snů bez požadavků(vzdělání,jazyky,praxe)je přinejmenším podezřelá.

    Tak to máš 100% pravdu. Naštěstí ale tohle není případ Amway 🙂

    Amway totiž nabízí:

    1. Možnost vysokých výdělků až po té, co se naučíte, vzděláte a prakticky zvládnete to, co je k vysokým výdělkům potřeba

    2. Ono zmiňované vzdělávání v tom, co je k vysokým výdělkům potřeba.

    Ale chápu tvoji zarputilou lživou rétoriku. To je u neinformovaných a především hloupých lidí zcela běžné počínání 🙂

  2. Jeden chlap z našeho vchodu Amway dělá. Otravuje s tim snad všechny lidi v baráku. Je to jak jehovisti ❗

  3. Amway je normálně praštěná sekta. Když jsem byla na tom jejich semináři, tak sem připadala jako v blázinci. Tahle stránka potvrdila, co je to za blázny.

  4. Na takový jedný Amway tleskačce jsem taky byla 😛 byla jsem ráda, že jsem od tamtud utekla 😉

  5. Sabrinka: zajímavé,že „Amway nebrat“ říkají jenom lidé,kteří v tom neuspěli 😐 Jestli můžu já poradit – spoj se s lidmi,kteří v tom uspěli a mají dlouhodobé výsledky a uvidíš co ti řeknou, vsadil bych se,že by ses nestačila ani divit,čím vším si museli projít. 😐

  6. pokud chcete dělat Amway pouze a jenom pro peníze, tak se radši zabývejte něčím jiným a neztrácejte v tom čas. Lidé ale dělají pravý opak, jak se peníze nedostavujou, tak odcházejí-je to tím ,že to chtěli dělat JENOM PRO PENÍZE a to je omyl!!!! Nepleťte si to se zaměstnáním !!!!!!!!!!!!

  7. dave:

    „Amway nebrat“ říkají jenom lidé,kteří v tom neuspěli? To potom říká drtivá většina amwayáků 🙂

    Samozřejmě, že amway není zaměstnání, prodáváš výrobky a musíš mít živnostenský list… Zajímavé je to, že drtivá většina amwayáků ani živnostenský list nemá 🙂

  8. admin: kde jsi vzal, že amwayáci prodávají výrobky a musejí mít živnostenské listy? Většina Amwayáků, živnostenský list nepotřebuje, proč by ho měla mít?

  9. SiD:

    Prosím o potvrzení, že v amway není potřeba živnostenský list, když registrovaný amwayák prodává zboží za účelem zisku. Děkuji.

  10. Admin: Dekuji, ze svymi opakovanymi otazkami na adresu Amway v ruznych oblastech potvrzujes mnou i jinymi vyrcena fakta, ze ve skutecnosti o tom vsem vis VELKY KULOVY – viz. Marek Erben. 🙂 Pokracuj vsak dal v tom svem trapnovani, je to zabavne 🙂

  11. P.s. tve trapne uvahy, ktere zde z naproste neznalosti a neinformovanosti neustale predvadis, vyplivaji mimo jine z toho, ze nemas vyjasneny ani zakladni pojmy Ano, az takovy trouba nam tu kaze o Amway. Napr. uz nekolikrat jsem se ja osobne primo tebe dotazoval, co, nebo kdo ze je to ten Amwayjak. NIKDY JSI NA TO NEODPOVEDEL, protoze to sam nevis. Ale furt o tom zvanis. Podobne jako o sexu 🙂

  12. SiD:

    Potvrzuji, amway je též o prodeji produktů – výrobků za účelem zisku. Přitom jde zde o nechutné fanatizování lidí, manipulaci s lidma, nechutné verbování lidí: pokladní v supermarketu, neznámé lidi z autobusové zastávky, lidi z kostela…

  13. SiD:

    Tyhle? …

    „Pokud ten první měsíc napojíte na systém dva lidi, tak můžete mít po půl roce 64 lidí. Co když každej měsíc přivede každej jednoho dalšího do systému? Tak to máme 128. Další měsíc jen jednoho, to je 256, další měsíc 1024, další 2048 lidí, a po 12 měsících máte 4000 lidí ve skupině napojených na systém. Myslíte, že sami zvládnete zasponzorovat za rok 4000 lidí? Myslíte, že sami zvládnete naučit 2048, ať zasponzorují každej jednoho? Ani náhodou! To za rok neni možný! Ale pokud na začátku roku napojíte 2 lidi na systém, dáte je do líhně, tak po roce jich máte 4000. Co když dáte první měsíc do líhně 3 lidi? Druhý měsíc, když každý přivede jednoho, tak máte 6. Další měsíc každý přivede zase jednoho – je to 12. Pak 24, 48 a po 6 měsících můžete mít 96 lidí ve skupině. Sedmej měsíc by to bylo 192, pak 384. A po 12 měsících, když začnete na 3 lidech, které napojíte na systému, a každý z nich se naučí přinést do systemu jenom jednoho. Tak máte po roce 6144 lidí ve skupině. Pokud by to bylo dobře rozdelený do šesti větví, tak je to diamant. Co když začnete na pěti lidech? Schvalně si to spočítejte. Ja to nebudu rozebírat, řeknu vám jenom tu radu…. Kdyby každej, každý měsíc přivedl jenom jednoho… Pět lidí dáte do líhně, pět lidí dáte do systému a každej by přivedl jenom jednoho. První měsíc 5, druhý měsíc 10, 20, 40, 80… a po 6 měsících 160 lidí. Další měsíc 320, 640, 1280, 2560… Jedenáctý měsíc máme 5120 lidí, a kdyby každý přivedl jenom jednoho, tak po 12 měsících máme 10240 lidí ve vaší skupině. To je ředitelký diamant a průměrnej příjem 400-600 tisíc měsíčně! Když první mesíc napojíte do systemu 10 lidí? 10, 20, 80, 160, 320 po půl roce. Sedmej měsíc 640, pak 1280, 2560, 5120, 10240. A po 12 měsících 20480 lidí ve vasí skupině! Dokážete si představit, co by to udělalo s vaším příjmem, kdyby to bylo spravně rozdělený třeba do 10 větví?! Nebo do 15?! To už mužete přemýšlet asi takovým způsobem jako Rick Setzer, Billy Florenz a další diamanti, který chapou náš systém. To potom by jste měly ty příhody jako vypravujou oni… Když vysvětlujou, co je to náš byznys, tak říkají… To víte, to je jako když se ráno probudíte a slyšíte, ze váš dům někdo vysává a ohlídnete se vedle sebe a manželka ještě leží v posteli… protože někdo jinej vysává váš dům. A to je, když se ráno proberete a nemusíte vstávat. Když se vám nechce, kouknete kolik je hodin a pak se otočíte na pravej bok a řeknete si – ještě si dám hoďku. A když to bude středa a vám se nebude chtít pracovat, tak si řeknete – dneska si zasloužím dovolenou. A dáte si ji, protože vy jste svůj vlastní šéf! Tohle to se vám podaří! Pokud budete chápat, že systém tu není pro systém, systém je tu pro vás! Že je chytrý ten systém využívat, že to je klíč k našemu byznysu a pokud vy budete chtít v tomhle byznysu vydělávat velký peníze! Tak, já se na vás těším na systémovejch akcích a budu se těšit, že vy budete svoje lidi na systém napojovat.“

  14. admin:

    …a bude jich stále víc a víc až jednoho dne bude každý člověk amwayákem, bude mít vilu a rolls-royce, všichni se budou mít rádi a pak přiletí Aštar Šeran, odcloní své lodě a pošle nám proudy vesmírné lásky…

  15. Komentuje vor v zakone, 4.9.2011 @ 17.50
    a bude jich stále víc a víc až jednoho dne bude každý člověk amwayákem, bude mít vilu a rolls-royce

    Páni to je myšlenkový porod 🙂 To jsi vyplodil sám? Mám pro tebe překvápko. Nebude to takhle, nikdy 🙂 A to ani kdyby ses postavil na hlavu 🙂 Většina lidí, kteří se do Amway zaregistrují, si jen nakupuje zboží pro sebe. A registrace, jak je známo i tady v čechách, nikoho bohatým neudělá 🙂 To jen a pouze práce, tvrdá, dlouhodobá, efektivní a to opět i v čechách. Jakékoliv jiné tvrzení jsou jen iluze. A jelikož většina čechů je na tom stejně, jako ty, jenom žvaní a nic nedělají, tak na tom také jsou stejně, jako ty, mají prd. Včetně registrovaných v Amway. Nevěděl, jsem, že to netušíš 🙂 Cokoliv napíšeš, vždy jen opakovaně dokládá, že o té Amway nevíš vůbec nic. A děláš to pořád dokola.

    Ty utrácíš veškerý svůj čas hledáním všemožných důvodů, proč to či ono nejde, nefunguje, není možné. Stejně jako naprostá většina lidí. Já naopak hledám odpovědi na otázky, jak a co dělat, aby to šlo, fungovalo.

    To je základní rozdíl mezi mnou a tebou. A nic dalšího k tomu už není potřeba psát, protože tohle, vyjadřuje úplně všechno.

  16. ACZ:
    Samozřejmě to tak nebude a to hlavně proto, že 99% amwayáků prodělává a ten zbytek si sotva vydělá na živobytí. Slušně profituje jen pár nejvyšších guru.
    Podívej se sám na sebe: dřeš v levém kvadrantu a za vydělané peníze si kupuješ „super amway výrobky“ a lístky na akce, kde ti amway-guruové (úspěšně) vymývají mozek. :mrgreen:

  17. acz:

    Pravda bolí,co?
    Nebo snad nepracuješ v levém kvadrantu a jsi bohatý amwayák? Pozvi nás na prohlídku tvé vily a rádi e ti omluvíme. :mrgreen:

  18. ACZ:
    Jak jsem rek, stale si neco myslis, ale vubec nic nevis. A jsi na to dokonce pysny.

    Ale ví. To jenom vy amwayáci si pořád myslíte, že ti ostatní nic neví..
    Máte totiž ze seminářů vymitý mozek jedinou a to amwayáckou pravdou.. 😯

  19. No přeci ta kterou po celem internetu předvádíš.. Acz..
    A jeden ste jak druhej, víš 💡

  20. A ja se ptam znovu, cituj ji, tu amwayjackou pravdu, dekuji. Nebo opet nemas tuseni o cem zvanis? 🙂

  21. Jednou jsem se zúčastnil semináře Amway. Ale když jsem tam viděl ty fanatiky, tak sem radši zdrhnul ❗

  22. Amwayáci opravdu fanatici jsou. Když vidím mého bratrance, tam mi vstávají vlasy vzhůru 😯 Nikomu nedá pokoj, každýho minimálně 3x přemlouvá. Už několik let tvrdí, že bude vydělávat miliony, ale pořád jezdí fábií a bydlí v bytovce 😈

  23. Kamarád mě přemlouval, abych do té sekty vstoupil, teďka když to vidím (videa a komentáře), tak jsem rád, že jsem do toho nešel 😯

  24. Manžel sestry Amway dělá a je opravdu nesnesitelný deamagog. Ségra přemýšlí o rozvodu, protože všechny peníze utratí za výrobky a semináře 🙁 První rok říkal, že se mu to brzy vrátí, ale tohle trvá už 3 roky a sestra je fakt nešťastná 🙁

  25. Amway je o manipulování s lidmi, jejich nábor mi připomínají sektu. Nejsem z těch, co žerou pohádky o milionářích, a už vůbec ne ty americký komedie (semináře). Jeden můj známej do toho před několika lety šel, stal se z něj úplně jinej člověk! Každý ráno řve z okna amway business, go diamond 😀 Přišel o všechny přátele, dokonce i manželku!

  26. Rozumně myslící člověk Amway nedělá, vše hovoří proti – přijdete o pravé přátelé, víc investujete než vyděláte…
    Sousedce co Amway dělá, jsem musela dát až facku, pořád nesnesitelně otravovala ❗ Amwayáci jsou snad nejotravnější lidi na světě!

  27. Amway je opravdu ta nejlepší věc, co může obyčejný člověk dělat.. já se díky Amway nestal multimilionářem.. tím jsem se stal díky tomu, že mi Amway změnilo myšlení.. takže já firmě Amway dlužím velký dík.

  28. Admin: Možná by bylo dobrý, kdyby se udělat článek o The Secret, Bible o tom hovoří v 2 Tesalonickém. Tyhle nauky jsou hodně nebezpečný.

    Film Tajemství

    Doporučuji se těmhle sračkám vyhnout. Film je samozřejmě lež. Stačí se zamyslet a uvidíte, že to tak nemůže fungovat.

    Paní píše, že když tomu věříte, tak to funguje. Takže když tomu nevěříte, tak to nefunguje, ale když ano, tak funguje. To znamená, že to tak není, protože kdyby to tak bylo, tak to funguje nezávisle na tím, jestli tomu věříte.

    Prošel jsem si tím. 3 – 4 roky jsem se tím zabýval, přečetl stovky knih v AJ, český knihy jsou shit. Trh v USA apod. je přeplněný těmahle nesmysly.

    1. Stanete se otroky toho a to i když Vám „to“ bude „zázračně fungovat“.
    2. Neděláte to Vy – žádný myšlenka, žádný podvědomí, žádná energie apod.
    3. Pokud zjistíte, že to neděláte Vy ( jde se dopracovat k tomu, na čem autoři The Secret stavěli, Vy, co děláte okultismus, tak jistě víte, že o tom první začali mluvit okultisté), dojdete k tomu, že ani není potřeba tomu věřit. Zm.d. Hrají si s Vámi.
    4. Je mi jasný, že i když si zjistíte, co je to za „učení“, ta to budete ignorovat jenom proto, že uvidíte, jaký byste mohli mít výhody. POZOR NA TO. JSOU TO SRACKY A ZOTROCI VAS TO.
    5. Sami přemýšlejte, jaký to může mít pro Vás následky, když přijmete jejich učení. Nebude žít v realitě. Budete pořád kontrolovat své myšlenky, pokud nevíte, kdo to vykonává a co je to zač, tak špatná myšlenka – špatná situace v realitě. Pozor na to.
    6. Nedávno jsem byl tak nasraný na ty … Jsem křesťan, ale už dříve předtím jsem si nastudoval a věděl jsem, že to nedělám já a že to jsou lži, ale odmítal jsem tomu věřít.
    7. Kvůli tomu, že jsem se do toho zamotal a nebyl schopný mít peníze a další věci, tak jsem se musel díky Otci a Pánu Ježíši Kristu znova dostat k tomu, proč to tak je a zjistil jsem, že je to geniálně propracovaný, jde to proti Vám, na první pohled líbiví, ale ty zápory ignoruje a to učení Vám nemá pomoci. Zapomeňte na to.
    8. Pokud znáte nějaký Amwayáky a další v MLM a jejich brainwashing systém, tak mi dáte také za pravdu. Jak pracují Amwyáci? Pokládají Vám na první pohled logický otázky, takže Vy jim to odkáváte (zvlášť, pokud jste student a nemáte zkušenosti), ale když se nad tím zamyslíte, tak zjistíte, že je to blbost. Oni Vám předkládají jenom část informací jako pravdu a podle které chtějí, abyste se Vy rozhodovali. Už neřekli další informace, které ty jejich pravdy ve většině případů naprosto vyvrací a dělají z nich lháře a demagogy.
    9. Amwayáci vystupují jako dobro. Jsou usměvaví, přátělští, fajn a je na nich vidět, že Vám chtějí pomoci. Tyhle lidi si narvali do hlavy to, že jsou mesiášové a že pomáhají lidem apod., jsou o tom přesvědčení, protože si prošli tim jejich brainwashingem. Na kritiku a negativní myšlení nejsou schopní reagovat. Ignorují to, nebo nadávají a zase si musí něco nalhát, aby zase věřili těm jejich lžím, co je učí.
    10. The Secret apod. vystupuje jako DOBRO. Je to stejný jako Amwayáci. Problém je v tom, že řekli jenom část informací a neberou v potaz vůbec ty negativní stránky těchto nauk, které pokud znáte, tak Vás to odradí. Navíc k tomu, abyste byli úspěšní, nepotřebujete využívat tyhle síly. Je to naprosto zbytečný. Je to stejný jako v Amwayi, oni si myslí, že Amway je ta cesta k bohaství. Máte tam miniální šanci uspět viz. hospodářské výsledky Amwaye. Tohle je stejný. Nechat se vymýt jenom proto, abyste měli peníze a byli bohatí? Můžete i bez toho. I bez toho, že ztratíte svoji identitu a bez dalších sraček, co Vás zde naučí a vnutí Vám, že je to potřeba v životě dělat.

  29. A to se nebavýme o tom, jaký to pro Vás bude mít následky. Pokud jim na to skočíte, tak aby Vám to fungovalo, budou Vám doporučovat, abyste dělali meditace, vizualizace, afirmace – 2x denně, ideálně podle Assarafa 3 x denně. Já to měl na 3 hodiny denně a to ještě výsledek není zaručený.

    Protože, aby Vám to podle nich fungovalo. (Jde to i bez fungování, když zjistíte, co to je za síly a jací jsou to …), tak budete muset se tomu denně věnovat – budete muset jet podle jejich postupů apod. a je to žrout času a navíc Vás to zotročí. Realitu nebude vůbec vnímat, prtože Vás naučí, že je potřeba důraz klást na myšlenky – takže, když se koukáte na realitu a nechcete ji, tak jiny myslenky. Nauci Vas, ze vse je odraz myslenek, coz je naprosty nesmysl a ze ty priciny jsou v mysli. Takze budete jako otroci se zabyvat, co kdo rekl apod. a budete muset afirmovat – zpusob, ktery uci, jak ty myslenky date pryc a ty **** … Ty myslenky, jsou v pameti, neni podvedomi apod., takze co kdo rekl, vy budete muset napsat opak toho a cist to a 3x denně a dočtete se, že je potřeba 21 dnů na to a další ******. Pryč od toho. Je toho více.

    Navíc. Je to manipulace s lidmi jako prase. Podle jejich učení, aby Vám manželka/manžel řekli, že Vás mají rádi, tak si to budete muset číst… naučí Vás, že bez myšlenky nic není z toho plyne, že pokud Vy na to nemyslíte, že manžel/ka Vám řekne, že Vás miluje, tak se to nestane a to jsme jenom u pár takových věcí, má to mnohem větší následky než si dokážete představit a to se týká i peněz apod.

    Varuji, vyhnout se tomu obloukem, zjistit si, co to je za učení a jaký má cíl a varovat další lidi.

  30. Pokud uvěříte jejich sračkám,tak jak se z toho pak dostanete? Jsou tam informace, které Vás budou vracet či zamezí tomu, abyste to prokoukli. Je to jako v Amwayi. Prvně si Vás svými otázkami získají a narvou do Vás sračky, které akceptujete. A pro případ, že by Vám někdo mohl poradit a otevřít oči, tak Vás naučí, že ti, co kritizují Amway jsou kritici, co nic nedokázali, že Vám chtějí sebrat sen a nebo že jsou naštvaní, že neuspěli. takže Amwayáci nejsou schopni sami prokouknout, že s nimi někdo záměrně manipuluje, teda pokud je k tomu něco výraznějšího nedotlačí – exekuce, přijítí o kamarády, zničené manželství. Těch věcí je tam více. A to, co platí v Amwayi, to platí i v LOA, akorát to je ještě více promakaný, není to z lidí. Pozor na to.

  31. Navíc s tím můžete udělat pěknou paseku. Kolikrát jsem v životě chtěl něco, co jsem pak pomocí „těchto sil“ získal. Pyšný na to, ale po čase bych byl raději, kdyby se mi ty mé přání „nesplnily.“

    Je to nehorázná manipulace s Vámi, lidmi. Neděláte to Vy. Nefunguje to tak, jak říkají. Nemusíte dělat to, co doporučují, abyste dělali. Je to hodně velký zlo. Pozor na to.

    Zjistit, co je to za učení a jak to funguje, mi přišlo velmi draho. Navíc těch sraček, co učí, tam je taky hodně. Zabere Vám to spoustu času, né nadarmo, když si přečtete, tak Ti, co v tom uspěli, museli číst min. 1 knihu a více týdně, já denně. Proto kolikrát vidíte, že ukazují na to “ Proč všem nefunguje to, co říkali v The Secret“ „Proč to není tak ale tak s tím podvědomím?“ Takže vy budete muset kupovat jejich knihy. Tihle autoři přišli na to, že to jsou lži a podávají Vám zase řešení ve formě jejich lží a tak je to pořád dokola, pokud načtěte hodně knih apod. ( stovky ), tak prokouknete to jejich učení a zjistíte, že je to jinak a že to lze jinak a že ty předchozí knihy byly k ničemu a že mohli rovnou napsat, jak to je. A když prokouknete to učení, já to měl díky Otci ( Hospodin ), tak zjistíte, že to jsou všechno lži a že to tak vůbec nefunguje a není.

    Vitale je v tom filmu, ale vydal si knihu KLIC, kde vyjasnuje lehce, proč to nefunguje pro většinu lidí v tom The Secret…a pak má dalších X knih… Jsou to … Jde jim akorát o prodej jejich knih a sami jsou v těch sračkách zotročený. Jsou usměvavý, fajn, přátelští, něco jako Amwayáci, ale málo kdo z nich ví, že je součástí manipulace a že je to jen o využívání nevědomosti lidí. Na to má málo lidí žaludek.

    The Sectet apod. SLIBUJE MNOHO. Už jen to, že Vám chce „někdo“ „pomáhat“ je divný od těhle lidí. Jsou tady lidi, co nehledí na své zájmy, ale na druhé a to jsou pro mě lidi, co věří v Boha ( Hospodina ).

    Právě On mi vše ukázal a provedl a osvobodil mě z toho. A Pán Ježíš Kristus, který mi pomohl jít přes ty mechanismy, co jsem zmiňoval, protože pokud se násáknete těmahle informace, tam nepoznáte, že věříte lžím a že to tak není a že žijete v iluzích…

    Je to stejný případ jako Amwayáci. Narvali si do hlavy, že dělají nejlepší byznys na světě a mluví o pasivním příjmu. Ale kdo ho tam má? Amway.cz ukazuje, že za rok 2012 1000 Kč za měsíc vychází na jednoho VPA. Pokud znáte Amway, tak víte, že s náklady jsou v mínusu, ale oni byli naučení, že náklady jsou v Amway investice, takže ty lidi pak nevidí, že tam tratí peníze a výrobky, které by si předtím v životě nekoupili kupují, takže si pak řeknou, že by je stejně kupovali. Je to dobře propracovaný. Ale tohle učení ještě více.

    Celý je to postavený na lžích.

  32. Navíc Vy se budete muset naučit věřit těmto lžím. Takže když oni pak řeknou další a úplné nesmysly, co kdby řekli prvně, tak je odmítnete, tak te poté, co jste se tomu naučili věřit, tak je absolutně přijmete.

    Dále, oni Vás naučí, že myšlenky jsou důležitý, takže kolikrát né to, co ten autor tím myslí a to je prdel, když on řekne, že nemáte u těchle učení používat logiku, ale myslí tím u těhle učení. Jelikož jste naučení na to, že důležité jsou myšlenky, tak Vy akceptujete to, že nemáte používat logiku, ale už né to, že pouze u tohodle učení. Přestanete logicky uvažovat. Bez prdele. Já to zažil.

    Kolikrát budete muset přemýšlet, proč Vám to nefunguje apod. a strávíte spousty času tím, co tam v té hlavě máte. Takže pak následuje dělání afirmací, abyste jeli podle toho, co oni učí – takže 3x denně 3 hodiny po 21 dnů a sranda, když to nefunguje..tak zase budete muset k tomu, proč to nefunguje a zjistíte, že tam toho máte více, co je špatně podle těchto učení a je to na další čas. Mně to zabralo min. půl roku. Jinak jsem se tomu věnoval cca 3 – 4 roky. Naprostý zlo. Spousta času sebralo.

    Navíc Vy se budete muset naučit věřit těm autorům, takže co řkene autor, to platí pro Vás a těch sraček je tolik. Udělají to, že sobě nebudete důvěřovat, ale jim, protože oni bohatí apod. Takže vytvoří závislost na autorech a jejich knihách. Máš problém – budete muset koupit další knihu, která poukazuje na Vás problém protože Vy nejste schopni (podle toho, co jste se naučili – věřit jim a né sobě) posoudit, co je špatně a i kdybyste na to přišli, tak já to měl tak, že jsem si pro „víru“ musel chodit k autorům, přečíst si to a to i přesto, že mi došlo, jak to je, ale sám jsme sobě nevěřil.

    Těch bludů je tam požehnaně. Jsou to všechno lži, ale Vy jste se naučili věřit lžím, takže to nerozenáte. Narazil jsem na tyhle učení v Amwayi. Oni vystupují a schovávají se za Otce (Hospodina) a říkají, že jsou křesťané, ale praktikují okultismus. Jsou to lháři a sebranka. Byl jsem student tak jsem jim na to skočil a vlastně dobrovolně.

    Člověk, co má peníze, vydělává popř. miliony nebo tolik, že je spokojený, tak na tyhle učení jen tak lehce neskočí. Ale PRAVE TI, CO TO TAK NEMAJI – MAJI DLUHY, EXEKUCE, ROZVEDENY, CHTEJI BYT BOHATI APOD. tak PRO TYHLE JSOU TY UCENI – TIHLE LIDI SE NA TO CHYTNOU NEJLEPE A NEBO IDI, CO NEMAJI ZKUSENOSTI – JAKO JA TENKRAT – BYL JSEM STUDENT SS.

    Je to jako v Amwayi, kde neoslovují bohatý lidi, protože by je poslali někam. Oslovují hlavně studenty a lidi, co mají problémy s penězi apod., protože ty jim na to skočí lépe než lidi, co jsou v pohodě a mají zkušenosti.

  33. A také záleží na tom, jak moc do toho budete zapálení. Pokud to bude brát vážně, tak počítejte s tím, co dělal já, někdy četl 19 hodin denně. 3x denně af med viz – 3 hodiny, pak řešil to, co mám v hlavě podle těch jejich sraček. Tihle autoři jsou velcí čtenári, pozor na to, pokud to chcete mít jako oni, počítejte, že budete muset dělat, to co oni – protože oni Vás budou provázet, jak to udělat v jejich knihách.

    A může to dopadnout taky tak, že aby Vám někdo napsal email, tak vy budete si muset říct „Pavel mi dnes napíše email.“ Takže věci, co by se sami logicky staly – někomu napíšete email, tak Vám logicky odpoví, pokud chce nebo ze slušnosti. Tady budete muset myslet na to, aby to bylo. Není to prdel.

    Tihle autoří vystupují stejně jako Amwayiáci – všichni happy, v pohodě, ale pozor nevěřte tomu.

  34. A teď si vemte, že Vy se naučíte věřit lžím a autorům, protože od nich čerpáte ty informace. A každý autor většinou mele jiný věci, ve finále podobný, ale když Vám něco funguje podle toho, jak jeden autor povídal, že to tak je a Vy to přijmete a funguje to, ale poté si přečtete něco jiného a ten autor bude tvrdit něco odlišnýho, tak Vám to celý padne a jste v prdeli.

    Sami si nemůžete říct , že to tak není, protože jste se naučili nedůvěřovat sobě, ale autorům, tak jediné, co zbývá je se vrátit k tomu autorovi, kde Vám to předtím fungovalo nebo udělat nějakou afirmaci…A to je 21 dnů apod. Může se to lišit samozřejmě, podle toho, jaký lži jim uvěříte ,ale většinou opakují 21 dnů.

    Jak říkám, nejlepší je se vyhnout těmhle učení a Amwayi!

  35. Barselona nebo Čelsi je taky jednička ve fotbale.A co z toho máte?…Když se doma dívate v televize nebo v hospode.Asi taky máte promíte mozky na ztrata peníze a čas.Jarda Yagr je taky jednička v hokeje a žrvete když trefi branu,UAAAAAAAA! ….A co z toho máte?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *