S Amway k obrovskému bohatství!

S Amway k obrovskému bohatství! Je to ale pravda? Podívejme se například na web RCE, na BEST meziplanetární business zvaný Amway. Na webu RCE je velký obrázek, na kterém je luxusní Rolls-Royce, super drahá rezidence s bazénem, palmy u ostrova, létající Orel symbolizující pravděpodobně volnost. Z tohoto mj. plyne to, že Amway je symbolem velkého bohatství. Nějak ale pořád nechápu, proč Amwayáci často ukazují majetky milionářů. To je přinejmenším nemístné. Pro normálního člověka, je to spíše odrazující a nevěrohodné, až podezřelé! Avšak pro „Amway exotíky“ je to pravděpodobně modla. Že by se jednalo o manipulaci s lidma, „vymývání mozků“?

Takový Amway obrázek může vypadat například takto …

↓ Klikni na obrázek pro zvětšení ↓

Související články:

Další články o Amway na CzBlogu

Další články o Amway na Amwey-Business.cz

51 komentářů u “S Amway k obrovskému bohatství!

  1. HATLALAMPA

    Asi neumíš prohlížet webové stránky, dobře ti to admin natřel. BTW dneska už si ty svoje weby zaheslovali (ono se to nemusí líbit ani samotné firmě Amway podobně jako je proti stanovám Amway yatajivání doposledních chlíle o co se jedná – viz Hasamanova kazeta). A stejně tak i yáhadné vnucování startovacího balíčku 2,5-5 K (ve stanovách Amway to není, jen licence cca 1130). A ty Hassmanovo kazety – přesně to co je tu napsaný tam je, již r. 2003.

    A samozdřejně většina Amwazáků je pod 35 a vydělává prd. Nebo je na 3-6% a vydělává pár stovek za měsíc. Od toho si musí odečíst náklady 2-5 K měsíčně na verbování lidí, tedy výsledný kladný příjem je až od 9-12%. A tam je dostahe jen VELMI MALÁ ČÁST, naprostá většina těžce prodělává – opravdu nejlepší byznis na světě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *