Amway peněžní systém / Amway Monetary System

Ukazoval vám emweják při „obchodní schůzce“ obrázky luxusních lodí, luxusních vozů (Porsche), luxusní domy? Potom jste zde správně!

Z amway si dneska dělá blázny kde kdo. A to nejen lidi v České republice 😀  Některým lidem je amway pro smích. Pro jiné lidi je amway symbolem obrovských finančních zisků, jediným možným životním stylem a spasením (nebo dokonce modlou?).

Jsou Amwayáci manipulátoři lidí? Nevíte? Koukněte se na pěkné amway video

Video: Amway peněžní systém / Amway Monetary System

Nahlásit nefunkční video

46 komentářů u “Amway peněžní systém / Amway Monetary System

  1. zvukový záznam emvejáka – fakt klasika emveják, ten blbec mele jako kafomlejnek :shock:. tohle mě přijít vykládat plán amway, tak to ženu hned 😀

  2. Kontaktujte své známé, přátele, vyložte jim plán a donuťte je koupit startovací sadu Amway. Oni budou nakupovat SUPER AMWAY ZBOŽÍ. A z vás bude bohatý člověk. Pěkná to pohádka pro pětileté děti 😉

    1. Proč mažeš pravdou a lži necháváš ty jeden "admine" napsal:

      Tak se toho hlavně drž ty „admine“ jeden. Už jsi byl několikrát odhalen na Amway fakta přesně tohle co kritizuješ sám děláš a příspěvky Amwayáků mažeš https://www.amway-fakta.cz/kdo-je-amway-kritik-fanaticky-clen-sekty/
      Předpokládám že i tohle smažeš ty slabochu jeden a budeš dál blít ty svoje pravdy na různých podobných stránkách je již návštěvnosti vydělává peníze za reklamu. Proto si tady s tebou nebudu dopisovat. Jestli ti někdo hodně ublížil, tak doporučuji lék Wobenzym (není na předpis ani od Amway) a psychiatrickou léčebnu v Kosmonosích.
      S pozdravem Jaromír Krejča

  3. Amway jsem dělal půl roku. Nesehnal jsem dostatek lidí pod sebe, tak jsem to ukončil. Za těch půl roku jsem sehnal pouze sedm lidí a to se sem fakt činil, 2x týdne sezení. Abych kupoval Amway produkty a sháněl lidi, tak to už fakt nechci. Amway zabere hodně času. Za těch pár korun to fakticky nestojí.

  4. pokaždý, když něco hledám, tak se ocitnu na tomhle blogu :smile:. hledám informace, zkušenosti o amway. známej mě kontaktoval ohledně amway, tak si to zjišťuju na netu 😉

  5. Fascinující… banda blbečků, natočí jakési video, které má napodobovat představení marketingového plánu Amway, druhý blbeček to publikuje na webu a další blbečkové mu to žerou i s navijákem.
    Spasiteli Bestmene, zachran svět od Amway!

  6. AllSnipers
    takze po půlroce si vrátil a bylo ti vráceno… Bestmene? Takhle prece pyramidy nefungujou, tam nelze vracet 🙂
    Jinými slovy, tvá práce stála za starou bačkoru, je to chyba příležitosti? Samozrejme ze ne, prilezirosti máme totiz vsichni stejné…

  7. Allsnipers: budovat spotrebitelskou sit a nebýt spotrebitelem, je priklad který vede vzdycky k neuspechu. To je jako poridit si clubcard a nakupovat zásadne v kauflandu, bez výhod, bez odmen. Je jasné ze takové chování nedává smysl.

    czech republic: muzes si zjistovat informace o vysokých skolách od vyučených? Muzes si zjistovat informace o vrcholovem sportu od povalečů? Muzes si zjistovat jak v necem uspět od tech co neuspeli, nebo od tech co to nepochopili?
    Samozrejme ze muzes, otázkou ale je, co dostaneš.
    Rozhodni se na základe informací od zdroje, sejdi se s kamarádem, at ti poví co má k dispozici. Kdyz bude delat nátlak nebo se k tobe nebude chovat s uctou a pratelskym respektem, rekni jeho nabídce jasné NE. Pokud ti to co ti ukaze bude dávat smysl, rozhodni se sám, jsi dospělý.

    Jak vydělat peníze v Amway ti Bestmen neporadí, na to neni tak dobrej, poradí ti to pouze tvuj kamarád, protože jeho úspěch je podmíněn tím, že ty uspěješ.

    Bestmenovi je tvuj úspěch ukradenej, on si vede svoji svatou válku 😆

  8. Bestmene, premejslel jsi nekdy, o tom, jestli by te pronásledoval ten řezník, kdyz by mel velkej seznam?
    Pokud by mel seznam s 1000lidmi, po tvoji negativní odpovedi na otázku zda hledas prilezitost by nad tebou mávnul rukou, sel by se takhle jednoduse zeptat dalsiho 🙂
    Jenze kdyz nemel seznam,tak sel po prvnich trech lidech, kteri ho napadli a které udržel v paměti. Proto tě naháněl a pronásledoval, protoze nemel velkej seznam. Kdo má velkej seznam, nemusí lidi pronásledovat jako bylo parodováno v tom australskym videu.
    Píšeš tu jeden článek za druhym, ale uniká ti, že si vzájemně protiřečí a popírají se… 💡

  9. SiD: ja zde pisu a lidi komentujou, necht si to kazdej prebere jak chce. Jedno zde vzdy zustane – budu si psat co chci a budu mit nazory, na ktere mam pravo, mj. na ktere ma kazdy pravo …

    PS: vidim, ze i pro tebe je relevantni hooooooooooooooooooooooooooooodne dlouhej seznam lidi 😀

  10. Ty amwayácký materiály sou super, z toho je jasný, že amwayáci sou ukecávači lidí. Řekl bych, že amway sekta není, ale manipulovat s lidma jim jde bezvadně 🙄

  11. „Pro hlupáka každý hloupý.“ To už říkávál Forest Gump. Jan Werich pak říkával, že „pokud už něco děláte, dělejte to jak nejlépe to dělat jde“. Třeba tak, jak to dělal on. Moc lidí jeho myšlenky nepobralo, protože na jeho úroveň se vypracovalo pár jedinců, které známe všichni. Vy, všichni ostatní, máte hrůzu vystoupit z řady.

    Amway je příležitost k práci, ze které plynou nestandartní výdělky, spojené se svobodou a pasivními příjmy. Nic víc. Nikdo nikdy v Amway neuvažoval tak, že by se domníval, že tento systém pochopí KAŽDÝ. Lidé, naprostá většina lidí, obecně chápe mnohem mnohem méně, než je jednoduchý princim přímého prodeje v Amway. Zrovna dnes jsem se o tom bavil se svým dlouholetým přítelem, majitelem velmi prosperující společnosti. Smáli jsme se nad hloupostí a naivitou většinové společnosti. Byly to právě knihy z Amway, které kdysi jeho a nyní i mě katapultují z ničeho někam. Ale ono to jinak nejde. Prostě komu není rady, není mu logicky ani pomoci a to bychom se mohli uvysvětlovat a stejně by to k ničemu nebylo. Ten, kdo chápat chce, tak chápe. Ten, kdo chápat nechce, tak nechápe. A nám je to úplně jedno. My spolupracujeme s těmi, kteří chápou. Spolupráce s nechápavci není spolupráce, ale zbytečná řehole, která nikam nevede. My to naštěstí víme, vědí to ale i nechápaví? Evidentně ne. Nevědomost i nadále zůstává jejich HLAVNÍM NEPŘÍTELEM č.1.

    To video je samozřejmě naprostá blbost, podvrh. Je to docela staré video, ke kterému se nikdo z Amway ve skutečnosti nikdy nepřihlásichápou. A vy, místní komando Amway inkvizitorů to lidem klidně předkládáte jako jakési fakta, v zástupu za největším manipulátorem české blogové scény, Bestmenem alias NEJLEPŠÍM MUŽEM alias „NIKDO NEVÍ KDO TO JE“. Akorát lidi blbnete, podsouváte jim lži a nesmysly. Samozřejmě tím nikomu a nijak nepomůžete. Sranda je, že si myslíte, že ano. Smutné pro ty, kteří Vám uvěří.

    Naštěstí škoda, kterou pácháte, je minimální. Inteligentní člověk NIKDY nevyhledává fakta na internetových anonymních diskusích blogerů, které nikdo nezná ani neví, jak se jmenují. Inteligentní člověk jde ke zdroji, sám si projde veškeré podklady a informace a sám posoudí pro a proti a rozhodne se. nebo si to prostě rovnou bez rizika vyzkouší. A informace, které k tomu potřebuje, na internetu nenajde. Nikde a nikdy. Jen víceméně neschopní lidé, kteří nemají odvahu téměř na nic, si hledají ospravedlnění a výmluvy pro další porce a dávky nečinosti a nicnedělání na takovýchto portálech. Jejich životy známe, jsou vidět všude kam se podíváme.

    Pěkně si tu tu svoji hloupost hýčkejte 🙂 Zastavte se tu za pár let, abyste se podívali, co se u Vás změnilo k lepšímu. A nebo se podívejte 5 let zpět, o kolik jste se posunuli kupředu a spočítejte si, kde budete za 5 let způsobem a stylem a s myšlením které máte, který žijete nyní. Nepodloženými pomluvami s hloupým davem ještě nikdo nikam krok kupředu neučinil. Hloupý dav je neměnná forma lidského uskupení a každý, kdo v takovém davu zůstává, vždy bude jen jedním z tohoto davu. Jen Ti, co z tohoto davu dokázali vystoupit, mají šanci jít vlastní cestou a něco dokázat. A to i přesto, že celý dav na ně bude volat, ať se vrátí, že se nechali oblbnout, nebo zmanipulovat a že s davem jim bude nejlépe.

    Říká se tomu STRACH Z ÚSPĚCHU DRUHÉHO. Je panický a jeden z nejhorších strachů, který člověk může mít. Vy všichni, kteří zde opakujete ty hlouposti o Amway, jste tím strachem prosyceni jako houby vodou po dešti. Ale nikdo, kromě Vás samotných, Vám nepomůže.

    A ani mi Vás není ani trochu líto. Není proč. Všechno jste si zvolili sami, dobrovolně.

  12. _EK_
    Jedinej, kdo je tu socka, jsi ty. Myšlení jsi zaatím žádné nepředvedl (nikde v žádném svém komentáři), obecné povědomí o financích, penězích, podnikání, tě minulo obloukem. Vždy se zmůžeš jen na tu nejubožejší krávovinu, ať už se vyjadřuješ k čemukoliv. Taková činnost je bohužel přímo vlastní oněm sockám, které máš na mysli. Jsi transparentní model internetové žvanivky, která, bohužel, nerozum vůbec ničemu. Což jí ale nebrání blbě kecat do všeho.

    Ty žádné skutečné vlastníky podnikání Amway neznáš, protože jinak bys je nemohl nazvat sockami. Přijeď v neděli do Brna, s několika nejlepšími v regionu tě seznámím a porovnáme míru sockovosti, uvidíme co jsi zač. Máš na to odvahu? Srabe?

  13. Bestmenova erupce myšlení:
    „v Brne budou amwayaci predvadet luxusni vozy – porsatka“

    Ani ne, budou tam předvádět svoji inteligenci, zdravý rozum, velký rozsah vědomostí, o kterých ty nemáš ani páru a další důležité věci pro rozvoj osobnosti, úspěchu, finanční nezávyslosti. O poršáky skutečným a úspěšným Awayjákům nikdy nešlo. Na tom byznys nikdy nefungoval. Pomáhat druhým, to skvěle funguje. Ale to ty nemůžeš vědět.

  14. Předve´dte se pánové, ukažte, jaci jste borci, že tu tak žvaníte o věcem, kterým nerozumíte. Říká se toto:

    UKAŽ MI CO ČTEŠ A JÁ TI ŘEKNU, JAKÝ JSI ČLOVĚK

    Tak se pochlubte, v čem se po léta vzděláváte, co pravidelně čtete za smysluplnou literaturu, hm? To bude ticho. Velký ticho 🙂

  15. Ani vymývání mozků se konat nebude. Já chápu, že bys hrozně rád, kdyby to tak bylo. Ale nemůžeme sloužit. Nic takového. Víš, ty hovadiny o vymývání mozků šíří hlupáci, kteří nechápou ani základy logického mylšení. My s tím nic neuděláme, ale hlavně s tím ani nic dělat nehodláme. Vítězství nad hlupákem bude vždycky prohrou. A tak prostě s hloupostí nehrajeme. Je to dost vymývačské? 🙂

  16. Ale no tak, jak nekdo muze tvrdit, ze amway je bezva byznys. To neni pravda. Amway si už vyzkoušelo hodně lidí, ale málokdo uspěl. A proč? Protože na vrchol se jen tak nejde dostat. Znám hodně lidí z mojeho okolí, který maji s amway negativní zkušenosti,tak se do toho ani já nehrnu.

  17. Drtino:
    Zpět do davu. Jak jinak. Je toho ještě hodně, o čem nemáte ani potuchy.

    P.S. Ty už jsi nějaký byznys dělala, že víš o čem byznys je a dovoluješ si hodnotit? Podle tvého postoje by lidé už celá desetiletí žádný byznys dělat neměli, protože v úplně každém většina lidí, kteří to zkusí, také neuspěje. Čím to asi bude? Hm?

    Ale jinak tu předvádíš obligátní variantu „hodnotím z doslechu, nebo na základě zkušeností cizích lidí“ 🙂 Nic víc.

  18. Krtina:
    Tvrdit to může na základe toho, že má asi jiný názor a zkušenost. Muze to tvrdit, protoze je mu jedno, co si o nem mysli neuspesni lide v jeho okoli.
    Neni to tak lehký? samozrejme, ale presto to mnozí dokázali. A mnozí dokážou.
    Nechápu, jak nekdo muže o atletice rict ze je skvělá, vzdyt jen tak nejde uběhnout stovku pod 10s. Odsoudíme atletiku? Může za to ten sport, že v něm mnozí neuspěli? Je ten sport špatnej? Samozřejmě, že je, znám mnoho lidí, kteří se při běhu zranili, kteří do toho dali všechno, ale i presto nedosáhli vrcholu. A proto jsem toho názoru ze behat se nevyplatí.
    …jen taková analogie, aby jste věděli, jak smýšlejí odpůrci Amway…

  19. ACZ
    Drtina je příjmení ;-). 17 z lidí z mojeho okolí dělalo amway. „Uspěl“ jenom jeden, vydělával 2000 K měsíčně, to se ale sakra musel otáčet (shánět lidi) a nakupovat. Můžu ti říct, že jsem byl celkem dvakrát u přesvědčovacího procesu – byl mi vykládán plán amway. A vůbec se mi to nelíbilo. Jeden proces ještě šel, kamarád byl sice naštvanej, že jsem nevstoupil do amway, ale alespoň mě dneska zdraví :grin:. Horší to bylo se známou, ta je doslova amway fanatička, furt někomu nutí amway. Tři hodiny mi vykládala plán amway, říkala, že hodně lidí s amway v ČR vydělává víc něž milion ročně a tak. Nakonci jsem jí řekl, že nemám zájem. Dneska mě nezdraví a pomlouvá 🙁

  20. Zdravím Vás. Mám kolegu ze sousední kanceláře, který vykládal plán snad už celý naší továrně. Dokonce i holkám z úklidové firmy. Tvrdí, že s Amway vydělává 60 000 měsíčně čistého. To je ale divný, protože jeho plat je něco okolo 20 000 hrubého. Ve skříňce má sadu Amway výrobků, které každému ukazuje. Můžu Vám říct, že je všem pro srandu 😀

  21. Drtina:

    A proč ne třeba 16, nebo 13, nebo 21? Vymýšlet si můžeš jakkoliv, ale pořád se vůbec nic podstatného nezmění. Prozatím tě až do dnešního dne nepotkalo to štěstí pochopit, že cokoliv člověk dělá, tak uspěje pouze tehdy, když to dělá přesně tak, aby uspěl. Jakýkoliv jiný způsob vede k mizernému výsledku, zklamání a frustraci. Ti, co mají v hlavách méně, než by bylo zdrávo, tyto neúspěchy SVALUJÍ na vše možné. Od špatných systémů, po nedostatek štěstí, přemíru smůly, špatné spolupracovníky a bůh-ví co ještě. VÝMLUVY, VÝMLUVY, VÝMLUVY. Přitom na vině vždy byl je a bude pouze jeden. ON SÁM. Lidé se začínají posouvat kupředu až v momentě, kdy se s tímto faktem smíří, pochopí jej a začnou podle toho logicky jednat. Do té doby bude vždy ta větší hromada z těch neúspěšných, nechť už dělají cokoliv. Amway, nebo balet, je to úplně jedno.

    Nejčastější VÝMLUVA inkvizitorů Amway je poukazování na to, jak špatně jim je systém Awmay vysvětlován, ukazován, prezentován. Je to legrační. Vždyť to je to nejméně podstatné. Buď to chápeme, jak to funguje a pak je úplně jedno jak a kdo nám to ukazuje, nebo to nechápeme a opět je jedno jak a kdo nám to ukazuje. Počítá se jen ochota chtít vědět, nebo nechtít vědět. Nic víc není důležité. Nikomu z Vás kritiků nikdo nebrání jít a udělat v Amway díru do světa, ukazovat plány tím nejlepším možným způsobem, prostě dělat to tak, jak si myslíte, že by se to dělat mělo. Vždy to bude jenom o Vás. Ne o Amway ani o lidech, kteří Amway dělají, ukazují plány, dobře, nebo špatně. Na tom vůbec nezáleží. Ale vůbec.

  22. Olina:

    To se ani trochu nedivím. Zaujmout dělníky v továrnách tvrdou a usilovnou podnikatelskou prací? 🙂 Kdyby to bylo snadné, asi by nebyli dělníky v továrnách, ale měli vlastní továrny. Velmi odvážná snaha, ale zkusil to, ukázal to všem a výsledky jen potvrzují to, co říkám. No a co? On je sám vlastníkem podnikání a nikomu se nezodpovídá. Jeho přístup a z něj pramenící výsledky jsou jen jeho problém. A pokoušet se zaujmout zaměstnance továren vždy bude ten nejpracnější úkon. Lidé nejsou uvězněni ve svých továrnách na doživotí jen tak samo sebou. Na to prosím rovnou zapomeňte. Ano, občas se stane, že i mezi dělnickou třídou v továrnách se najde mimořádná osobnost, která dokázala vybudovat v Amway např. Diamantovou úroveň, ale naprostá většina těch, kteří v Amway uspěli, už na začátku byli úplně něke jinde. Je to v myšlení. V ničem jiném.

    Lidé, zejména ti méně vzdělaní a méně myslící, se vždy vysmívají těm, kteří vyčnívají z průměru davů. Vždy. Nikdy to nebylo jinak. A když ten dotyčný pak po letech odchází na lepší, protože jeho letité úsilí začalo nésti ovoce, tak svádějí vše na štěstí, náhodu. Nikdy ne na pracovitost, úsilí a ignoraci právě onoho vysmívání. Kdyby každý člověk měl obavy, co si o jeho počínání budou myslet ostatní, tak dodnes žijeme v jeskyních. Jediné, co potřebujeme, aby bylo víc takových, kterým je jedno, že je ostatní pomlouvají, ale dál jdou za svými cíli.

  23. Tímto chci poprosit zde přítomné Amwayáky, aby mě kontaktovali na mailu dawe88w@seznam.cz. Rád bych si s nimi domluvil osobní schůzku, podíval se na jejich vily a projel se jejich luxusními vozy.
    Rád bych tím vyvrátil všeobecně rozšířenou domněnku, že Amwayáci jsou ve skutečnosti jen nemajetné socky, jejichž bohatství existuje jen v jejich snech a vizích. 😉

    1. Vážený

      dawe88w@seznam.cz. Opětovně zasílám svoji reakci na váš komický příspěvek a pokud jste ještě stále mentálně přilepený na svém „odborném“ výkladu Amway znovu si přečtěte mou reakci a výzvu k osobnímu setkání, kterou jsem vám zaslal loni (a to již opakovaně na váš e-mail). Stále marně čekám na vaši odpověď a osobní setkání.

      Semináře sice již probehli, ale vzhled k nárůstům obratů Amway (např. Nutrilite o 500%) se nemusíte obávat že další semináře už nebudou.

      Rád se s vámi osobně setkám, abych konečně poprvé na vlastní oči viděl inteligentní osobu na úrovni, která přede mnou dokáže obhájit své „odborné názory“ na Amway

      Znovu pro připomenutí přikládám svůj první e-mail:

      Pokud tedy opravdu existujete – opravdu rád se s vámi osobně setkám a odpovím na vaše dotazy.
      V anonymním prostředí internetu, kde si kdejaký Neználek – Všeználek může svobodně vyplakat svoje Amway fantazie, totiž „vítězí“ většinou ty nejnižší lidské vlastnosti a pudy.
      Pokud se tedy neschováváte jen za nicneříkající nick name hraesvelgr, (kterých si jakožto admin v rámci zvýšení návštěvnosti vašeho blogu můžete vytvořit neomezené množství), přijímám vaši nabídku. Setkat se můžeme prakticky kdykoliv. Jen v době konání seminářů a akcí (které mají v životě Amway leadera větší prioritou) se můžeme setkat přímo na místě akce např. v říjnu 2019 na FEC v USA kam letíme s dalšími 54 lidmi z našeho teamu v Ostravě v listopadu 2019 na FEC kde bude dalších 5000 lidí. Vyzívám vás – vezmete s sebou co nejvíce „přispěvatelů“ na podobných fórech a přijeďte vysvětlit těm, kdo skutečně vědí co je Amway (začínali třeba od nuly jako socky, takže hned určitě neměli vily a bouráky jen aby ukázali, že hned jak změní místo nákupu jsou z nich milionáři). Můžete jim veřejně vysvětlt, že Amway nefunguje. Bude tam přes 20 skutečných milionářů v dolarech, přes 100 lidí s měsíčním příjmem od 150 000 nahoru, přes 300 lidí s příjmem okolo 50 – 100 000 měsíčně kolem 4000 lidí, kteří díky Amway už začali vydělat nějaké peníze podle toho kolik a kdy chtějí.
      Opravdu se těšíme na vaši komickou kulturní vložku.
      Předpokládám, že se ale necítíte zdráv na veřejné vystoupení, nemáte čas na blbosti, nemáte peníze na lístek, musíte nutně někam jinam a další milion výmluv, proč opravdu nemůžete… a raději se shováte za anonymitu internetu, kde mi to „pěkně natřete “
      Pokud tedy existujete a nebojíte se pravdy, rád se s vámi setkám i osobně a pak o tom budu vyprávět na každém plánu i openu. Nebudu si s vámi dopisovat. Chci vás vidět osobně. Máte na to?
      GO DŮCHOD

      Jaromír Krejča VPA

      1. Tohle jsem psal už před deseti lety a dnes jsem na to úplnou náhodou narazil a přečetl si tak i váš e-mail.
        Nechápu ale, proč bych měl jezdit na nějaké semináře, kde se předvede pár zahraničních milionářů, jejichž existenci nikdo nepopírá

        Mě zajímá úspěch těch řadových obhájců Amway, kteří tady psali do diskuzí a dnes už Amway dávno nedělají a nebo (v pár zoufalých případech) se stále plácají na místě a chodí do práce, aby měli z čeho zaplatit vstupenku na seminář.
        ACZ, Luboš Pářa, SiD a další skončili a dnes píšete to samé vy.
        Mimochodem dle RZP nemáte ani IČ, takže ani vy zjevně nebudete Amway milionář a tak nechápu, co byste mi chtěl ukázat a říci.

      2. Pane Krejčo, na tom FEC v Ostravě muselo být asi hodně lidí ze zahraničí, že? Jinak si nedovedu vysvětlit ty cifry, co tu házíte, protože zdaleka neodpovídají tomu, co o sobě firma Amway uvádí v auditované účetní závěrce, když si posčítáte ty příjmy, které tu uvádíte, museli byste mít tak desetinásobně vyšší roční obrat v ČR-SR, než ve skutečnosti máte. Minimálně…

        Normálně jsem si říkal, že Vaši výzvu příjmu, než jsem si to propočítal. Jistě chápete, že probírat fakta s někým, kdo žije v naprostých bludech asi nemá nejmenší smysl.

        Jsou jen dvě možnosti, buď opravdu žijete v bludech, snech a iluzích, nebo se v Amway rozdělují ještě nějaké nepřiznané peníze a tím myslím stovky milionů nepřiznaných korun ročně.

        Jelikož to by asi firma Amway neriskovala, nejspíš žijete v bludech a jestli chcete s někým hovořit, nejlepší by byl psycholog nebo psychiatr. Ti si vás ochotně vyslechnou…

  24. Nejprve bych ti ukázal můj majetek v Česku = 15 luxusních domů, 2 banky, 6 letadel, 25 luxusních vozů atd. Majetek v dalších státech světa mám samozřejmě mnohem větší 😉

    VŠECHNO DÍKY AMWAY!!!!!!!!!!!!!!

    Budu se těšit na Tvoji návštěvu

    Josef Pako
    Amvejova 1299
    Praha 6

  25. Amway neni pouze o penězích, ale i o sexu. Manželka si na těch jejich míticích našla chlapa a opustila rodinu a dítě. Furt nebyla doma, buďto sháněla lidi, anebo byla na těch mítincích. Ženská, která je furt pryč z domu, to nesvědčí nic dobrého. Amway je velké svinstvo!

  26. KOMENTARE, KTERE JSOU VKLADANY ZE STEJNE IP ADRESY POD RUZNYMI JMENY – NICKY NEBUDOU SCHVALENY, PROTOZE PORUSUJI PRAVIDLA TOHOTO BLOGU. TOTO CHOVANI POVAZUJI ZA ASOCIALNI A UBOHE! TAKOVE KOMENTARE VKLADAJI „AMWAYACI“.

    TOTO PLATI TAKE PRO KOMENTARE ZASLANE Z PROXY SERVERU!

  27. znate lepsi zpusob jak se mit dobreM prosim napiste ho. P.S. Nedelam Amway, jen me zajima kterej je ten vas zpusob

  28. Přidávám se s dotazem k Martinovi. Jelikož celý život se tím zabývám, mám i klasické podnikání, 20 let zaměstnání za sebou, investování jak do kapitálových výnosů, tak do hotovostních toků, nebo drahých kovů, takže tak nějak mohu mírně srovnávat a provnávat.

  29. martin:
    Je to velmi jednoduché. Vstupte do nějaké církve nebo sekty, kde vám po nějaké době implemetují do vašeho myšlení ten „správný“ pohled na věc „mít se dobře“. Pak už v té církvi nebo sektě zůstanete, protože si sám sobě budete, díky tomu implementovanému pohledu na věc, odpovídat že se máte dobře. Tou sektou samozřejmě může být třeba Amway, která vám dokonale implementuje pohled na věc: „Dělám to dobře, abych se měl dobře“. No a z toho vám bude taky dobře.

  30. martin:
    Způsobů jak se mít dobře je spousta.
    Například já osobně a velká spousta mých známých se máme dobře a překvapivě žádný z nás není distributorem amway. Jak je to možné??

    Také by mě zajímalo, proč se žádný český amwayák nedokázal umístit ani v tisícovce nejbohatších Ćechů…

  31. acz:
    Minule jsi nám jaksi zapomněl odpovědět, do čeho investuješ.
    Machroval jsi, že peníze dokážeš zhodnocovat takovým způsobem, že po nějakých 10 letech by jsi byl nejbohatší člověk na světě… :mrgreen: :mrgreen: ( výpočet rychlosti přibývání peněz nebo lidí moc amwayákům nejde 😳 )

  32. Ještě jedna otázka pro amwayáky:

    V této a několika dalších diskuzích jsem se opakovaně dočetl, že Amway získala nobelovu cenu za ekonomii – zjevně se jedná o nějakou velmi rozšířenou lež, které, jak je mezi amwayáky obvyklé, všichni bezmezně věří.

    Proto by mě zajimalo, v kterém roce ji získala (pomineme fakt, že Nobelova cena za ekonomii ve skutečnosti vlastně neexistuje)…. 🙄

  33. hraesvelgr:

    Ale nepozapoměl. Hledej odpovědi tam, kde ses na něco ptal. Obviňovat jiné z pozapomínání je ve tvém případě tak trochu megapokrytecké. Ty sám jsi neodpověděl na jedinou otázku 🙂 Včetné té poslední, kterou položil Martin 🙂

  34. Jo, k té Nobelově ceně. Nemohla získat Nobelovu cenu za Ekonomii, protože tato disciplína není Nobelovou cenou definována. Ale v rámci systému agentury pro udělování Nobelovy ceny existuje vedlejší „odbor“ Ekonomie a Byznysu a Amway tam byla nominovaná. Dá se to i dohledat v agentuře, udělující Nobelovu cenu.

    Nicméně máme se čím chlubit, ne že ne.

    Firma Amway byla za svůj přístup k životnímu prostředí oceněna hned několika prestižními mezinárodními institucemi a agenturami:

    – United Nations Environmental Programme Achievement Award
    – Conservation Achievement Award for Corporate Leadership from the National Wildlife Federation
    – Honor Roll Company Award from the United States National Environmental Development Association
    – Michigan Recycling Coalition Recycler of the Year
    – Transpolar Medal from the United Nations Education, Scientific and Cultural Organisation (UNESCO)
    – Green World Award from the Rainforest Alliance

  35. acz:

    Jo, něco k TOBĚ, budoucí milionáři :mrgreen: Nebo už milionář seš, chceš být miliardář??? Nebou již miliardář seš, chceš být pánem celého světa??? Chceš ovládnout všechny lidi na světě??? Nevím? Jedno je jisté – tvá slova jsou fascinující, dojemná, útrapná, nestandartní:

    „Nechci být definován jako „normální“ člověk.“

    „Nemám rád normálnost. Děsí mě. Je průměrná, šedá, nudná, nepohne se, nikam nejde, pořád hnije na místě.“

    viz. https://czblog.cz/amwayak-nemam-rad-normalnost-desi-me/

  36. Boooze tady je nablito… Jak jsem prolitl par komentaru, tak antiamwayaci vari z vody na zaklade „jedna pani povidala“ a zrejme ani jeden si nechce dat praci s trochu serioznejsim pruzkumem. No, hlavne ze je cim zabijet cas, ze? Kdybyste tak treba zkusili svou energii venovat nejake uzitecnejsi tvorbe, to by se „vyvoj lidstva pohnul dopredu“.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *