Změna Windows XP na Windows 7 zdarma

Toužíte po moderním operačním systému Windows zdarma? Nemáte peníze na modernější operační systém? Chcete, aby váš Windows XP vypadal (vzhledově) jako Windows 7? Není problém, stáhněte si zde zdarma program Seven Remix XP, který desingově změní XP na Windows 7. Vše zcela zdarma!

Windows XP je legendární operační systém od společnosti Microsoft, u uživatelů je dlouhodobě velice oblíben. V dnešní době již ale Windows XP nepovažuji za příliš bezpečný, především na internetu. Nicméně dnes lidi používají dokonce i Windows 98, pravidelně chodí na tento blog 1 – 2 lidi s tímto zastaralým operačním systémem, který je na internetu více než rizikový.

Program Seven Remix XP vám desingově změní vaše XP na Windows 7, vaše plocha, nabídka start, ikony, kurzor, okna, animace, zvuky,  spořič obrazovky atd., budou vzhledově vypadat jako u Windows 7. Program je použitelný pouze pro Windows XP, je nenáročný a kdykoliv ho lze odinstalovat (při instalaci automaticky vytváří bod obnovení). Seven Remix XP je zdarma (freeware – nepotřebujete žádnoé licenční číslo), v češtině – podporuje českou diakritiku, takže se nemusíte bát, že text bude v angličtině.

Gratuluji k Windows 7 zdarma 🙂

Seven Remix XP download (skopíruj odkaz a vlož do prohlížeče): http://uloz.to/xmngY4y/seven-remix-xp-zip

6 komentářů u “Změna Windows XP na Windows 7 zdarma

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *